Wie wint AZ-PSV?

Wie wint AZ-PSV?

10-09-2021

Het clubvoetbal is weer terug. Wát een opluchting. Want twee weken zonder je favoriete cluppie is behoorlijk afzien. Gelukkig bood Max Verstappen ons het nodige skelterentertainment en heeft Louis van Gaal – zeker in de laatste wedstrijd tegen Turkije – een frisse, maar hoognodige wind door Oranje geblazen. Dat maakte het een stuk draaglijker. Als kers op de taart begint de Champions League volgende week ook weer. Heerlijk!

Vanavond negen wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie

Vrijdagavond, ESPN, schakelprogrammaatje aan. Lanceer jezelf op de bank en geniet van al het moois dat de KKD te bieden heeft. Hopelijk heeft Koert Westerman een avondje vrij, dan kan de avond helemaal niet op. Waar gaan we op inzetten?

FC Emmen is uitermate beroerd begonnen aan het seizoen. Van tevoren werd gedacht dat FC Emmen wel even kampioen zou worden, maar dan moeten ze toch even flink aan de bak. MVV daarentegen is redelijk gestart en doet weinig gekke dingen. Lukt het de mannen uit Maastricht om meer dan een punt mee te nemen uit Emmen? Wij denken het wel. Een X2 (odds: 3,05 op het moment van schrijven) is mooi, maar de echt grote spelers zetten in op een draw no bet MVV. Hiervoor krijg je maar liefst 6,10.

De twee Jong-ploegen van Ajax en PSV kennen ook geen beste seizoenstart tot nu toe. Op De Herdgang staan ze vanavond tegenover elkaar. Wij verwachten meer dan 2,5 goal (odds: 1,50). Deze bet kun je eventueel combineren met een inzet op de overwinning van Excelsior. Hiervoor biedt de bookmaker odds van 1,41 aan. Samen maakt dat 2,11 en dat is toch een mooie verdubbelaar.

De eerste topwedstrijd van het seizoen: AZ-PSV

Dan de crème de la crème van het Nederlandse clubvoetbal: de Eredivisie. Er wordt vooral uitgekeken naar zaterdagavond. AZ neemt het in Alkmaar op tegen PSV. De Eindhovenaren kennen een vlammende start van het seizoen en gaan aan kop met negen punten uit drie wedstrijden. AZ speelde tot nu toe pas twee wedstrijden. (Waarom eigenlijk?!) De Alkmaarders verloren één van de twee wedstrijden en tel daar ook nog even het verlies van Boadu, Stengs en Koopmeiners bij op. Een aderlating – dat móeten ze gaan voelen in Alkmaar. Daarom kijken wij vol verbazing naar de quotering van PSV. Je krijgt maar liefst 2,12 keer je inzet op het moment van schrijven. Dat lijkt ons te mooi om waar te zijn, dus gooien wij daar een paar units op. Wil je meer weten over units? Lees dan het artikel over bankroll management.

In het hoge noorden gaat SC Heerenveen op bezoek bij FC Groningen. De Groningers staan bekend als een verdedigend sterke ploeg. De trainer, Danny Buijs, heeft daar afgelopen seizoen indruk mee gemaakt. Ten opzichte van vorig seizoen missen ze Itakura en Gudmundsson in de verdediging, toch twee sterkhouders. Daarvoor zijn nieuwe spelers teruggekomen, maar de vraag is of deze al zo betrouwbaar zijn als hun voorgangers. PSV gleed er voor de interlandperiode doorheen als een warm mes door boter en scoorde vijf (!) keer. Bij Heerenveen zijn de Veermannetjes nog steeds actief en heeft Henk het penaltystokje overgenomen van de begeerde Joey. Buiten het feit dat Henk makkelijk zijn doelpuntjes maakt, is de quotering van 3,10 zeer aantrekkelijk. Zettûh maar!

Een 36-jarige keeper op doel bij Manchester City?

De Braziliaanse bond was not amused dat de Premier League-clubs hun spelers niet wilden afstaan voor de interlands. Door deze weigering en een regel in het FIFA-reglement mogen deze spelers tot en met 14 september niet uitkomen voor hun club. Dit zou betekenen dat Manchester City op zaterdag aantreedt met derde doelman Scott Carson, die tot op heden pas één wedstrijd keepte voor de club. City speelt uit tegen Leicester City en dat is natuurlijk ook geen onaardig team. Wij verwachten daarom een BTTS en spelen daarnaast een funbetje: het eerste doelpunt wordt gescoord door Jamie Vardy. De quotering? 10,00. Succes!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën