Vrijdagavond Nations League

Vrijdagavond Nations League

10-06-2022

Het weekend zit er weer aan te komen en het belooft er één te worden met overheerlijk lenteweer. Aangename temperaturen, genoeg festivals op de planning en meer dan genoeg tijd om je favoriete wedstrijd van de dag te aanschouwen. Vandaag gaan we ons focussen op groep 1 van League A, de poule van Frankrijk, Kroatië, Denemarken en Oostenrijk. Denemarken gaat verrassend genoeg aan kop met 6 uit 2, terwijl Frankrijk momenteel de 3e plek bezet met maar 1 punt uit de afgelopen twee wedstrijden. Het belooft hoe dan ook een interessante ronde te worden, aangezien de druk alsmaar toe zal nemen.

Oostenrijk – Frankrijk

We beginnen deze On The Daily Preview met de wedstrijd tussen Oostenrijk en Frankrijk. Een wedstrijd waarvan je op voorhand 0,0 twijfel over de uitslag zult hebben. Frankrijk, regerend wereldkampioen, dat het opneemt tegen Oostenrijk dat niet eens het aankomende WK heeft gehaald. Toch staat de ploeg van Rangnick boven de Fransen in de poule. Nadat Frankrijk met een B-team tegen Kroatië heeft gespeeld, zullen ze vanavond ongetwijfeld weer op volle oorlogssterkte van start gaan. Eens kijken of wij jou van wat goede tips kunnen voorzien.

Winst Frankrijk

Je hebt open deuren en je hebt open deuren. Een overwinning voor Frankrijk is er daar volgens ons eentje van. Toch valt het op dat de quotering voor een overwinning van de Fransen relatief veel op kan leveren. Dit terwijl Frankrijk moet winnen en op papier een veel beter elftal dan de Oostenrijkers heeft. Wat ons betreft kan deze weddenschap dan ook absoluut niet misgaan. Een overwinning van Les Bleus levert je bij Jack’s een quotering van 1,77 op.

Meer dan 2,5 doelpunten

Ondanks de verwachting van een overwinning van Frankrijk, verwachten wij wel dat Oostenrijk het net gaat vinden. In de voorgaande 6 wedstrijden ligt hun gemiddelde namelijk op 2,5 goals. In combinatie met de aanvallende krachten van de Fransen is meer dan 2,5 doelpunten wat ons betreft geen vreemde gedachte. De quotering hiervoor ligt bij LiveScore Bet op 1,90.

Denemarken – Kroatië

De tweede wedstrijd van vanavond gaat tussen koploper Denemarken en nummer 4 Kroatië. Dat Denemarken de lijn van het sterke EK doortrekt, lijkt inmiddels duidelijk. Niet voor niets wisten ze vorige week in en tegen Frankrijk te winnen. Deze overwinning werd vervolgd door een prima overwinning in Oostenrijk, waardoor ze met 6 punten uit 2 uitduels aan kop gaan. Kroatië daarentegen pakte knap een punt, terwijl hiervoor enigszins schandalig met 0-3 thuis werd verloren van Oostenrijk. De grote vraag is dan ook of de grote Modric zijn ploegmaten op scherp kan zetten om toch nog iets van de Nations League te maken.

Both Teams to Score - NO

Als we kijken naar de laatste wedstrijden van beide ploegen dan valt er iets vreemds op. In maar 2 van de laatste 9 wedstrijden van Denemarken wisten beiden ploegen te scoren. Als we dit vervolgens met Kroatië checken, dan is dit het geval in 1 van de laatste 7 wedstrijden. Het lijkt er daarom op dat dit een repeterend verhaal begint te worden. Om die reden verwachten wij dat dit vanavond ook gaat gebeuren. Beide teams scoren niet levert je bij TOTO een quotering van 1,96 op.

Winst voor Denemarken

Denemarken is de laatste jaren een bijna niet te kloppen ploeg gebleken. Zo zijn ze in de Nations League zoals bekend nog altijd zonder puntverlies, terwijl ze alle 5 de thuiswedstrijden in de kwalificatiereeks voor het WK wisten te winnen. Gezien het feit dat Kroatië enigszins in een dipje zit gaan wij voor een overwinning van Denemarken. Dit levert je bij Holland Casino een quotering van 1,90 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën