Veel doelpunten in de KKD

Veel doelpunten in de KKD

24-10-2022

Het weekend zit er weer op en we kunnen wel stellen dat Ajax de grote winnaar is. Waar de kritiek op de Amsterdammers nog altijd aanwezig is, staan ze toch ‘gewoon’ 4 puntjes los. Het was vooral PSV dat het aan zichzelf te danken heeft dat het niet eerder afrekende met FC Groningen. Hierdoor kwam er een keihard einde aan een reeks van prima wedstrijden. In het buitenland leidde Arsenal kostbaar puntverlies, waardoor Manchester City dichterbij kwam.

Gelukkig is het voor alle ploegen nog vroeg in het seizoen en staat ons ongetwijfeld nog het nodige spektakel te wachten. Deze week gaan we vrolijk door, te beginnen met onze maandag preview. Vandaag behandelen we een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie, de Premier League en La Liga. Uiteraard zijn alle potjes voorzien van een wedtip. Laten we hopen dat we ons sterke weekend aan tips een passend vervolg kunnen geven.

Jong Ajax - VVV Venlo

We beginnen deze maandag preview met de wedstrijd tussen Jong Ajax en VVV Venlo. Beide ploegen zijn momenteel terug te vinden in de middenmoot, waarbij VVV Venlo twee puntjes meer heeft behaald van de Amsterdammers. Vorige week wist Jong Ajax na een aantal mindere resultaten knap te winnen op bezoek bij Almere City. Dit zorgde ervoor dat Jong Ajax eindelijk weer eens omhoog kon kijken. VVV ging de laatste twee wedstrijden in de KKD onderuit, waarbij vooral de 1-0 thuisnederlaag tegen FC Dordrecht een pijnlijke was. Kan VVV de draad weer oppakken? Of worden ze vanavond voorbij gestreefd door de ploeg van John Heitinga?

Meer dan 3,5 doelpunten

Zoals we allemaal weten is het bij de ‘Jong’ ploegen altijd afwachten wat je voorgeschoteld krijgt. Op maandag spelen ze toch vaker in een sterke opstelling, maar door de Champions League in aantocht is het weer onzeker. Wat we wel vaak zien is een hoop doelpunten. Dit laatste is zeker geval in onderlinge wedstrijden tussen Jong Ajax en VVV. In de laatste 5 onderlinge duels werd steeds meer dan 3,5 keer gescoord. Dit geeft ons vertrouwen genoeg hier vanavond ook weer vol voor te gaan. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 2,03 op.

West Ham United - AFC Bournemouth

We gaan snel door naar de Premier League. Hierin gaat AFC Bournemouth op bezoek bij het West Ham United van trainer David Moyes. Zowel de thuis- als uitploeg zijn het seizoen magertjes begonnen, waarbij AFC Bournemouth zelfs de trainer al heeft ingewisseld. Sindsdien wordt er in ieder geval minder verloren. Daarbij moet wel gezegd worden dat de meeste wedstrijden in een gelijkspel eindigen. Hierdoor staat Bournemouth momenteel op een 13e plek. West Ham United staat maar één plek boven de kostbare en o, zo gevreesde degradatiestreep. Kunnen The Hammers vanavond enigszins afscheid nemen van onderste regionen? Of moeten ze blijven vrezen voor het spelen in de Championship?

Meer dan 2,5 doelpunten

We zien het niet heel vaak in de onderste regionen van de Premier League, maar wedstrijden tussen West Ham en Bournemouth leveren vaak genoeg voldoende doelpunten op. Zo vielen er in de laatste 5 onderlinge duels maar liefst 21 doelpunten, een gemiddelde van 4,2 per wedstrijd. Wij verwachten dat er vanavond in ieder geval meer dan 2,5 gaan vallen. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij LiveScore Bet een quotering van 1,95 op. Meepakken toch?

Celta de Vigo - Getafe

We eindigen deze wedstrijd met het treffen tussen Celta de Vigo en Getafe. Een wedstrijd in La Liga tussen de nummer 16 en 18 van de competitie. Beide ploegen wonnen maar 1 van de laatste 5 wedstrijden, waardoor ze vooralsnog genoodzaakt zijn naar beneden te kijken. Vooral voor Celta de Vigo moet dit toch een hard gelach zijn. De ploeg kende in het verleden een aantal aardige seizoenen met een mooie eindklassering. Echter is dat vooralsnog ver te zoeken. Over Getafe kunnen we kort zijn. Niemand zal ze missen in het geval dat zij degraderen. Welke ploeg kan na vanavond weer enigszins ademen? En welke ploeg moet echt gaat oppassen?

Dubbele kans Getafe - X2

Als we naar de geschiedenis tussen beide teams kijken, dan zien we dat Getafe het op bezoek in Vigo de laatste jaren uitstekend doet. Van de laatste 6 duels in het Abanca-Balaídos verloor Getafe er maar eentje. Vorig jaar won de ploeg zelfs met 2-0. Daarnaast valt op dat Getafe de laatste twee wedstrijden op vreemde bodem in La Liga niet verloor en zelfs niet eens een tegendoelpunt hoefde te incasseren. Wij verwachten daarom dat Getafe het Celta bijzonder moeilijk gaat maken en niet gaat verliezen. Hierdoor is een dubbele kans X2 voor Getafe wat ons betreft een goede tip. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,12 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën