Vietnam-Nederland - de wedtips

Vietnam-Nederland - de wedtips

31-07-2023

Het Nederlands Elftal speelt vanavond haar laatste wedstrijd in de groepsfase van het WK Vrouwenvoetbal 2023. Hierin nemen de Oranje Leeuwinnen het op tegen Vietnam, de ploeg die tot nu toe nog geen punt pakte en al lang en breed is uitgeschakeld. Beide landen speelden nog nooit tegen elkaar, maar toch kunnen we stellen dat Nederland al snel tot topfavoriet is gebombardeerd. Wij bereiden je ook nu weer voor op de laatste groepswedstrijd van onze Leeuwinnen. Dit doen we zoals vanouds aan de hand van 3 wedtips.

Vietnam - Nederland

Vietnam speelde dit toernooi tegen respectievelijk de Verenigde Staten en Portugal. Deze potjes eindigden in een 0-3 en 0-2 nederlaag, waardoor er niet werd gescoord en ook geen punten werden behaald. Nederland won nipt met 1-0 van Portugal, terwijl titelverdediger Amerika op een keurig 1-1 gelijkspel werd gehouden. Hierdoor ligt de weg naar de volgende ronde volledig open. Winst zorgt voor een plek in de knock-outfase, een resultaat dat redelijk in de lijn der verwachtingen ligt. Het is namelijk niet heel lang geleden dat de Vietnamese dames met 9-0 van Spanje verloren. Wint Nederland ruim en eindigen ze de groep als winnaar?

Minder dan 3,5 doelpunten

Duidelijk is direct dat de odds tijdens Vietnam - Nederland niet al te hoog liggen. Om die reden zoeken we naar de quoteringen die wel de moeite waard zijn om mee te spelen. Allereerst geven we je de tip van minder dan 3,5 doelpunten. Een redelijk logische uitslag, aangezien het Amerika en Portugal ook niet lukte om meer dan 3 keer te scoren. Wij verwachten dat Nederland wint, maar niet met torenhoge cijfers. Dit leidt tot een weddenschap van minder dan 3,5 doelpunten en levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op.

Check de actuele WK Vrouwen odds in onze Oddsvergelijker.

European Handicap +4

We hebben zowaar nog een tip gevonden die enigszins aansluit bij de tip van hierboven. Wij verwachten namelijk niet dat Nederland met een verschil van 4 goals gaat winnen. Dit leidt tot een Europese handicap van -4 voor Nederland, waarin Vietnam virtueel met een voorsprong van 4-0 begint. Wij zien de Oranje dames dit niet goed maken, waardoor wij met volle overtuiging zouden inzetten op een European Handicap +4 voor Vietnam. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op.

Check de actuele WK Vrouwen odds in onze Oddsvergelijker.

Assist Lieke Martens

Lieke Martens laat dit WK zien dat ze nog altijd een voetbalster van wereldniveau is. De ster van PSG staat nog niet op het scorebord, maar heeft in de aanloop naar het eindtoernooi met grote regelmaat laten zien betrokken te zijn bij goals. Wij denken dat ze vandaag minimaal 1 assist gaat geven, net zoals ze dat deed tijdens de met 5-0 gewonnen oefeninterland tegen België van begin juli. Kleine tegenstanders liggen haar nu eenmaal. Een assist van Lieke Martens tegen Vietnam levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,10 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën