Wie gaan er naar de halve finale?

Wie gaan er naar de halve finale?

16-04-2024

Na een heerlijke Champions League avond op dinsdag is het vanavond tijd voor de laatste twee kwartfinale wedstrijden. Real Madrid gaat op bezoek bij Manchester City en gaat proberen de titelverdediger uit te schakelen. Bayern München is onttroond als kampioen van Duitsland en wilt graag eerherstel in de Champions League. Daarvoor moet het winnen van Arsenal nadat de eerste wedstrijd in 2-2 eindigde. Wat wordt de andere halve finale van de Champions League?

Manchester City - Real Madrid

The Blues uit Manchester staan weer bovenaan in de Premier League en het gaat City weer voor de wind. Vorige week eindigde de spectaculaire heenwedstrijd in een 3-3 gelijkspel en dat betekent dat het vanavond nog een keer los kan gaan! Hopelijk krijgen we nog een keer zo'n spektakel te zien. Wie gaat er door, City of Real?

Meer dan 3,5 doelpunt

Na 14 minuten lagen er vorige week al drie ballen in het netje. Uiteindelijk stopte de teller bij zes doelpunten en vanavond verwachten wij niets anders dan een spektakel. Beide ploegen willen voetballen en hebben aanvallend enorm veel kwaliteiten. Dit zorgt ervoor dat wij gaan voor een weddenschap op meer dan 3,5 doelpunt. Bij bookmaker LeoVegas krijg je een quotering van 2,45 voor deze weddenschap en die kun je wat ons betreft niet laten lopen!

Meer dan 1,5 schoten op doel

Bij titelverdediger Manchester City is er op dit moment één man in topvorm, en dat is niet Erling Haaland. Phil Foden, het Engelse wonderkind, scoorde vorig week tegen Real Madrid en de wedstrijd daarvoor maakte hij een hattrick tegen Aston Villa. Met zijn doelgerichtheid zit het dus wel goed. Manchester City staat erom bekend graag aan te vallen, dus ook in deze wedstrijd verwachten wij veel schoten richting het doel. Als Phil Foden 2x of meer op doel schiet, dan krijg je bij bet365 een quotering van 2,75 aangeboden. Het gokje waard, wat ons betreft.

Bayern München - Arsenal

De tegenstander in de halve finale zal komen uit de andere wedstrijd van vanavond, Bayern München of Arsenal. Nadat Bayer Leverkusen afgelopen weekend kampioen werd van Duitsland is het aan Bayern München om te laten zien dat ze er ook nog toe doen. Dan moet er wel gewonnen worden van Arsenal, want na de 2-2 van vorige week ligt alles nog open. Arsenal verloor afgelopen weekend en wilt maar al te graag verder in de Champions League. Een prachtige affiche dus!

De Duitsers winnen

De bookmakers durven voor deze wedstrijd geen duidelijke favoriet aan te wijzen en dat is eigenlijk ook wel logisch. Toch zien wij waarde in een weddenschap op Bayern München. Het thuisvoordeel en het feit dat Arsenal afgelopen weekend een tikje heeft gekregen zorgt ervoor dat wij vertrouwen hebben in een positieve afloop voor de Duitsers. De quotering is niet mals voor een overwinning van Bayern, je krijgt namelijk bij Circus 2,48x je inzet. Mooi toch?!

Kane gaat scoren

De voormalig Spurs-aanvaller, Harry Kane, heeft een favoriete tegenstander en dat is Arsenal. De spits van Bayern München scoort regelmatig tegen de Gunners en dat was ook vorige week het geval. Vanavond moet het gebeuren voor Bayern München en dus zijn alle ogen op Harry Kane gericht. Een doelpunt van de Engelse spits levert je bij Circus een quotering op van 2,25

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën