Veel topclubs in actie

Veel topclubs in actie

04-11-2022

Het is zaterdag 5 november en we zijn één dag verwijderd van de absolute topper in de Nederlandse Eredivisie. Morgen neemt Ajax het in eigen huis namelijk op tegen naaste achtervolger PSV. Voordat het zover is, zijn er gelukkig ook vandaag een aantal topteams die in actie komen op de Europese velden. Wat te denken van Manchester City, FC Barcelona en onder andere Bayern München? Wij bereiden je vandaag voor op de competitiewedstrijden van de twee eerstgenoemde ploegen en 1 wedstrijd uit de Eredivisie. Net als altijd geven wij je per wedstrijd één waardevolle tip die jij kunt toevoegen aan jouw wedstrookje.

Vitesse - Sparta Rotterdam

We beginnen natuurlijk met een wedstrijd uit onze vaderlandse competitie. Ditmaal is de keuze gevallen op de wedstrijd Vitesse - Sparta Rotterdam. Het gaat hierbij tussen de nummer 14 en 6 van de Eredivisie. Nog een keer voor de duidelijkheid: Vitesse staat 14e en Sparta staat 6e. De rollen zijn wel eens omgedraaid kunnen we wel stellen. Het Sparta van trainer Maurice Steijn presteert bijzonder sterk en staat zeer stevig in het linkerrijtje. Wel moet gezegd worden dat de laatste 3 uitwedstrijden niet werden gewonnen. Hieruit blijkt dat de 3 punten vooral op het eigen Kasteel worden gepakt. Flikt Sparta het vanavond weer? Of verlaat Vitesse de o, zo gevreesde degradatiezone?

Dubbele kans Sparta Rotterdam - X2

Voor ons is duidelijk dat Sparta er momenteel een stuk lekkerder in zit dan Vitesse. Hiervoor hoef je alleen maar een blik op de ranglijst te werpen. De ploeg van Phillip Cocu, Vitesse, won vorige week dan wel van FC Emmen, de 5 thuiswedstrijden daarvoor werden allemaal verloren of gelijk gespeeld. Wij verwachten daarom dat Sparta vanavond minimaal een punt gaat pakken. Hiervoor zetten wij in op een dubbele kans voor de Spartanen. Dit levert je bij Unibet  een quotering van 1,92 op.

Manchester City - Fulham

In Engeland neemt regerend landskampioen Manchester City het vandaag op tegen het verrassend goed presterende Fulham. De gepromoveerde ploeg uit Londen staat op een zeer verdienstelijke 7e plek en is inmiddels alweer 4 wedstrijden op rij ongeslagen. Dit heeft de ploeg uiteraard voor een deel te danken aan topscorer Aleksandar Mitrovic. De Servische spits maakte er dit seizoen al 9. Maar goed, Haaland maakte er al 17. Er is namelijk altijd een baas boven baas! Het lijkt erop dat Erling Braut Haaland na een korte blessure vandaag weer terugkeert in de basis van The Citizens. En dan weet je een ding: laat dat net maar bollen!

Doelpunt Kevin de Bruyne

Waar alle ogen bij City gericht zijn op topscorer Erling Braut Haaland staat er natuurlijk nog een speler van absolute wereldklasse op het veld. Hierbij tippen er maar zeer weinig spelers aan de kwaliteiten van de Belg Kevin de Bruyne. De middenvelder werd afgelopen week gespaard tegen Sevilla, maar speelde een zeer verdienstelijke rol in de laatste twee Premier League potjes van de ploeg van Pep Guardiola. Hij wist namelijk in beide potjes het net te vinden, waardoor zijn doelpuntenproductie eindelijk is losgebarsten. Aangezien beide ploegen vandaag doorgaans veel scoren, verwachten wij een spektakel met veel goals. Met waarschijnlijk minimaal eentje van de beste middenvelder van Engeland: Kevin de Bruyne. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,62 op.

FC Barcelona - UD Almería

Tot slot gaan we weer richting La Liga, de competitie waarin Barcelona het dit seizoen uitstekend doet. Ook vorige week werd weer knap gewonnen, waardoor de Catalanen maar één puntje achter grote rivaal Real Madrid staat. Vanavond nemen zij het in eigen huis op tegen het nietige UD Almería. De promovendus mag het dan aardig doen met een 13e plek, het mag absoluut geen probleem zijn voor de ploeg van Frenkie de Jong en Memphis Depay. Voor laatstgenoemde is het hopelijk weer eens tijd om wat minuten te mogen maken, aangezien het WK inmiddels over 2 weken gaat beginnen. Wint Barcelona opnieuw en pakt het de koppositie voor minstens 1 dag?

Barcelona wint zonder tegendoelpunt

Vorige week voorspelden wij dat Valencia minder dan 0,5 doelpunten zou maken tegen Barcelona. Dit komt omdat Barcelona in de tot dan toe 11 gespeelde wedstrijden maar liefst 9 keer de ‘0’ wist te houden. Er werd door een laat doelpunt met 1-0 gewonnen, waardoor Barça inmiddels alweer 10 keer zonder tegendoelpunten zit. Daarom verwachten wij ook vanavond dat de ploeg van Xavi wint zonder tegendoelpunt te hoeven incasseren. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,71 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën