Villarreal tegen Liverpool

Villarreal tegen Liverpool

03-05-2022

Het is dinsdag! En dat betekent dat we ons weer mogen focussen op het Europese voetbal. We zijn in de laatste fase van de 3 toernooien aangekomen en het staat nu al vast dat er een hoop mooie dingen staan te gebeuren. Welke clubs de finale ook gaan halen, allemaal hebben ze hun eigen verhaal. Natuurlijk kijken liefhebbers van Feyenoord het meeste uit naar donderdag. Toch zullen ze ook vanavond en morgen met Villarreal – Liverpool en Real Madrid- Manchester City op hun wenken worden bediend. Te beginnen met eerstgenoemde. Wij hebben flink in de data zitten zoeken en zijn uiteindelijk tot drie interessante wedtips gekomen.

Villarreal – Liverpool

De eerste return in de halve finales van de Champions League gaat tussen Villarreal en Liverpool. Reuzendoder Villarreal moet een 2-0 achterstand goedmaken tegen een werkelijk waar ontketend Liverpool. The Reds gaven in de heenwedstrijd geen kans weg en besliste de wedstrijd in kort tijdsbestek na rust. Villarreal heeft dit seizoen al een hoop verrassende uitslagen neergezet, maar kunnen ze het nog spannend maken? Dat is toch wel de grootste vraag van de avond.

Meer dan 2,5 doelpunten

De eerste bet die we met jullie willen delen is over het aantal doelpunten dat er wordt gescoord. De verwachting is dat we vanavond een attractieve pot krijgen, waarin Villarreal niets anders dan moet aanvallen. En een club die zonder verwachtingen en druk speelt ligt dit over het algemeen vrij aardig. Liverpool daarentegen kan een wedstrijd controleren, maar scoort altijd. Zeker wanneer Salah, Diaz, Jota of Mané het even gehad hebben met de spanning. Aangezien Villarreal moet en Liverpool altijd scoort, verwachten wij dat er vanavond meer dan 2,5 doelpunten worden gescoord. De quotering hiervoor ligt bij BetCity.nl op 1.64.

Passes van Parejo

Eén van de sterspelers van Villarreal is zonder twijfel Dani Parejo. De middenvelder staat steevast in de basis bij de Spanjaarden en staat bekend om zijn geweldige trap, inzicht en vermogen om uit het niets iets te creëren. Toch verkeert de 33-jarige speler niet in allergrootste vorm. Dit gaat zelfs zo ver dat hij voor zijn doen net even te vaak gewisseld wordt tijdens de wedstrijd.

In de heenwedstrijd gaf Parejo het schamele aantal van 26 passes. Uiteraard in een wedstrijd dat Liverpool veruit het meest balbezit had. De verwachting is dat Liverpool vanavond 61,5% balbezit heeft, waardoor het aantal passes weer relatief laag zal uitvallen. Gezien het magere aantal passen van vorige week en het feit dat Parejo nog wel eens gewisseld wordt, schatten wij zo in dat hij deze wedstrijd minder dan 46,5 passes gaat geven. De quotering ligt hier bij bet365 op 1,83.

Een overwinning voor Liverpool

Dan gaan we nu over naar de laatste voorspelling voor vanavond. Wij verwachten met de huidige vorm en de algemene kwaliteit van de ploeg van Jürgen Klopp, dat Liverpool vanavond hoe dan ook de favoriet is en uiteindelijk doorstoot naar de grote finale. Liverpool is op dit moment een klasse apart en laat tegenstanders simpelweg niet in het spel komen. Op het oog lastige wedstrijden worden redelijk eenvoudig gewonnen en niets lijkt ze op dit moment tegen te houden. Om die reden verwachten wij dat Liverpool ook op bezoek in het Estadio de la Cerámica aan het langste eind zal trekken. Bij bookmaker Circus ligt de quotering voor een overwinning van Liverpool op 1,75.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën