Valverde gaat scoren!

Valverde gaat scoren!

22-10-2022

Het is zaterdag 22 oktober en we zitten nog minder dan een maand voor het WK 2022 in Qatar. De voorselectie van het Nederlands Elftal is inmiddels bekend. Dit betekent dat de spelers over wie nog twijfels zijn nog maar kort de tijd hebben alles te geven om een plekje in de definitieve selectie af te dwingen. Een aantal van deze spelers mogen het vandaag al laten zien. Vandaag staan er weer een aantal zeer vermakelijke affiches op het programma, waarover wij jou het nodige gaan vertellen. Uiteraard doen we dit in combinatie met een aantrekkelijke wedtip. Vandaag gaan we het hebben over RKC Waalwijk - Ajax, Chelsea - Manchester United en Real Madrid tegen Sevilla.

RKC Waalwijk - Ajax

We beginnen zoals altijd met een wedstrijd uit Nederland. Vanavond gaat koploper Ajax op bezoek bij het verrassend goed presterende RKC Waalwijk, één van de oud-ploegen van Ajax trainer Alfred Schreuder. De grote vraag in Amsterdam zal voornamelijk zijn of Schreuder is hersteld van zijn woede uitbarsting van een week geleden. Hij was het even zat, zo bleek. Ondanks de vele kritiek gaat Ajax momenteel aan kop in de Eredivisie. Het programma is nog niet al te ingewikkeld, toch zijn er 8 van de 10 wedstrijden gewonnen. Tegenstander RKC Waalwijk presteert zoals gezegd goed en is terug te vinden op een bijzonder knappe 7e plek. Kunnen zij het de Amsterdammers lastig maken?

Ajax wint & Beide Teams Scoren

Ajax wist de laatste 8 uitwedstrijden van RKC Waalwijk te winnen. Een overwinning voor de bezoekende ploeg is dan ook iets wat wij en de bookmakers denken. Wel verwachten wij dat Ajax opnieuw een doelpunt moet incasseren. Iets dat ze de laatste tijd net even teveel overkomt. Ajax wint en beide teams scoren levert je bij Jack’s een quotering van 2,40 op.

Chelsea - Manchester United

Twee grootmachten uit Engeland die het seizoen uiterst moeizaam begonnen mogen het vandaag in de Premier League tegen elkaar opnemen. We hebben het over Chelsea dat Manchester United op Stamford Bridge ontvangt. Chelsea presteert de laatste weken uitstekend, waarbij niet kan worden ontkend dat dat de trainerswissel zijn vruchten heeft afgewerkt. Ook bij het Manchester United van Erik ten Hag gaat het de laatste weken beter. Buiten wat relletjes rondom Cristiano Ronaldo staan The Mancunians momenteel keurig 5e met 1 punt achter nummer 4 Chelsea, waarbij de weg omhoog is ingezet. Kunnen zij tegen Chelsea opnieuw een topploeg verslaan?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden tussen Chelsea en Manchester United zijn vaak potjes zonder al te veel goals. Dit is dan ook iets waar vooral United de laatste tijd enorm in uitblinkt. Ze krijgen weinig om de oren, waarbij gezegd moet worden dat ze ook niet direct heel veel weten te scoren. Afgelopen week voorspelden wij ook in de thuiswedstrijd tegen de Spurs minder dan 2,5 doelpunten. Dit kwam uit, waardoor wij er vandaag ook weer volledig voor gaan. Daaraan willen we toevoegen dat het maar één keer voorkwam in de laatste 6 onderlinge potjes dat er meer dan 2,5 doelpunten werden gescoord. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 1,93 op. Speel jij hem mee?

Real Madrid - Sevilla

Tot slot richten we ons tot de Spaanse competitie. Hierin ontvangt Real Madrid het Sevilla van Jorge Sampaoli. Real Madrid gaat momenteel soeverein aan kop en hoefde de punten dit seizoen pas één keer met de tegenstander te delen. Sevilla presteert ondermaats en is momenteel terug te vinden op de 12e plaats. Van de laatste 5 wedstrijden in La Liga werd er maar eentje gewonnen, waarbij vooral blijkt dat de Andalusiërs veel moeite met scoren hebben. In de laatste 5 wedstrijden wist Sevilla maar 4 goals te maken. En dan mag je ook nog eens op bezoek bij de Koninklijke, de ploeg die in bloedvorm is. Het belooft hoe dan ook een leuke pot te worden, aangezien wedstrijden tussen Real en Sevilla altijd boeiend zijn en op het scherpst van de snede worden gespeeld!

Doelpunt Federico Valverde

Dat Real Madrid favoriet is, moge duidelijk zijn. Eén van de spelers die het momenteel fantastisch doet is Fede Valverde. De Uruguayaan scoort er vrolijk op los, is veel betrokken bij gevaar en is dus iemand die je absoluut niet uit het oog mag verliezen. En dat in de schaduw van Karim Benzema, Luka Modric en Vinicius Junior. Opvallend is dat wanneer Valverde niet scoort in La Liga, hij ook niet in de basis is begonnen. Dit gebeurde seizoen meerdere malen, terwijl hij er toch echt vijf in heeft liggen. Allemaal gemaakt tijdens basisplaatsen. En een basisplaats heeft hij de afgelopen weken absoluut verdiend. Zeker na zijn recente goals tegen Barcelona en Elche. Daarbij is de quotering nog altijd heerlijk. Bij bet365 ontvang je een quotering van 4,33 voor een doelpunt van Federico Valverde. Een kans die je zeker aan moet gaan, toch?

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën