Wie gaat er naar de halve finale?

Wie gaat er naar de halve finale?

12-04-2022

Na een ietwat duffe maandag zijn we klaar voor spektakel. We gaan beginnen aan de returns van de kwartfinale in de Champions League. Vanavond staan er twee wedstrijden op het programma. Bayern München neemt het in de Allianz Arena op tegen Villarreal en Real Madrid ontvangt Chelsea in het Santiago Bernabeu. Bayern moet alle zeilen bijtrekken om die zo gewilde halve finale plaats te veroveren ten koste van de Spanjaarden. De heenwedstrijd belooft echter niet heel veel goeds. De Madrilenen daarentegen lijken wel zeker van een plek bij de laatste 4 van het ‘Miljardenbal’. Zeker als de Franse God Karim Benzema het weer op zijn Franse heupen krijgt. De boys van Oddsbeater hebben speciaal voor jou een aantal interessante bets uitgezocht. Alsof de avond nog niet spannend genoeg is.

Bayern München – Villarreal

Veruit de spannendste wedstrijd van de avond gaat tussen de Duitsers van Julian Nagelsmann en de Yellow Submarine onder leiding van Unai Emery. Vorige week versloeg Villarreal Bayern München enigszins verrassend met 1-0. Vooral de manier waarop, zou de Duitser toch enige angst in moeten boezemen. Villarreal speelde een berepartij, maar verzuimde een aantal 100% kansen om zeep te helpen. Daardoor verscheen onze landgenoot Danjuma als enige op het scorebord. Met inderdaad een typisch Duitse intikker.

Both Teams To Score

Zelfs na de terechte nederlaag verwachten de bookmakers nog altijd dat de Duitsers doorgaan. En als wij heel realistisch zijn, verwachten wij dat ook. Salzburg dacht eerder dit seizoen ook een goede uitgangspositie te hebben na een 1-0 overwinning in Oostenrijk. Die gingen er in Duitsland keihard af met maar liefst 7-1. Ondanks het feit dat Villarreal hoger staat aangeschreven dan de Oostenrijkers, verwachten ook wij dat Bayern doorgaat. Wij verwachten dat beide teams vanavond het net zullen vinden. Both Teams to Score levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

Bayern München Rust/Eindresultaat

Net als voorgaande wedstrijden waar het er bij Bayern echt om gaat, kwamen zij al vrij vroeg op voorsprong. Zeker met giganten als Müller en Lewandowski in de gelederen. Wij verwachten dan ook dat zij met een voorsprong gaan rusten en die vervolgens niet meer uit handen zullen geven. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 1,70 op. Of het genoeg is om door te gaan naar de volgende ronde, zal moeten blijken.

Real Madrid – Chelsea

Na de onemanshow in Londen van Karim Benzema, lijken De Koninklijke al met één been in de halve finale te staan. Twee waanzinnige kopballen en een intikker zorgde voor een knappe 3-1 overwinning op Stamford Bridge. Alleen Brentford deed dat het jaar beter op bezoek bij het team van Ziyech, aangezien zij met 4-1 wisten te winnen. Afgelopen weekend liet Chelsea echter zien dat je zeker niet moet dollen met de mannen Tuchel. Zij wonnen in de Premier League met 6-0 op bezoek bij Southampton.

Antonio Rüdiger, de Duitse passgigant

De verwachting is dat Chelsea vanavond moet gaan komen om er nog enigszins iets van te maken. Dit houdt automatisch in dat zij veel in balbezit gaan komen, aangezien Real Madrid het vaak geen probleem vindt om achterover te leunen. Net als wij vanavond trouwens. Een speler die regelmatig aan de bal komt bij de Engelsen is Antonio Rüdiger. Vorige week gaf hij 92 passes en dit seizoen in de Champions League gaf hij in vijf van de acht wedstrijden meer dan 80 passes . Om die reden verwachten wij dat hij ook vanavond meer dan 76,5 passes gaat geven. De quotering hiervoor ligt bij Bet365 op 1,83.

Schoten op doel van Karim Benzema

Natuurlijk kunnen we deze Champions League Preview niet voorbij laten gaan zonder nog een keer terug te komen op Karim Benzema. Doordat de man in bloedvorm is en zijn coach hem met rode wijn vergelijkt, hebben wij het gevoel hier iets mee te moeten. Minimaal 2 schoten op doel van de Fransman, levert je bij TOTO namelijk een quotering van 2,00 op. Dat is normaal gesproken een fluitje van een cent voor die croissant op wondersloffen.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën