Weet Lautaro Martinez weer te scoren?

Weet Lautaro Martinez weer te scoren?

23-01-2023

Het Klassiekerweekend zit er weer op en ondanks dat de wedstrijd wat tegenviel hebben we toch weer genoten van de sfeer rondom deze wedstrijd. Vervolgens kregen we nog een heerlijk toetje met Arsenal-Manchester United waar Arsenal een belangrijke overwinning behaalde. Vandaag wordt er gevoetbald in Engeland, Spanje, Italië en natuurlijk in onze eigen KKD. Check dit artikel voor de mooiste wedtips voor vanavond!

Jong Ajax – Roda JC

De jonge Amsterdammers en de ploeg uit Kerkrade draaien allebei een moeizaam seizoen met respectievelijk een 15e en 12e positie op de ranglijst. Daar hadden beide teams voorafgaand aan het seizoen toch meer van verwacht. Halverwege het seizoen is het zaak voor Roda JC om een periode lekker mee te draaien en wellicht een periodewinst binnen te halen om zich zo te kwalificeren voor de play-offs. Maar eerst moet er vanavond worden afgerekend met Jong Ajax!

Jong Ajax gaat niet verliezen

Al jaren is het het geval dat je beter op vrijdagavond tegen de Jong teams kunt spelen dan op maandagavond. Na het weekend kunnen de Jong teams vaak gebruik maken van een aantal reserves van het eerste elftal en dat levert over het algemeen betere resultaten op. Zo zal bij Jong Ajax vanavond ongetwijfeld Lucca weer in de spits opdraven. Met dit in gedachte, plus het feit dat beide teams slechts twee punten van elkaar verwijderd zijn op de ranglijst, doet ons vermoeden dat Jong Ajax hier niet gaat verliezen. Een draw no bet weddenschap op Jong Ajax levert je bij bet365 een quotering op van 2,20 en die kun je niet laten liggen wat ons betreft.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Fulham – Tottenham Hotspur

Promovendus Fulham draait een heerlijk seizoen in de Premier League. Met een knappe 7e plaats zijn ze nog volop in de race voor Europees voetbal, maar dan zou het wel lekker zijn als directe concurrent Spurs vanavond wordt verslagen. De zoveelste Londense derby van het seizoen moet ervoor zorgen dat Spurs het gat met Manchester United voor de vierde plaats kan gaan verkleinen. Deze 4e plek geeft recht op Champions League voetbal en is dus van essentieel belang.

Mitrovic meer dan 1,5 schot op doel

Met 11 doelpunten dit seizoen is Mitrovic bezig met een prachtig 1e seizoenshelft. De man is een scherpschutter en schiet vaak tussen de palen. In de eerste wedstrijd tegen de Spurs verloor Fulham met 2-1, maar scoorde Mitrovic en schoot hij 3x op doel. Reden genoeg voor bookmaker Unibet om de quotering op meer dan 1,5 schoten op doel te boosten van 2,07 naar 2,50, een verhoging van meer dan 20%. Daardoor zien wij value in deze weddenschap en pakken we hem dus lekker mee!

Bekijk alle boosted odds in het overzicht op onze website.

Inter-Empoli

De titel gaat naar alle waarschijnlijkheid richting Napels, maar Inter strijdt samen met stadsgenoot AC en AS Roma om de tweede plek in de Serie A. Vanavond moet er dus gewonnen worden van Empoli, de nummer 12 van de competitie. Vijf van de laatste zes wedstrijden werden er gewonnen door Inter, dus met de huidige vorm zit het wel goed. Empoli is ook al vier wedstrijden ongeslagen in de Serie A en vorige week werd er nog knap gewonnen van Sampdoria. Kan Inter bijblijven in de strijd om de tweede plek?

Lautaro Martinez in vorm

Op het afgelopen WK ging het nog moeizaam met Lautaro Martinez en raakte hij zijn basisplek kwijt aan Julian Alvarez. Het nieuwe jaar is geweldig begonnen voor de Argentijn. Hij begon in vier wedstrijden in de basis en in alle vier de wedstrijden wist hij te scoren. Vanavond gaat hij dus voor vijf op rij en wij hebben er alle vertrouwen in. Bij bookmaker Circus krijg je een quotering van 1,98 voor een doelpunt van Lautaro Martinez, een heerlijke verdubbelaar!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën