Turkije-Portugal vooruitblik en voorspelling

Turkije-Portugal vooruitblik en voorspelling

21-06-2024

Vertel je partner vandaag dat je op de bank eet, want rond etenstijd gaan we met het bord op schoot genieten van Turkije - Portugal. Hopen we dan. Turkije speelde een zeer aantrekkelijke wedstrijd tegen Georgië en kent met Orkun Kokcu, Ferdi Kadioglu een aantal bekende voetballers. Daarnaast zijn er tijdens dit EK natuurlijk veel ogen gericht op Arda Güler. De jongeling kende dit jaar zijn definitieve doorbraak in het internationale topvoetbal en bekroonde zijn debuutseizoen bij Real Madrid met een aantal aardige doelpunten. Weet hij het vandaag ook tegen een topland als Portugal te laten zien?

Verdien een Free Bets van €100

Voordat we vooruitblikken op de wedstrijd Turkije-Portugal, willen wij eerst een mooi aanbieding aan je voor leggen. Bookmaker JACKS.nl is één van de beste bookmakers in Nederland en heeft een geweldige welkomstbonus! Jouw eerste weddenschap wordt verdubbeld met een Free Bet van maximaal €100! Die kans kun je niet laten liggen, toch? Maak een account aan via deze link en profiteer snel.

Turkije-Portugal preview

Het elftal van Portugal bestaat uit louter geweldige voetballers. Wat te denken van Bernardo Silva, Diogo Jota, Rafael Leao, Vitinha en bijvoorbeeld Bruno Fernandes. En dan hebben we de grootste van allemaal, Cristiano Ronaldo, nog niet eens benoemd. En toch was de openingswedstrijd tegen de Tsjechen bijzonder moeizaam. De winnende treffer werd namelijk pas in de 92e minuut gemaakt. Weet Turkije het de Portugezen van bondscoach Martinez lastig te maken? En welke van de twee ploegen weet zich vandaag te plaatsen voor de knock-outfase van EURO 2024? We hopen je een eind op weg te helpen met onze voorspelling voor Turkije - Portugal.

Turkije-Portugal voorspelling

Noem het saai, noem het realistisch, maar wij denken dat zowel Turkije als Portugal vandaag gaan scoren. Waar Portugal een lange tijd werd geroemd om het verdedigende spel, krijgen ze de laatste maanden toch veel doelpunten om de oren. Ook tegen Tsjechië wisten de Portugezen het doel weer niet schoon te houden. Tel daarbij op dat Turkije het aanvallend opzicht prima doet en we kunnen Beide teams scoren - JA lijkt weer winnend te gaan zijn. Net als in 75% van de laatste vier duels van Turkije en in 67% van de laatste zes duels van Portugal. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,82 op.

Check de actuele EK 2024 odds in onze Oddsvergelijker.

Turkije-Portugal wedtip

Een van de mooiste spelers van Portugal om naar te kijken is Vitinha. De middenvelder van PSG kent een fantastisch seizoen en mag zich met recht een dragende speler van de Portugezen noemen. Opvallend genoeg tipten wij dit seizoen meermaals een of meerdere schoten op doel voor Vitinha. Een bet die vaak winnend was en nu ook weer zeer realistisch lijkt. Tegen Tsjechië loste hij namelijk 2 schoten op doel. Wij denken dat hij er vandaag ook weer eentje gaat lossen. Meer dan 0,5 schoten op doel levert je bij BetMGM een quotering van 2,10 op.

Check de actuele EK 2024 quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën