Topper in Italië

Topper in Italië

03-04-2022

Zondag, 3 april. Tijd voor wat lekkere potjes in binnen- en buitenland, waardoor er weer genoeg te betten valt. Na de vijf Eredivisiewedstrijden op de zaterdag staan er deze speelronde nog vier potjes op de planning. Toegegeven, er zijn mooiere wedstrijden te bedenken. Maargoed, bij de Snollebollekes kregen de meeste mensen ook niet direct jeuk van het enthousiasme. Dus om nu vooraf al conclusies te trekken, lijkt ons wat vroeg. Wel staat er in Italië een grote kraker op de planning: Juventus – Inter. Benieuwd of Dumfries de Ligt op de laatste training van Oranje nog een extra beuk heeft uitgedeeld. Of andersom.

Fortuna Sittard – Heracles

Laten we beginnen met de wedstrijd van zondag 14.30 uur, Fortuna Sittard tegen Heracles. Een perfect voorbeeld van een potje, waarbij je niet direct op de banken zal staan. Het zijn twee ploegen bij wie het magertjes draait. Eerder dit seizoen waren de mannen van Frank Wormuth een maatje te groot voor het team van Sjors Ultee. Toen werd het 3-1 voor Heracles. Dit mag je op zich een wonder noemen, aangezien Heracles niet vaak drie keer scoort in een wedstrijd.

Gezien het feit dat good old Ronald Hamming al een tijd niet meer voor Fortuna speelt, is ook in Sittard het scorend vermogen ver te zoeken. Wij verwachten dan ook dat dit een wedstrijd wordt, waarbij beide teams de kat uit boom kijken en waar weinig gescoord wordt. Wij raden daarom aan in te zetten op minder dan 2,5 doelpunten. De quotering die je krijgt bij deze wedstrijd tussen de lamme en de blinde is 1,82 bij Jack's Casino & Sports.

Sparta – SC Heerenveen

Sparta neemt het deze ronde op het Kasteel op tegen SC Heerenveen, oftewel de nummer 17 tegen de nummer 11 van de Eredivisie. Wij begrijpen dat dit op het eerste oog ook geen wedstrijd is, waarbij je na afloop de Hamka’s kruimels uit je borsthaar moet plukken vanwege de opwinding. Toch zijn de wonderen de wereld niet uit en zal Henk Fräser waardig afscheid willen nemen van de Spartanen.

Ondanks het feit dat Heerenveen uit niet altijd even goed voor de dag komt, valt het op dat een overwinning van Heerenveen veel meer oplevert dan een zege van Sparta. Terwijl er toch echt 6 plaatsen op de ranglijst tussen zitten. In het voordeel van de Friezen wel te verstaan. Daarom tippen wij bij deze wedstrijd een draw no bet voor het team van de Deense coach Ole Tobiasen. Dit levert je bij Jack's maar liefst 2,48 op.

Juventus – Inter

Het is razend spannend in de top van de Serie A. Waar een titel van Juventus jarenlang als een paal boven water stond, heeft hier al sinds vorig seizoen een grote verandering plaatsgevonden. En dit jaar zijn er maar liefst vier teams die nog kans maken op de Scudetto. Momenteel gaat AC Milan aan kop en worden zij op drie punten gevolgd door Napoli en op zes punten (met een wedstrijd minder) door Inter. Juventus staat op een vierde plaats met een achterstand van zeven punten. De Oude Dame blijft echter de Oude Dame en is al geruime tijd bezig aan een sterke reeks, waardoor je ze nooit mag afschrijven.

Wat wel duidelijk is, is dat zowel Juve als Inter deze wedstrijd moet winnen om in het spoor te blijven van de Rossoneri. Inter Milan speelde de laatste vier uitwedstrijden gelijk, terwijl Juventus juist in thuiswedstrijden erg op dreef is. Van de laatste acht thuiswedstrijden, wonnen zij er zes en eindigden twee wedstrijden in een remise. Wat dat betreft lijkt Juventus een voordeel te hebben. Desondanks ligt de quotering bij Circus voor een zege van Juventus op 2,90. En dat is meer dan bij een zege voor Inter.

De speler waar Inter Milan het meest op moet letten is de nieuwe Juve-spits Dusan Vlahovic. De Servische spits heeft er in zijn eerste zeven wedstrijden al vier inliggen en is gebrand Juve naar de titel te leiden. Een doelpunt van de spits levert je bij Circus een quotering van 2,85 op. Durf jij het aan?

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën