Wie haalt de finale?

Wie haalt de finale?

04-05-2022

Vanavond is het tijd voor de ontknoping in de tweede halve finale van de Champions League. Uiteraard hebben we het over de wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City. Een blinde zal bekennen dat de heenwedstrijd van vorige week een van meest spectaculaire wedstrijden van het seizoen is geweest. Na een snelle, ruime voorsprong voor thuisploeg Manchester City vocht Real Madrid zich aan de hand van King Benzema terug in de wedstrijd. Deze eindigde uiteindelijk in een 4-3 overwinning voor de Engelsen. Krijgen we vanavond weer een showtje te zien? Wij verwachten van wel.

Real Madrid – Manchester City

Afgelopen weekend wisten de Madrilenen voor de 35e keer kampioen van Spanje te worden. Een knappe prestatie van trainer Ancelotti, die nu in alle 5 grote competities landskampioen wist te worden. City daarentegen verlengde de zegereeks door Leeds United met 4-0 te verslaan. Zij gaan nog altijd nek aan nek met Liverpool in de strijd om de Premier League. Uiteraard willen zij die winnen, maar misschien staat winst in de Champions League nog wel hoger aangeschreven. Althans, als het aan Guardiola ligt. Gezien het belang van de wedstrijd en het spektakel dat we ongetwijfeld gaan zien, hebben wij speciaal voor jou drie mooie bets uitgezocht.

Passes van Luka Modric

Flink op leeftijd, maar nog altijd één van de belangrijkste spelers van de Koninklijke. Luka Modric natuurlijk. De sierlijke Kroaat ondergaat een prima seizoen en weet nog steeds wat toveren is. Weet je nog dat hij niet lang geleden die ongelooflijke assist met buitenkantje voet gaf? De beste man ziet dingen die niemand ziet. Behalve de Cruijff van de Balkan zelf dan.

Opvallend is dat er een flink verschil in het aantal passes zit als Modric thuis of uit in de CL speelt. In uitwedstrijden laat Real zich met enige regelmaat inzakken, waardoor ze simpelweg minder balbezit hebben. Vanavond zal dit echter anders zijn, aangezien ze moeten winnen. De laatste 4 thuiswedstrijden in de CL gaf Modric respectievelijk 73, 69, 81 en 69 passes. Waaronder dus tegen Chelsea en PSG. De bookmakers verwachten 44,5% balbezit voor Real Madrid en dat is meer dan de heenwedstrijd toen Real 40,5% balbezit had. Wij verwachten dat Modric vanavond het spel weer zal regisseren en dat hij daarom meer dan 52,5 passes gaat geven. De quotering hiervoor ligt bij bet365 op 1,83.

Doelpunt van Karim 

De bet waar we eigenlijk niet omheen kunnen is die voor een doelpunt van Karim Benzema. De Fransman is beter in vorm dan ooit en scoort wedstrijd na wedstrijd. De monden van de City fans vielen open, nadat hij vorige week een prachtige panenka scoorde. Een bevestiging van het grenzeloze vertrouwen dat de spits momenteel heeft. Ook vanavond verwachten wij dat hij het net weer gaat vinden. Zeker omdat Real Madrid echt moet aanvallen. De quotering voor een doelpunt van Benzema ligt bij Jack’s op 2,14.

Meer dan 3,5 doelpunten

Als we afgaan op de vorige wedstrijd tussen beide ploegen, dan kunnen we concluderen dat er vanavond wat verwacht mag worden. Afgelopen weekend wonnen beide ploegen zonder al te veel moeite met 4-0, waaruit maar weer eens blijkt dat scoren absoluut geen probleem is voor Real en City. Wat wil je ook anders met een aanval van wereldklasse? Na de 7 doelpunten van vorige week, verwachten wij ook deze week een attractieve pot met zeker een aantal goals. Wij denken dat er meer dan 3,5 doelpunten gaan vallen. De quotering hiervoor ligt bij Circus op 2,20.

Geniet van de wedstrijd vanavond. En uiteraard hopen wij dat je er nog iets moois aan kunt overhouden!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën