Wedtips op de Eredivisie

Wedtips op de Eredivisie

29-10-2021

Hier is ‘ie weer: de wekelijkse betting preview voor het komende voetbalweekend! Vorige week, op Super Sunday, waren we heerlijk in vorm en voorspelden wij een overwinning voor Liverpool en een draw no bet Real Madrid. Daarnaast voorspelden wij dat Paris Saint Germain minder dan 4,5 keer op doel zou schieten. Via onze Instagram Stories tipte een volger een kopgoal van Haller, een doelpunt van Berghuis én een doelpunt van Tadić. Iedereen die meeging heeft een zalig weekend gehad. Tenzij je PSV een warm hart toedraagt. Omdat we met één been in het weekend staan, zijn er weer volop nieuwe kansen. Onze bets vind je hier.

Een breed Eredivisie-aanbod bij bet365

Sinds deze week is Nederland een nieuwe bookmaker rijker en dat is absoluut niet de minste: bet365. Deze aanbieder heeft wereldwijd 63 miljoen klanten en wordt alom geprezen voor hun geweldige aanbod van sportweddenschappen.

Kijken we naar komend weekend, en met name de Eredivisie, dan zien wij dat bet365 een lekker breed aanbod heeft als het gaat om schoten op doel (hierover later meer). Aangezien de Nederlandse speler sinds 1 oktober met de nodige beperkingen te maken heeft – denk vooral aan kaarten en corners – is bet365 de toevoeging waar we met smart op wachten. Heb je nog geen account? Registreer je dan snel via de bovenstaande banner of via deze link en pak die welkomstbonus van 100 euro mee.

Inzetten op de underdog

Ajax speelde PSV vorige week het gloeilampjeslicht uit de ogen en de Eindhovenaren voelen de klap van de Amsterdammers nog steeds. Daarnaast kan trainer Roger Schmidt zaterdag geen beroep doen op zowel Gakpo als Madueke. Met andere woorden: de nodige aanvalskracht ontbreekt als PSV het in het Philips Stadion tegen FC Twente opneemt. De Tukkers, onder leiding van (mee)rappende trainer Ron Jans, staan zevende en doen aardig mee. De laatste wedstrijden, daarentegen, zijn ze niet heel erg op dreef.

Kijken we naar de quoteringen, dan zien we de nodige value als de ploeg van Jans weet te stunten. Zet je in op double chance (X2), dus een gelijkspel of een overwinning voor FC Twente, dan betaalt de bookmaker 3,40 keer je inzet. Het wordt nog lucratiever als je op draw no bet FC Twente inzet: 7,00. Je wil value, dus je krijgt value.

Vitesse gaat sc Heerenveen pakken

Op zaterdagavond neemt sc Heerenveen het op tegen Vitesse. Dat zijn twee teams die zo wisselvallig zijn als een gemiddelde Nederlandse herfstdag. De ene keer loopt het als een zonnetje en wint Vitesse van Tottenham Hotspur, de andere keer dondert het en gaan ze er genadeloos af tegen Go Ahead Eagles. Het kan verkeren.

De Friezen staan weliswaar in het linker rijtje, maar dit mag een wonder heten. De punten werden voornamelijk gepakt tegen de zwakkere tegenstanders. Als de mannen uit Heerenveen het even wat lastiger kregen, was dat direct zichtbaar op het scorebord. Zelfs de trainer is de weg een beetje kwijt; vorige week zette hij 50 procent van de Veermannetjes op de bank. Dan vraag je natuurlijk om moeilijkheden. Naar verluidt staat Henk zaterdagavond overigens wél weer in de basis. Dat neemt niet weg dat de Arnhemmers deze uitwedstrijd gewoon gaan winnen. De odds bedragen maar liefst 2,55. Als je inzet bij bet365 en Vitesse komt met 2-0 voor, dan wordt jouw weddenschap direct uitbetaald. Als de Arnhemmers de overwinning alsnog uit handen geven, dan heb jij alvast je winst in je zak! Minder overtuigd? Overweeg dan een bet op draw no bet Vitesse. Met 1,83 is ook dit een quotering om over naar huis te schrijven.

Schoten op doel – tips voor de Eredivisie

Zoals gezegd is de ‘schoten op doel’-wedmarkt van bet365 ijzersterk. We zijn in de cijfers gedoken en kwamen op de volgende bets voor dit weekend:

  • Jesper Karlsson schiet meer dan 1,5 keer op doel. Quotering: 2,10.

AZ speelt tegen de hekkensluiter: PEC Zwolle. Karlsson is de speler in de Eredivisie met de meeste schoten op doel. In negen wedstrijden schoot de Zweed 16 keer op doel, dus dat komt neer op een gemiddelde van 1,77 per wedstrijd. Tegen het ondermaats presterende PEC Zwolle zien wij dit zeker als een haalbare kaart en de quotering is mooi.

  • Guus Til schiet meer dan 0,5 keer op doel. Quotering: 1,50.

De nummer twee op de lijst van spelers met het meeste aantal schoten op doel in de Eredivisie is topscorer Guus Til. Met 15 schoten op doel in negen wedstrijden zit hij op een gemiddelde van 1,66 per wedstrijd. Feyenoord neemt het op tegen laagvlieger Sparta en dan lijkt één schot op doel een zekerheidje.

  • Cyril Ngonge schiet meer dan 0,5 keer op doel. Quotering: 1,90.

De man in vorm bij FC Groningen is Cyril Ngonge. Met drie goals in zijn laatste drie wedstrijden is hij op stoom. Vorige week schoot ‘ie de bal weergaloos in het doel. Hoe? Met zijn hak. Tegen NEC verwachten wij zeker één schot op doel van de Belg. In het huidige seizoen heeft hij gemiddeld 0,9 keer per Eredivisiewedstrijd op doel geschoten.

Wil je deze wedtips meespelen? Maak dan een account aan bij bet365 via de onderstaande banner of deze link en speel met ons mee. Fijn weekend en veel succes!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën