United op bezoek bij Crystal Palace

United op bezoek bij Crystal Palace

18-01-2023

Zoals je hebt gemerkt gaan we dit jaar vrolijk door met het uitdelen van wedtips. Omdat we het leuk vinden en uiteraard om jou te helpen! Vandaag komt het momenteel zeer sterke Manchester United in actie in de Engelse Premier League. Zij gaan op bezoek bij Crystal Palace en gaan stadsgenoot Manchester City voor minimaal een dag voorbij. Verder zien we dat het FC Antwerp van Mark van Bommel in België op bezoek gaat bij Oostende. Tot slot gaat Atlético Madrid in de Copa del Rey op bezoek bij Levante. Klaar om de betslips te vullen?

Crystal Palace - Manchester United

Het gaat Manchester United de laatste weken behoorlijk voor de wind. Er werden 9 wedstrijden op rij gewonnen, waardoor de ploeg van trainer Erik ten Hag zich in de top van de Premier League heeft genesteld. Met name de manier waarop The Mancunians The Citizen van Pep Guardiola versloegen, bevestigde het feit dat de Nederlandse trainer de boel aardig op de rit heeft. Crystal Palace staat op de 12e plaats. Typisch een positie, waarop je een ploeg als ‘Palace’ zou verwachten. Wel zijn de laatste drie potjes verloren gegaan, waardoor er sprake is van een lichte vormcrisis. Pakt United de 10e zege op rij?

Doelpunt Marcus Rashford

De tips rondom wedstrijden van Manchester United beginnen eentonig te worden. Maar waarom zou je een tip niet opvolgen als die jou al wekenlang de nodige winsten oplevert? De man in vorm bij United is Marcus Rashford. Ook tegen Manchester City wist hij weer tot scoren te komen. Dit betekende dat hij voor de 7e wedstrijd op rij het net wist te vinden voor zijn ploeg. Wij verwachten dat hij het ook tegen Crystal Palace gaat doen. Zeker voor een ploeg in vorm tegen een ploeg uit vorm. Een doelpunt van Marcus Rashford tegen Crystal Palace levert je bij Jack's een quotering van 2,80 op. Mooi toch?

Levante - Atletico Madrid

In Spanje wordt er deze woensdag weer gespeeld in de Copa del Rey. Hierin neemt Levante het op tegen het matig draaiende Atlético Madrid. De Madrilenen wisten de laatste twee wedstrijden in La Liga niet te winnen en staan daardoor op een niet te evenaren achterstand op koploper Barcelona. En dan te beseffen dat Real Madrid en Real Sociedad daar ook nog tussen staan. Levante doet het momenteel sterk in de Segunda Division. Ze staan op een keurige 3e plek en hebben hierdoor nog alle kans volgend jaar weer op het hoogste niveau actief te zijn. Kunnen zij stunten tegen de sterren van Diego Simeone? Of doet Atleti wat het moet doen?

Meer dan 1,5 doelpunten Atlético Madrid

Wij verwachten dat Atlético Madrid vanavond gaat winnen. Ze moeten wel, aangezien ze simpelweg een divisie hoger spelen. Daarnaast heeft de ploeg absoluut iets goed te maken. Als we naar de laatste uitwedstrijden van Atlético Madrid kijken, dan zien zij in 4 van de laatste 5 duels op vreemde bodem minimaal 2 keer scoorden. Tegen een ploeg als Levante zien wij Atlético daarom ook zeker 2 keer scoren. Meer dan 1,5 doelpunten van Atlético Madrid tegen Levante levert je bij Circus een quotering van 1,95 op.

Oostende - FC Antwerp

We sluiten deze Woensdag Preview af met een wedstrijd uit de Belgische Jupiler Pro League. Hierin gaat het FC Antwerp van Mark van Bommel en Vincent Janssen op bezoek bij het laaggeklasseerde Oostende. Antwerp kende een waanzinnige start van de competitie, maar is inmiddels teruggezakt naar de 3e plek. Ze staan er gelukkig voor hen nog altijd goed voor wat betreft de Kampioenspoule, een groep van de beste 4 teams van België die na 34 wedstrijden bekend wordt gemaakt. Oostende daarentegen zal moeten vrezen voor degradatie. De huidige 16e plek zou aan het eind van het seizoen betekenen dat zij het volgend jaar in de Tweede Klasse moeten doen. Doet FC Antwerp wat het moet doen en wint het vanavond?

Asian Handicap +0,5 - Oostende

Op voorhand zou je zeggen dat deze wedstrijd een eenvoudige prooi voor de bezoekers zou moeten zijn. Het blijkt echter dat FC Antwerp maar 2 puntjes wist te pakken in de laatste 6(!) uitwedstrijden. Daarnaast wist Oostende maar liefst 6 punten uit de laatste 3 thuiswedstrijden te pakken. Wij gaan daarom voor een kleine verrassing, waarin Oostende er minimaal een gelijkspel uit gaat slepen. Een Asian Handicap +0,5 voor Oostende levert je bij Unibet een quotering van 2,07 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën