Willem II-Sparta voorspellingen en tips

Willem II-Sparta voorspellingen en tips

30-08-2024

Sparta speelde dit Eredivisie seizoen al 3x gelijk en mag dit weekend op bezoek in Tilburg bij Willem II! In deze preview blikken wij vooruit op Willem II-Sparta en geven wij onze voorspellingen voor deze hele spannende wedstrijd.

Pak 50x je inzet als PSV wint

BetMGM is sinds kort beschikbaar voor Nederlanders en maakt nu al een verpletterende indruk! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en heeft fantastische promoties. Tijdens de start van de Eredivisie is het dus een goed moment om een nieuwe bookmaker uit te proberen. Als welkomstaanbieding kun je kiezen voor de ''Golden Boost'', je krijgt namelijk 50x je inzet als PSV wint van Go Ahead Eagles! Een eitje zou je zeggen!

Een account aanmaken kun je doen via deze link.

Willem II-Sparta voorbeschouwing

Er zijn een aantal ploegen die enigszins tegen de verwachting uitstekend aan het voetbalseizoen begonnen zijn. Denk hierbij aan FC Groningen, Fortuna Sittard en ook zeker Willem II. Laatstgenoemde staat alweer klaar voor de volgende wedstrijd tegen Sparta. Willem II is nog ongeslagen en staat inmiddels op vijf punten uit drie duels. Sparta daarentegen speelde alle drie de gespeelde duels gelijk, waarbij vooral het 1-1 gelijkspel tegen Feyenoord knap was. Hoe doen beide ploegen het vandaag tegen elkaar? Hier komt onze voorspelling inclusief wedtips.

Vorig jaar was Willem II eigenlijk vanaf dag één de uitgesproken favoriet voor het winnen van de Keuken Kampioen Divisie. Dit lukte uiteindelijk moeizamer dan verwacht, waardoor de Brabanders weer op het hoogste niveau van Nederland uitkomen. Dit doen ze tot nu toe alleraardigst. Er werd begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Feyenoord waarna in eigen huis knap met 2-0 van Go Ahead Eagles werd gewonnen. Vorig weekend pakte de Tilburgers een puntje op bezoek bij Heracles Almelo. Kortom, de rust is volledig aanwezig in het Koning Willem II Stadion.

Waar Willem II al een keer wist te winnen in de huidige voetbaljaargang, wacht Sparta nog op de eerste zege. Aan de andere kant is de ploeg van Jeroen Rijsdijk nog ongeslagen en werd er gelijkgespeeld tegen Heracles Almelo, FC Twente en Feyenoord. Hieruit kunnen we concluderen dat Sparta het eigenlijk meer dan prima doet. Toch hoopt de ploeg die zijn thuiswedstrijden op Het Kasteel speelt vandaag weer eens te winnen. De vraag is natuurlijk of dit gaat lukken. Hier komen onze Willem II-Sparta wedtips.

Willem II-Sparta voorspelling

Soms zijn er van die wedtips die je eigenlijk niet mag laten lopen. Dit is er zo eentje. Wij denken namelijk dat er vandaag weinig doelpunten gaan vallen. De reden hiervoor is dat er in de drie gespeelde wedstrijden van beide clubs geen enkele keer meer dan twee treffers vielen. Daarom kiezen wij voor minder dan 2,5 doelpunten, een weddenschap die bij bookmaker 711 een quotering van 1,88 oplevert.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Willem II-Sparta odds

Als er één Willem II-speler goed is begonnen aan het seizoen dan is het wel Kyan Vaesen. De Belg is overgekomen van Westerlo en scoorde in de eerste twee duels voor zijn nieuwe club. Hoe lekker is het om te beginnen met een treffer in De Kuip? Tegen Heracles Almelo scoorde de 23-jarige aanvaller niet, maar was hij wel goed voor de assist op de treffer van Jesse Bosch. Wij denken dat Kyan Vaesen vandaag weer gevaarlijk gaat zijn. Dit levert je bij bet365 een quotering van 4,00 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën