VVV tegen Almere City

VVV tegen Almere City

30-05-2023

We zijn aangekomen in de slotfase van het seizoen en de meeste competities zijn inmiddels ten einde. Toch wordt er vandaag in Turkije nog volop gevoetbald. Galatasaray kan zich vandaag namelijk na jaren weer eens tot kampioen kronen. Naast een volledige speelronde in Turkije wordt er ook in Nederland gevoetbald. In de halve finale van de play-offs spelen VVV-Venlo en Almere City tegen elkaar. Wij bereiden je voor op de 3 mooiste potjes van de dag en geven je 3 wedtips.

VVV-Venlo - Almere City

Vandaag zullen de meeste ogen ongetwijfeld gericht zijn op de verrichtingen van VVV-Venlo en Almere City. Beide ploegen wisten vorige week respectievelijk Willem II en FC Eindhoven uit te schakelen. Dit gebeurde op een typische ‘nacompetitie-manier’ waarin opnieuw de meest bizarre dingen op het veld te zien waren. Vandaag spelen beide ploegen tegen elkaar in Stadion de Koel, waarna de eventuele finale tegen FC Emmen of NAC Breda volgt. Wie van de twee neemt een mooie uitslag mee naar de return?

Doelpunt Nick Venema

Het lijkt erop dat VVV-spits Nick Venema precies op het juiste moment in vorm is. In beide wedstrijden tegen Willem II wist de oud-FC Utrecht spits het net te vinden, waardoor zijn ploeg momenteel bij de laatste 4 ploegen zit. In totaal maakte hij dit seizoen 12 doelpunten in de competitie, waarvan dus 2 in zijn laatste 2 duels. Wij denken dat hij deze lijn doortrekt en ook vandaag op het scorebord verschijnt. Een doelpunt van Nick Venema levert je bij Holland Casino Online een quotering van 3,10 op. 

Ankaragücü - Galatasaray

Galatasaray speelt vandaag de kampioenswedstrijd in Turkije. In een bewogen jaar, dat redelijk op z’n kop werd gegooid door de dramatische gebeurtenissen n.a.v. de aardbeving op de grens van Turkije en Syrië, lijkt het erop dat Cim Bom de 23e landstitel in de geschiedenis gaat pakken. Hiervoor moet vandaag gewonnen worden op bezoek bij nummer 12 Ankaragücü. Laatstgenoemde ploeg is zo goed als uitgespeeld en lijkt de recordkampioen geen strobreed in de weg te gaan leggen.

Asian Handicap +0,5 - Ankaragücü

Wij verwachten dat Galatasaray een zeer lastig avondje tegemoet gaat. Dit komt voornamelijk doordat de heenwedstrijd in Istanbul ternauwernood werd gewonnen, Ankaragücü al 7 thuiswedstrijden op rij ongeslagen is en dat de laatste 2 edities in Ankara werden gewonnen door de thuisploeg. Om die reden gaan we voor een Asian Handicap +0,5 voor Ankaragücü. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,63 op. 

Check de actuele Süper Lig odds in onze Oddsvergelijker. 

Fenerbahce - Antalyaspor

Als Fenerbahçe nog enige hoop op het kampioenschap wil behouden, dan moet er vandaag worden gewonnen van Antalyaspor. In het geval van puntverlies van koploper Galatasaray heeft Fenerbahçe volgende week genoeg aan een overwinning op datzelfde Galatasaray om de titel veilig te stellen. Wat dat betreft lonkt een ongekende ontknoping in de Turkse Süper Lig. Zoals gezegd moet er dan wel eerst worden afgerekend met nummer 13 Antalyaspor. Zij hebben de punten ook nog hard nodig en laten de laatste jaren zien dat ze het Fenerbahce uitzonderlijk lastig kunnen maken. 

Meer dan 3,5 doelpunten

Als we kijken naar de laatste wedstrijd van Fenerbahçe in het eigen stadion, dan kun je de klok erop gelijk zetten dat het een doelpuntrijke wedstrijd wordt. In de laatste 6 duels in het Stadion Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi werden er namelijk 29 goals gemaakt, een gemiddelde van 4,8 goals per wedstrijd. Wij kiezen voor meer dan 3,5 doelpunten, een resultaat dat in 5 van de laatste 6 thuisduels werd behaald. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,10 op. 

Check de actuele Süper Lig odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën