Willem II op bezoek in Amsterdam

Willem II op bezoek in Amsterdam

31-10-2022

We laten het weekend achter ons en zijn aangekomen op de laatste dag van de maand oktober. Ook wel de dag die bij veel mensen bekend staat als de dag van Halloween. Ons niet gezien, een lekker snoepje vragen we wel aan onze vrouwen. Enfin, het voetbal van vandaag! Zoals de laatste weken wel vaker staat er vanavond een potje uit de Keuken Kampioen Divisie op het programma: Jong Ajax - Willem II. Daarnaast wagen we een blik op de Italiaanse Serie A en de Spaanse La Liga. Natuurlijk geven we je weer een paar ijzersterke tips voor op jouw wedstrookje.

Jong Ajax - Willem II

We beginnen natuurlijk met een wedstrijd uit eigen land. Hierin gaat Willem II naar Sportpark de Toekomst, waar de Tilburgers het opnemen tegen Jong Ajax. Hierbij gaat het tussen de nummer 8 en 13 van de competitie. We hoeven er niet omheen te draaien dat beide ploegen meer van het seizoen hadden verwacht. Zowel Jong Ajax als Willem II zijn zo wisselvallig als een Sjeng Schalken in z’n oude dagen. Soms een leuk resultaat, helaas vaker net niet. Toch kan Willem II vanavond een fraaie sprong op de ranglijst zetten als zij weten te winnen. Bij winst springen de Tilburgers naar een ietwat betere 5e stek. Gaat het de ploeg van trainer Kevin Hofland lukken?

Draw no bet - Willem II

Wij verwachten dat Jong Ajax vanavond niet gaat winnen. Ze hebben opnieuw geen beschikking over de nodige ‘B-spelers’ van Ajax 1, waardoor ze het weer met hun eigen groepje jongelingen moeten doen. Willem II doet het niet bepaald denderend, maar verloor toch maar 1 van de laatste 5 uitwedstrijden. Hierdoor zien wij in een draw no bet voor Willem II een uitstekende optie. Bij winst ontvang je bij bet365 een quotering van 1,83. Als er gelijk wordt gespeeld, dan ontvang je jouw inzet terug.

De welkomstbonus van bet365

Wist jij dat bookmaker bet365 één van de beste welkomstbonussen van de Nederlandse online aanbieders heeft? Als jij een account hebt aangemaakt, dan ontvang je €100 aan wedkredieten. Het wedkrediet bij bet365 is vergelijkbaar met een Free Bet. Dit betekent dat als jij bijvoorbeeld €50 stort, jij €50 aan wedkrediet krijgt. En dat met een maximum van €100(!). Maak hier vandaag nog gebruik van en meld je aan via deze link.

Hellas Verona - AS Roma

Voor de tweede wedstrijd vliegen we door naar het altijd romantische Verona, de stad van de immer verliefde Romeo en Julia. Hier neemt Hellas Verona het vanavond in het eigen Stadio Marc’Antonio Bentegodi op tegen het AS Roma van trainer José Mourinho. AS Roma doet het dit seizoen naar behoren en zou bij winst zomaar op een Champions League plek terecht kunnen komen. Voor Hellas Verona zijn de rapen gaar, aangezien de laatste 6 wedstrijden in de Serie A werden verloren. Hierdoor weet de ploeg alleen nog het gepromoveerde Cremonese van Cyriel Dessers onder zich te handen.

Winst AS Roma

Waar Hellas Verona in de nesten zit, heeft AS Roma de laatste 3 uitwedstrijden in de Serie A gewonnen. Het mag dan minimaal zijn, het zijn nog steeds 3 punten. Gezien de huidige vorm van vooral de thuisploeg, zien wij het absoluut geen potten breken tegen de Romeinen. Wij gaan dan ook voor niets anders dan een overwinning voor AS Roma. Dit levert je bij Holland Casino een quotering van 1,90 op.

Elche - Getafe

Zet de paella maar klaar, want we sluiten deze maandag preview af met een degradatiekraker in Spanje. In La Liga ontvangt Elche het Getafe van trainer Quique Sánchez Flores. Oftewel, een duel tussen de nummer 16 en 20 van de Spaanse competitie. Opvallend aan Elche is dat de ploeg dit seizoen nog geen enkele wedstrijd wist te winnen. Daarbij is het voor Getafe ook al weer 6 wedstrijden geleden dat zij voor het laatst 3 punten wisten te behalen. Wel is duidelijk dat de Madrilenen vanavond goede zaken kunnen doen bij een overwinning, waarbij ze zomaar 4 plekken kunnen stijgen. Of gaat Elche toch voor de eerste overwinning?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Pere Milla (Elche)

Beide ploegen zijn eigenlijk het aankijken niet waard. Dit betekent echter niet dat we hier geen aantrekkelijk wedtip voor hebben kunnen de vinden. Ondanks dat Elche erg matig presteert, is er 1 speler die de laatste 3 wedstrijden 3 keer wist te scoren. We hebben het over de spits Pere Milla. Geen broer van Roger, maar scoren kan hij wel. Wij verwachten dat hij zijn vorm voortzet tegen een tegenstander die ook niet bepaald een hoogvlieger is. Voor meer dan 0,5 schoten op doel van Pere Milla ontvang je bij Jack’s een quotering van 1,90. Mooi toch?​

ATP Parijs en NBA

Naast voetbal is het ook mogelijk om andere sporten te vergelijken bij OddsBeater. Zo hebben we onlangs tennis, basketbal en American Football toegevoegd. Nog niet alle bookmakers zijn onderdeel van de vergelijker, maar daar wordt hard aan gewerkt.

Deze week is het ATP 1000 toernooi in Parijs met alle grote tennissers van de wereld. Sinds een paar weken is ook het nieuwe NBA seizoen begonnen en dat zorgt voor een hoop nachtelijk vertier. Check de actuele quoteringen in de Oddsvergelijker!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën