Wedden op de Champions League

Wedden op de Champions League

14-09-2021

Exact 108 dagen nadat Chelsea de Champions League ten koste van Manchester City won, is het miljoenenbal weer terug! Vanavond mogen zij het opnemen tegen Zenit Sint-Petersburg op het eigen Stamford Bridge. Kunnen de Londenaren het kunstje van vorig jaar nogmaals flikken? Je krijgt maar liefst een quotering van 9,00 als je wedt dat Chelsea de Champions League weer wint. De grootste favoriet voor de eindoverwinning (de odds zijn 5,00) is natúúrlijk PSG, dat Messi, Neymar én Mbappé in de gelederen heeft.

Wedden op de topscorer van de Champions League

Vorig seizoen won Erling Braut Håland de topschutterstrofee van de Champions League met maar liefst tien (!) doelpunten in acht wedstrijden. Ook dit seizoen is de Noor licht favoriet. Kan hij zijn ongekende prestatie dit seizoen evenaren? Er lijkt in ieder geval geen maat op de jonge scherpschutter te staan. Met 105 doelpunten in 102 wedstrijden is de 21-jarige doelpuntenmachine op weg om veel records aan diggelen te schieten. Zet jij in op Håland als topscorer van de Champions League? Dan krijg je 6,00 keer je inzet.

Lewandowski is de andere favoriet: de odds bedragen 7,00. Vorig seizoen maakte hij maar vijf doelpunten. Het meest opvallende is dat Mbappé, die vorig seizoen acht doelpunten in de Champions League scoorde, als zesde favoriet staat opgeschreven met een quotering van 16,00. Dat is wellicht een kleine unit waard.

Een heerlijk affiche in de eerste speelronde

Dinsdagavond staat er al meteen een enorme klapper op het programma: FC Barcelona-Bayern München. Kunnen Ronald, Frenkie, Memphis en – niet te vergeten – Luuk het de Duitsers moeilijk maken? De bookmakers hebben hun twijfels. Ondanks het feit dat Barça in Camp Nou speelt, is Bayern flink favoriet. De quotering ligt nét onder de 2,00. OddsBeater is het eigenlijk wel met de bookies eens en verwacht hier een overwinning van Lewandowski en zijn vriendjes.

Zin in een aantrekkelijke verdubbelaar voor de dinsdagavond? Overweeg een combinatie tussen Manchester United en Juventus. United steekt in een prima vorm en met de terugkeer van C. Ronaldo is het de vraag wie de Engelsen gaat stoppen. Wellicht de eigen trainer, want met Ole at the wheel kan het best eens misgaan. Desondanks winnen ze het aanstaande potje tegen Young Boys met twee vingers in de neus. Juventus is helemáál niet in vorm getuige de 16e plaats op de ranglijst op dit moment. De Italianen speelden al drie wedstrijden, maar sleepten slechts één punt uit het vuur. Een uitwedstrijd tegen Malmö FF moet voor de Turijners geen probleem vormen. Toch? Op het moment van schrijven zijn de odds 2,13 voor deze combinatieweddenschap.

Zet jij in op Neerlands succes op woensdagavond?

Sporting Lissabon is de tegenstander van Ajax en dat wordt geen makkelijke klus voor de Amsterdammers. De Portugezen speelden afgelopen weekend gelijk tegen Porto. Het regende kaarten: de scheids trok maar liefst tien gele en één rode kaart. Je kunt het dus rustig een enerverend potje noemen. De scheidsrechter van dienst tijdens de wedstrijd van woensdagavond, de Spaanse José María Sánchez, trok vorig seizoen gemiddeld 5,4 kaart per La Liga-wedstrijd. Ons advies? Kijk eens goed naar de quotering voor de kaarten en dan met name de individuele kaarten. Lisandro Martínez, die er een bijbaantje als slager op nahoudt in zijn vrije uren, en de soms nonchalante Noussair Mazraoui kunnen best eens tegen een kaart aanlopen. De odds bedragen minimaal 4,25 en we weten allemaal hoe goed de Nederlandse teams zich kunnen laten opnaaien door een stel Portugezen…

Veel succes en geniet van 16 heerlijke wedstrijden!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën