Stoomt United door?

Stoomt United door?

01-09-2022

September is aangebroken en dat betekent dat we ons binnenkort gaan opmaken voor de herfst. Iets waar menig persoon nu al jeuk van krijgt. Aan de andere kant is het wel de periode, waarin voetbal kijken net weer wat gezelliger wordt. En dat komt natuurlijk prima uit, aangezien er meer dan genoeg te zien is. Ook vanavond staan er weer interessante potjes op de agenda. AZ ontvangt in eigen huis NEC Nijmegen, terwijl het Manchester United van Erik ten Hag op bezoek gaat bij de hekkensluiter van de Premier League, Leicester City. Tussendoor staat er ook nog een potje uit de Keuken Kampioen Divisie op het programma, waar De Graafschap op bezoek gaat bij Telstar. Wij voorzien je van een kleine voorbeschouwing en drie wedtips.

AZ Alkmaar - NEC Nijmegen

Natuurlijk beginnen we deze Preview met de wedstrijd uit de hoogste vaderlandse competitie. Door Europese verplichtingen staat de wedstrijd AZ Alkmaar - NEC Nijmegen nu pas op het programma, waardoor alle Nederlandse ploegen na vanavond vier wedstrijden hebben gespeeld. AZ is het seizoen goed begonnen en is nog altijd zonder puntverlies. Het mogen dan drie nipte overwinningen zijn, ook die tellen mee. NEC is het seizoen ook zeer aardig gestart en zou bij winst op een keurige zesde plek staan. Daarbij moet gezegd worden dat AZ vanavond uiteraard de grote favoriet is. Kunnen zij net als Ajax en PSV ook op twaalf punten komen?

Beide Teams Scoren - JA

AZ wordt geteisterd door blessures. Na de lange afwezigheid van Jesper Karlsson is nu ook Vangelis Pavlidis weer een maand uitgeschakeld. De Griekse scherpschutter van de Alkmaarders was dit seizoen lekker bezig, maar is helaas geblesseerd geraakt aan zijn rechterenkel in de wedstrijd tegen Cambuur. Dit kan betekenen dat NEC nog wel eens een zware kluif gaat worden. Wij hebben nog steeds vertrouwen in AZ, maar verwachten wel dat ook NEC een goal gaat maken. Met vijf doelpunten in drie wedstrijden van NEC en beide teams die het net in de vier laatste onderlinge ontmoetingen wisten te vinden, verwachten wij ook vanavond dit resultaat. Beide teams die vanavond scoren levert je bij Circus een quotering van 1,78 op. Niet gek toch?

Telstar - De Graafschap

Tussen het geweld van de Premier League en de Serie A in, staat er ook een potje in Velsen gepland. Hier neemt het Telstar van Mike Snoei het op tegen zijn oude ploeg De Graafschap. Met name de Superboeren zijn het seizoen dramatisch gestart en staan na vier wedstrijden op één schamel puntje met een doelsaldo van -6. Telstar begon dramatisch, maar wist afgelopen wedstrijd tegen Helmond Sport toch de eerste winst van het seizoen te boeken. Hiermee is de weg omhoog enigszins ingezet, al moet gezegd worden dat iedereen zo vroeg in het seizoen nog erg dicht bij elkaar staat. Gaat De Graafschap vanavond dan eindelijk de eerste overwinning boeken?

Er wordt veel gescoord

Als we de bookmakers moeten geloven is De Graafschap zeker de favoriet vanavond. Op zich best vreemd, aangezien de ploeg uit Doetinchem in totaal al zes wedstrijden niet wist te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. Beide ploegen weten met enige regelmaat te scoren, maar krijgen er juist veel tegen. In drie van de vier wedstrijden van Telstar en De Graafschap vielen dit seizoen meer dan 2,5 doelpunten. Wij gaan mee in deze lijn. Meer dan 2,5 doelpunten bij Telstar - De Graafschap levert je bij bet365 een quotering van 1,70 op.

Leicester City - Manchester United

De laatste wedstrijd die we vandaag behandelen is die tussen Leicester City en Manchester United. Na een dramatische start van de ploeg van Erik ten Hag is de stijgende lijn ingezet en werden de laatste twee wedstrijden in winst omgezet. Een welkome opsteker voor de Tukker, die met name aankoop Lisandro Martinez flink zag uitblinken. Tegenstander Leicester City is het seizoen dramatisch begonnen. The Foxes staan op een laatste 20e plek met één schamel puntje uit vier wedstrijden. Alleen in de thuiswedstrijd tegen Brentford in de openingsronde werd een puntje gehaald. Het is daarom tijd dat de ploeg van Brendan Rodgers eindelijk weer eens voor de winst gaat. Maar gaat dat lukken tegen ploeg die net in de winning mood zit?

Meer dan 2,5 schoten Bruno Fernandes

Na een enigszins matig begin is Bruno Fernandes weer langzaam aan het opkrabbelen naar zijn oude niveau. Zo was hij de enige speler die afgelopen week tegen Southampton het net wist te vinden en kwam hij tot een totaal van 5 schoten. Wij verwachten dat The Mancunians ook vanavond weer tot de nodige schoten komen tegen de nummer laatst van de Premier League. Daarin komen we uit op meer dan 2,5 schoten voor de Portugees. Een lijn die hij zelfs in de met 4-0 verloren wedstrijd tegen Brentford haalde. Let op, bij deze weddenschap hoeft een schot niet per se tussen de palen te belanden. De quotering voor meer dan 2,5 schoten van Bruno Fernandes levert je bij Circus een quotering van 1,97 op. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën