Voetbal op Koningsdag

Voetbal op Koningsdag

27-04-2022

Het mag dan wel Koningsdag zijn, gevoetbald wordt er altijd. De vraag is alleen in welke toestand jij de tweede halve finale avond van de Champions League gaat beleven. Alleen, moe en voldaan op de bank na een dag op de rommelmarkt? Of kogellam met je maten, terwijl je met je linkeroog in je rechterbroekzak kijkt? Het is eigenlijk om het even, aangezien je de bets waarschijnlijk al vooraf hebt ingezet. Vanavond is het namelijk de beurt aan Liverpool en Villarreal. Dat eerstgenoemde favoriet is, lijkt duidelijk. Maar na de uitschakeling van Bayern zullen wij de Yellow Submarine nooit meer onderschatten.

Liverpool - Villarreal

Villarreal gaat vanavond op bezoek in Anfield, één van de meest sfeervolle stadions ter wereld. Zo heb je ongetwijfeld de beelden met betrekking tot het YNWA voor Cristiano Ronaldo. Er heerst respect, de fans geven alles voor de ploeg en zijn vanzelfsprekend blij met de huidige gang van zaken. Dat is natuurlijk niet gek. Liverpool presteert namelijk als een malle. Bijna alle wedstrijden worden in een overwinning omgezet. Zo versloegen The Reds afgelopen zondag stadsgenoot Everton eenvoudig met 2-0. Vanavond is het echter andere koek. Grotere belangen, meer spanning en de rol van favoriet kan nog wel eens gekke dingen doen. Wij vertellen je hieronder 3 interessante wedtips voor jou.

Beide teams gaan scoren

Er is een Nederlander die zowel voor Liverpool als Villarreal heeft gespeeld. We hebben het natuurlijk over Jantje Kromkamp. Eén ding waar onze Jan niet bekend om stond was het maken van doelpunten. En dat laatste is precies iets, waarvan wij verwachten dat het vanavond wel gaat gebeuren. Villarreal scoorde dit seizoen in 9 van de 10 Champions League wedstrijden en over het doelpunten moyenne van Liverpool hoeven we het niet eens te hebben. Villarreal scoorde dus ook op bezoek bij Juventus, Manchester United en Bayern München. Daar kan een doelpuntje op Anfield nog wel bij. Wij hopen natuurlijk op net zo'n spektakel als gisteren en dat kan met deze twee prachtige teams. De quotering voor beide teams scoren ligt bij Circus op 2,13

Een goal van Danjuma

Nu we het toch over doelpunten van Villarreal hebben… Een andere Nederlander met een warm hart voor Villarreal is natuurlijk Danjuma Groeneveld. De aanvaller presteert dit jaar uitstekend en wist zowel in de achtste- als de kwartfinale van de Champions League te scoren. De verwachting is dat Moreno vanavond niet meedoet, waardoor de Nederlander zich waarschijnlijk ook zal gaan bekommeren op de penalty's.

Nu moet er nog maar een penalty ziet te komen. Maar met de scheidsrechter van vanavond, de Poolse heer Marciniak, is die kans zeker aanwezig. In meer dan 50% van zijn Europese wedstrijden dit seizoen wees hij namelijk naar de stip. De kans is sowieso aanwezig dat Danjuma gaat scoren, dan wel uit open spel, dan wel uit een penalty. Een doelpunt is een doelpunt. Een doelpunt van Danjuma levert je vanavond bij Jack’s een prachtige quotering van 4,70 op.

Schot op doel van Lo Celso

Eén van de andere sterspelers van Villarreal is Giovani Lo Celso. De Argentijn draait een prima seizoen is regelmatig betrokken bij gevaar aan het adres van de tegenstander. Wanneer de eerder genoemde Moreno vanavond niet speelt, dan is de kans aanwezig dat Lo Celso samen met Danjuma de aanval van de Spanjaarden gaat vormen. Gezien het feit dat Villarreal altijd een kans krijgt, verwachten wij minimaal 1 schot op doel van Lo Celso. De quotering van meer dan 0,5 schot op doel van Giovani Lo Celso levert je bij BetCity.nl een quotering van 3,50 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën