Taylor Booth in topvorm

Taylor Booth in topvorm

18-02-2024

Ondanks het feit dat er in heel Europa wordt gevoetbald, blijven we op deze zondag lekker binnen de landsgrenzen. Er staan namelijk een aantal mooie potjes op het programma van de grootste Nederlandse ploegen. FC Twente trapt om 12:15 af in de Grolsch Veste tegen FC Utrecht, terwijl Ajax om 14.30 tegen NEC speelt. Deze zondag wordt net als vorige week afgesloten door Feyenoord. De regerend landskampioen van Nederland speelt in de eigen Kuip tegen RKC Waalwijk. Wij geven jou 3 wedtips en hoopt het wedden op voetbal hiermee een stuk eenvoudiger te maken.

FC Twente - FC Utrecht

Het FC Twente van trainer Joseph Oosting zit er momenteel lekker in. De Tukkers staan stevig op de 3e plek en zien concurrenten AZ Alkmaar en Ajax in een zeer matige fase zitten. De voorsprong op nummer 4 AZ Alkmaar is inmiddels 8 punten, waardoor een plek in de voorronde van de Champions League absoluut binnen handbereik ligt. Vandaag speelt de ploeg uit Enschede tegen FC Utrecht, de ploeg waartegen het eerder dit seizoen punten verspeelde. Utrecht staat eindelijk weer in het linkerrijtje en is inmiddels 13 wedstrijden op rij ongeslagen. Lukt dit ook tegen FC Twente?

Doelpunt Taylor Booth

Ondanks het feit dat FC Twente de grote favoriet is, moeten we FC Utrecht absoluut niet onderschatten. Je speelt niet voor niets al 13 wedstrijden zonder nederlaag. De laatste 2 wedstrijden beschikt FC Utrecht daarnaast over een speler in bloedvorm. Taylor Booth scoorde namelijk 5(!) doelpunten in zijn laatste 2 duels. Om die reden verwachten wij dat hij zijn bizarre vorm voortzet en ook tegen FC Twente voor een treffer zorgt. Een doelpunt van Taylor Booth levert je bij bet365 een quotering van 7,00 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Ajax - NEC

Nummer 5 Ajax gaat vandaag proberen om de nare bijsmaak van de wedstrijden tegen SC Heerenveen een Bodø/Glimt van zich af te spelen. In beide duels kwam Ajax bijzonder matig voor de dag, al werd er tegen de Noorse tegenstander nog wel een gelijkspel behaald door 2 treffers in de 90e minuut. Vandaag spelen de Amsterdammers in de Johan Cruijff Arena tegen het sterk spelende NEC. Wel gingen de Nijmegenaren vorige week pijnlijk met 2-0 onderuit tegen RKC Waalwijk, een uitslag die ronduit belabberd is voor een ploeg in vorm. Kunnen de Gelderlanders vandaag verrassen in de hoofdstad?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wij verwachten vandaag een bijzonder aantrekkelijke wedstrijd tussen 2 ploegen die doorgaans de aanval niet schuwen. Met het aantal gemaakte doelpunten door Ajax zit het daarbij wel goed. Alleen is het aantal tegendoelpunten tegelijkertijd om te janken. Niet voor niets vielen er in 5 van de laatste 6 duels minimaal 4 treffers. Wij denken dat dit aantal vandaag ook eenvoudig wordt behaald. Meer dan 3,5 doelpunten bij Ajax - NEC levert je bij Circus een quotering van 1,89 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Feyenoord - RKC Waalwijk

We eindigen deze Zondag Preview met Feyenoord dat het in Rotterdam opneemt tegen RKC Waalwijk. Feyenoord lijkt dit seizoen af te stevenen op een tweede positie, terwijl RKC nog met man en macht strijd om degradatie te voorkomen. Vorige week viel er gelukkig voor de Waalwijkers eindelijk weer eens wat te juichen, gezien de 2-0 thuiszege op NEC. Kunnen ze ook in Rotterdam minimaal een puntje pakken? Wij denken van niet!

Feyenoord wint zonder tegendoelpunt

Feyenoord draait de laatste weken redelijk degelijk. De resultaten zijn meer dan prima en achterin lijkt de boel aardig op slot te zitten. Ook zonder de geblesseerde Justin Bijlow en Gernot Trauner. Zo kregen de Rotterdammers bijvoorbeeld maar 1 tegentreffer om de oren in de laatste 5 duels. Wij denken daarom dat RKC Waalwijk ook niet tot scoren komt tegen de Stadionclub. Feyenoord wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën