Wedden op de KKD, Eredivisie en het EK Darts

Wedden op de KKD, Eredivisie en het EK Darts

15-10-2021

Vorige week was het droevig gesteld met onze voorspellingen. En daar hadden wij stiekem al een beetje voor gewaarschuwd. Die vermaledijde interlands zijn gewoon niet helemaal ons ding, dus wij zijn enorm blij dat het weer achter de rug is. De blik gaat weer op het clubvoetbal van komend weekend en dan beginnen we vanavond in de Keuken Kampioen Divisie!

Wedden op de Keuken Kampioen Divisie

Er staat een volledig programma op de agenda voor vanavond. Tien wedstrijden met spektakel gegarandeerd. Als je kijkt naar de ranglijst dan zit het allemaal vrij dicht bij elkaar en dat maakt het moeilijk te voorspellen. De top 8 zit slechts 3 punten bij elkaar van en dus liggen verrassingen altijd op de loer. Het is een goed moment om te gaan focussen op de underdogs.

De Graafschap en NAC Breda zijn beide zwaar favoriet voor de overwinning. De Graafschap neemt het in eigen huis op tegen FC Eindhoven en NAC Breda moet Jong AZ zien te verslaan. Wij zien hier twee potentiële bananenschillen voor de favorieten. Een X2op FC Eindhoven geeft een quotering van 3.25 en dat is toch aanzienlijk te noemen. FC Eindhoven doet het best prima dit seizoen en zou hier zomaar kunnen stunten.

Jong AZ is wat weggezakt na een wervelende seizoenstart, maar om dan een quotering van 2.42 te geven voor een gelijkspel of een overwinning van de Alkmaarders is vrij bijzonder. NAC Breda bakt er werkelijk niets van dit seizoen en staat troosteloos op een 18e plaats. Wij snappen dat ook niet dat NAC Breda in deze wedstrijd zwaar favoriet is. Een Draw No Bet voor Jong AZ gaat zelf 4.25 keer je inzet!

Koploper Excelsior neemt het in eigen huis op tegen VVV Venlo. Het spel van de Rotterdammers draait maar om één man en dat is spits Thijs Dallinga. Met 10 doelpunten en 3 assists heeft hij er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat Excelsior zich aan de top van de ranglijst bevindt. Een doelpunt voor de man in vorm levert een quotering van 2.35 op en dat is te mooi om te laten liggen.

Wedden op de Eredivisie

Geen vrijdagavondwedstrijd in verband met de gespeelde interlands, maar een overvol programma op zaterdag en zondag in de Eredivisie. De ouderwetse top 3 van Nederland speelt allemaal op zaterdagavond omdat het de komende week Europees gaat spelen. Van deze top 3 verwachten wij geen verrassingen bij Feyenoord en PSV, want die vegen de vloer aan met respectievelijk RKC en PEC.

Een kans op een verrassing is wel te vinden bij SC Heerenveen tegen Ajax. De Friezen spelen tot nu toe vrij kleurloos, maar staan toch in het linker rijtje. Ajax was on fire totdat FC Utrecht op bezoek kwam en de ongeslagen status aan diggelen werd geschoten door Warmerdam. Door die vreselijke interlands mist Ajax in Friesland een viertal sterkhouders genaamd Antony, Alvarez, Martinez en Tagliafico. Uiteraard hebben de Amsterdammers een sterke bank, maar in dit soort lastige uitwedstrijden heb je juist dit soort gasten nodig. Een X2’tje op SC Heerenveen levert je een quotering van 4.10 op en die durven wij wel met een unit aan.

FC Groningen en Sparta kennen beide een vrij matig seizoen tot nu toe. Acht wedstrijden gespeeld en slechts 6 punten voor beide ploegen. Zondagmiddag staan ze tegenover elkaar in Rotterdam. FC Groningen Draw No Bet op een quotering van 2.18 is wat ons betreft heel interessant. Kwalitatief is FC Groningen het betere team, maar nu moeten ze dat nog laten zien op het veld. Trainer Danny Buys heeft 2 weken gehad om automatismen erin te slijpen terwijl de hoofdtrainer van Sparta op stap was met het Nederlands elftal.

Wedden op Darts

Het is niet alleen maar voetbal wat de klok slaat dit weekend. Gisteravond begon het EK Darts in Oostenrijk (?) en op vrijdagavond gooien Danny Noppert en Michael van Gerwen hun pijltjes. Altijd leuk om wat live betjes op te plaatsen!

Van Gerwen gooit tegen de Kroaat Krcmar, die eruit ziet alsof hij rechtstreeks vanaf de tribunes van de Bad Blue Boys van Dinamo Zagreb is gelopen. Ondanks dat van Gerwen ver verwijderd is van zijn topvorm verwachten wij dat hij deze pot zelfs met zijn slechte arm nog zou winnen. Wij spelen hier een handicap -2.5 op van Gerwen voor een quotering van 1.91 bij BetCity.nl.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën