Weer een avond vol Interlandvoetbal

Weer een avond vol Interlandvoetbal

13-10-2023

We pakken hem ook deze zaterdag weer voor met een heerlijk potje interlandvoetbal. Vandaag is het onder andere de beurt aan Italië, de Zuid-Europeanen die een gekke voorbereiding kende. In groep G gaat Servië op bezoek bij het sterke Hongarije, terwijl Denenmarken het in eigen huis opneemt tegen Kazachstan. Ben jij klaar voor 3 nieuwe wedtips? Laat die betslips maar volstromen dan!

Italië - Malta

Het Italié van bondscoach Luciano Spalletti kende een roerige voorbereiding op de EK kwalificatiewedstrijd tegen Malta. Niet omdat er nu direct een zeer lastige wedstrijd wordt verwacht tegen de eilandbewoners, maar door een gokschandaal. Iets wat overigens niets nieuws onder de horizon is in het voetbalgekke land. Eerder deze week verlieten Sandro Tonali en Nicoló Zaniolo La Squadra Azzurra door vermeende gokpraktijken. Heeft dit invloed op de wedstrijd tegen de hekkensluiter van groep C? Voor Italië is het te hopen van niet, aangezien Oekraïne nog altijd flink in de nek hijgt. 

Minder dan 3,5 doelpunten

Wij gaan vandaag voor maximaal 3 doelpunten voor de Italianen. Ondanks het grote kwaliteitsverschil tussen beide landen, weet Malta de schade met grote regelmaat nog enigszins beperkt te houden. Zo was alleen Engeland in staat om in de laatste 13 wedstrijden meer dan 3 keer te scoren. Wij zien ook Italië hier niet toe in staat. Het lukte hen al 21 wedstrijden op rij niet om de 4 treffers aan te tikken. Minder dan 3,5 treffers levert je bij Circus een quotering van 1,98 op.

Check de actuele EK Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Hongarije - Servië

In Groep G staat de topper tussen Hongarije en Servië op het programma. Het gaat om de nummer 1 en 2 van de poule, waarbij eigenlijk alleen Montenegro nog meedoet. Dit betekent dat de winnaar van vanavond zeer goede zaken doet met betrekking tot plaatsing voor het EK 2024 in Duitsland. Onlangs wisten de Hongaren zeer knap met 2-1 in en tegen Servië te winnen, waardoor de ploeg van sterspeler Dominik Szoboszlai bijna zeker is van deelname aan het eindtoernooi. Nemen de Serven vandaag wraak in de Puskas Arena?

Beide teams scoren - JA

Wij gaan er vandaag eigenlijk blind vanuit dat zowel Hongarije als Servië een doelpunt maken. Dit gebeurde namelijk in de laatste 4 duels van Servië en in de laatste onderlinge ontmoeting tussen beide oostbloklanden. Het gaat daarnaast om een wedstrijd die beide ploegen het liefst willen winnen, waardoor wij een redelijk aanvallend potje verwachten. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,88 op. 

Check de actuele EK Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Denemarken - Kazachstan

Tot slot kijken we naar de groepswedstrijd van Denemarken tegen Kazachstan. Opvallend genoeg waren het de Kazachen die eerder dit jaar met 3-2 van de Denen wisten te winnen. Mede hierdoor staat de druk er flink op voor Denemarken, aangezien er inmiddels 4 landen binnen 1 punt afstand van elkaar staan. Een nieuwe nederlaag tegen Kazachstan zou daarom funest kunnen zijn. Weten de Denen revanche te nemen op de enigszins beschamende nederlaag van eind maart? 

Doelpunt Pierre Emile Hojbjerg 

Wij trekken vandaag even de stoute schoenen aan en gaan volop voor een doelpunt van Pierre-Emile Hojbjerg. De middenvelder van Tottenham Hotspur mag voor zijn club dan wel niet altijd een vaste waarde zijn, de laatste interlands voor zijn land doet hij het fantastisch. Zo scoorde hij zowel tegen Finland als San Marino. Flikt hij het weer? Wij denken van wel. Een doelpunt van Hojbjerg levert je bij Unibet een quotering van 4,50 op.

Check de actuele EK Kwalificatie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën