Wedden op de Klassieker

Wedden op de Klassieker

17-12-2021

Het jaar komt langzaam op het einde, maar wij komen steeds beter in vorm en onze wedtips blijken achteraf behoorlijk goed.. In de preview van vorige week tipten wij alleen maar winners, met dank aan onder andere wereldkampioen Max Verstappen. Wees niet bang, we gaan proberen dit hoge niveau vast te houden! Het is het weekend van de Klassieker en het PDC World Darts Championship is begonnen.

Wie wint de Klassieker?

We trappen af met de grootste wedstrijd van de Eredivisie. De wedstrijd wordt in De Kuip gespeeld. Met andere woorden: de nummer drie tegen de nummer twee. De Rotterdammers en Amsterdammers hebben een gelijk aantal punten, maar de bookmakers zien Ajax uiteraard als favoriet en dichten de Godenzonen een quotering van 1,80 toe. AZ heeft vorige week echter laten zien dat Ajax absoluut niet ongenaakbaar is, maar ook Feyenoord heeft deze week twee tikkies gekregen. De ploeg van Arne Slot werd na een verlenging uitgeschakeld in de KNVB Beker en vorige week speelden de Rotterdammers met 1-1 gelijk tegen FC Groningen.

De laatste keer dat Feyenoord van Ajax won is vijf wedstrijden geleden. We hebben het natuurlijk over de beruchte 6-2. Dat was ook de laatste keer dat Feyenoord scoorde tegen Ajax. Over het algemeen is Ajax in onderlinge duels de betere en pakt het ook in De Kuip vaak de drie punten. Als Ajax het Champions League-niveau kan halen, dan denken wij dat het een eenvoudige overwinning voor Ajax wordt. Een quotering van 1,80 lijkt daarom iets te hoog en die pakken wij dus zeker mee.

Zijn er nog andere mooie weddenschappen op de Klassieker? Zeker. Deze Klassieker draait eigenlijk maar om één man, Steven Berghuis. De gevoelige transfer is nog vers en hij is waarschijnlijk de enige die blij is dat er geen supporters in het stadion zitten. Het zou wat zijn als Berghuis scoort… Bij TOTO krijg je 3,00 keer je inzet voor een doelpunt van Berghuis!

Twee hele mooie verdubbelaars

Soms heb je van die weekenden en denk je: pfoe, dit is lastig te voorspellen. Dit weekend zitten er een paar wedstrijden tussen waarvan je je afvraagt of de quotering wel klopt. Dit kan natuurlijk zwaar tegen gaan vallen, maar we durven het wel aan.

De eerste is Sparta tegen Vitesse. Afgelopen week speelden de twee teams ook al tegen elkaar in de KNVB Beker en de Arnhemmers kwalificeerden zich voor de volgende ronde na een 2-1 overwinning. Heel gemakkelijk ging dat echter niet. In deze wedstrijd speelde Vitesse thuis en kreeg het in een quotering rond de 1,50. Nu is de wedstrijd in Rotterdam, weliswaar zonder publiek, maar nu krijg je maar liefst 2,20 voor een inzet op Vitesse. Sparta draait gewoon een droevig seizoen, dus dit lijkt een hele mooie quotering om mee te pakken.

Het volgende cadeautje van de bookmaker is de 2,15 van FC Twente tegen PEC Zwolle. PEC kende in de bekerwedstrijd een opleving tegen MVV, maar vorige week werd de degradatiekraker tegen Fortuna nog verloren. FC Twente had een verlenging nodig tegen Feyenoord, maar won uiteindelijk wel. FC Twente draait verder een prima seizoen en staat op een zeer degelijke vijfde plaats. Waar de bookmakers deze quotering vandaan toveren is ons een raadsel. Conclusie: pak hem lekker mee!

FC Volendam met de boot naar Almere

De koploper van de Keuken Kampioen Divisie reist af naar Almere voor de uitwedstrijd tegen Almere City. De Volendammers zijn aan een heerlijk seizoen bezig, maar hebben met Excelsior een waardige uitdager voor de koppositie. Een overwinning is daarom noodzaak en Almere City moet er dus dit keer aan geloven.

Ook deze quotering lijkt te mooi om waar te zijn. Het lijkt er sterk op dat de bookmakers nog zwaar tillen aan het thuisvoordeel, ondanks het gebrek aan toeschouwers. Je krijgt namelijk een quotering van 2,20 voor een overwinning van FC Volendam. De tegenstander, Almere City, is bezig aan een beroerd seizoen. Het bivakkeert op een 18e plaats, maar sinds het ontslag van trainer Gert-Jan Verbeek lijkt er een voorzichtige stijgende lijn in het spel te zitten. Desondanks zal FC Volendam gewoon te sterk zijn.

Het PDC World Darts Championship is begonnen

Afgelopen woensdag is het wereldkampioenschap darts begonnen in het iconische Alexandra Palace in Londen. Morgen komt Van Gerwen in actie tijdens zijn eerste wedstrijd tegen de Brit Barstow. Van Gerwen is samen met Gerwyn Price de grote favoriet voor het winnen van het wereldkampioenschap. Kan hij eindelijk de verwachtingen waarmaken?

Wed je niet vaak op Darten en ben je benieuwd wat de mogelijkheden allemaal zijn? Lees dan dit artikel even door.

Welkomstbonussen van bookmakers

Het weekend van de Klassieker kun je niet ingaan zonder een mooie welkomstbonus mee te pakken. Heb je nog geen account bij BetCity.nl, bet365 of Jack’s? Lees dan snel door en pak die gratis weddenschappen!

BetCity.nl biedt nieuwe spelers dit weekend een verhoogde quotering voor een overwinning van Ajax of Feyenoord. Als je denkt dat Ajax wint, krijg je een quotering van 7,00 keer je inzet. Denk je dat Feyenoord wint dan bedraagt de quotering maar liefst 10,00. Let op: dit geldt alleen voor nieuwe spelers en de maximale inzet is € 5,00. Een account aanmaken kan via deze link.

Bij Jack’s krijg je als nieuwe speler een €50 free bet als je €50 stort. Een gratis weddenschap voor de Klassieker is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Een account aanmaken doe je via deze link.

Bij bet365 kun nog steeds gebruik maken van de €100 wedkrediet. In theorie is dit ook gewoon een free bet die je vrij speelt als je je storting minimaal één keer hebt ingezet. Maak een account via deze link en pak direct €100 wedkrediet! 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën