Wedden op de start van de Eredivisie

Wedden op de start van de Eredivisie

13-08-2021

We kunnen met recht stellen dat de zomerstop nu écht ten einde is. Vanavond beginnen de Premier League, Bundesliga en onze eigen Eredivisie weer! De vraag is: ben jij er klaar voor? Hoe is het met jouw betting-vorm? Heb jij je conditie een beetje op peil gehouden en kom jij beter uit de zomerstop dan je vrienden? Met onze voorbeschouwing op dit voetbalweekend moet het goedkomen!

Inzetten op de Eredivisie

We beginnen in ons eigen landje, waar het opvallend warm is voor een herfst. Zoals wij vorige week al voorspelden, is inzetten op de eerste speelronde gevaarlijk. Voorzichtigheid is geboden. En, niet geheel onbelangrijk, pas onze bankroll management-principes toe.

Inzetten op winst van Ajax? Laat maar zitten, want hier valt geen droge boterham te verdienen. De odds bedragen 1,11 en daar worden wij niet warm of koud van. Van de handicaps ook totaal niet. NEC gaat geen resultaat halen in een redelijk volle ArenA. Bas Nijhuis leidt de wedstrijd, dus waar je wél op kunt inzetten, is het aantal kaarten: dat worden er minder dan 2,5. Bas houdt niet van gele en rode prenten, dus da’s een makkie. Een makkie, ja. Geen Makkelie.

PSV dan. De Eindhovenaren hebben al de nodige wedstrijden in de benen, maar hebben het zeker nog niet laten afweten. Heracles uit is wel lastig, maar zet je in op winst voor PSV, dan krijg je daar odds van 1,48 voor. Zet deze bet rustig in een combinatie en bedank ons later.

Feyenoord speelt uit tegen Willem II en is na een wat stroeve start toch óók wel lekker bezig. De bookmaker plakt een quotering van 1,85 op de Rotterdammers en dat is best een interessante. Willem II heeft vorig jaar zeer matig gepresteerd, maar met Fred Grim aan het roer lijken de kansen op een beter seizoen reëel. Een kleine kanttekening: er is een beperkt aantal versterkingen aangetrokken en de Tilburgers kenden bovendien een moeilijke voorbereiding in verband met het coronavirus. Conclusie? Wij zien Feyenoord gewoon winnen.

AZ daagt de traditionele top ieder seizoen graag uit, maar met de verkoop van Stengs en Boadu hebben ze toch een jasje uitgedaan. Koopmeiners zoekt ook naar een nieuwe club maar is nog steeds de aanvoerder van het stel. De Alkmaarders spelen zaterdagmiddag uit tegen RKC Waalwijk. De thuisspelende club heeft een paar opmerkelijke aankopen gedaan: Michiel Kramer en Alexander Büttner. Ieder weldenkend persoon denkt dat dit een open sollicitatie voor de Keuken Kampioen Divisie is. AZ wint dus.

Wat betreft het aankopen van nieuwe spelers lijkt FC Twente het een stuk beter te hebben gedaan. Unnerstall, Vlap, Van Wolfswinkel, Sadílek, Misidjan: dit zijn spelers waar je het linkerrijtje mee kan halen. Of Ron Jans een soepel team kan smeden van deze individuen is altijd de vraag, maar de verwachtingen in Twente en omstreken zijn hooggespannen. Dit weekend staat de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma en de bookmakers schatten de kansen ongeveer fifty-fifty in. Wij zetten ons geld op draw no bet FC Twente.

Inzetten op de Premier League

Manchester City is de torenhoge favoriet om de titel dit seizoen te prolongeren. Zondag mogen de mannen van Pep Guardiola meteen flink aan de bak tegen de Spurs. Omdat het de eerste speelronde is, is het misschien wel leuk om wat andere wedmarkten te gaan onderzoeken.

Bij diverse bookmakers kun je op de Premier League inzetten op het aantal schoten op doel van een bepaalde speler, hoeveel overtredingen speler X maakt, etcetera. Superaankoop Jack Grealish hoopt op een basisplaats en mocht hij die krijgen, dan wil hij zich uiteraard laten gelden vanaf de eerste minuut. Een schot op doel van Grealish kan jou 2,20 keer je inzet opleveren. Dat is een gokje waard, toch?

Ook Manchester United heeft een superaankoop gedaan: Jadon Sancho is voor een schamele 85 miljoen euro binnen gehengeld. Ook hij kan niet wachten om zijn voeten te laten spreken op Old Trafford, zeker na het voor hem mislukte EK. Beproeft Sancho zijn geluk en schiet hij op doel? Dan bedraagt de quotering 1,72. Ook deze pakken we mee.

Welk team staat er bovenaan de blacklist van iedere gokker? Juistem, Arsenal. Vanavond spelen The Gunners uit in het nieuwe stadion van promovendus Brentford. Er staat dus een heuse Londense derby op het programma. Met een zo goed als vol stadion zal Brentford het Arsenal erg moeilijk maken. Daarom spelen wij ook hier een draw no bet op Brentford. De odds? Maar liefst 3,40.

Stuur je vrouw naar de sauna en zet je sixpackie pils alvast koud, want het wordt weer ouderwets genieten van een heerlijk voetbalweekendje! Enjoy!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën