Wint PEC zijn 10e wedstrijd op rij?

Wint PEC zijn 10e wedstrijd op rij?

06-02-2023

Het eerste voetbalweekend van februari zit er weer op. De top van de Eredivisie staat zoals verwacht weer een stukje dichter bij elkaar, terwijl FC Barcelona het gaatje met Real Madrid alsmaar groter maakt. In Engeland had Manchester City de uitgelezen kans om in te lopen op Arsenal, ware het niet dat Tottenham Hotspur de Citizens opnieuw de baas was. Hieruit blijkt dat er steeds weer verrassende uitslagen plaatsvinden. Uitslagen die de competities vaak alleen maar spannender maken. Vandaag begint de nieuwe week, waarin wij jou opnieuw blij gaan maken met 3 wedtips. De betslips moeten toch gevuld worden, hé?

Jong Ajax - PEC Zwolle

We trappen af met de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Na 22 wedstrijden gaat PEC Zwolle fier aan kop. Aangezien de beste nummers twee van de competitie direct promoveren lijkt de voorsprong van 14 punten hen absoluut niet meer in gevaar te brengen. Vandaag gaat PEC Zwolle op bezoek bij Jong Ajax, de beloftenploeg die het zonder trainer John Heitinga moet doen. Flikt PEC Zwolle het weer en pakken ze de 10e zege op rij?

European Handicap -1 voor PEC Zwolle

Jong Ajax staat momenteel op een teleurstellende 16e positie. Natuurlijk is en blijft het lastig om een team te leiden dat steeds van samenstelling verandert. Toch mag je van talenten van een club als Ajax simpelweg meer verwachten. Wij dichten Jong Ajax vanavond helaas weinig kans toe. PEC Zwolle verkeert in bloedvorm en haalt de een na de overwinning binnen. Sterker nog, wij denken dat het vanavond een makkie gaat worden voor de ploeg uit Overijssel. Niet voor niets wonnen 6 van de laatste 9 duels in de competitie met 2 of meer doelpunten verschil. Een European Handicap van -1 voor PEC Zwolle levert je bij Jack's een quotering van 1,97 op

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Willem II - FC Eindhoven

We gaan rap door naar de tweede wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie van vandaag. In Tilburg neemt Willem II het namelijk op tegen nummer 3 FC Eindhoven. Willem II zakt de laatste weken constant op de ranglijst en heeft dit te danken aan een zeer magere reeks. Ondanks de 5-1 overwinning op Helmond Sport van afgelopen vrijdag, verloor de ploeg van Kevin Hofland hiervoor van Almere City en Jong PSV. Hierdoor lijkt promotie momenteel even uit beeld. Tegenstander FC Eindhoven presteert uitstekend en staat op een knappe 3e positie. Kunnen zij vanavond stunten in dit Brabantse onderonsje?

Winst Willem II

Bij deze wedstrijd is het enigszins lastig uit te vogelen hoeveel goals er worden gescoord en wie deze eventueel gaat maken. De resultaten uit het verleden zeggen hier immers niet zo veel. Om die reden gaan wij bij deze tip vooral voor de waan van de dag. Afgelopen vrijdag won Willem II ruim van Helmond Sport, terwijl FC Eindhoven keihard met 4-0 onderuit ging tegen nummer 15(!) FC Dordrecht. Daarbij is het verschil in uit- en thuiswedstrijden voor de Eindhovenaren een verschil als dag en nacht. Wij denken daarom dat Willem II deze wedstrijd naar de hand gaat zetten. Zeker omdat ze bij een overwinning zomaar naar de 4e plek stijgen. Winst voor Willem II levert je bij Circus een quotering van 1,92 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Hellas Verona - Lazio Roma

We sluiten deze Maandag Preview af met de Italiaanse wedstrijd tussen Hellas Verona en Lazio Roma. Het gaat hierin om een potje tussen de nummer 18 en 4 van de ranglijst, waaruit duidelijk wordt dat de Romeinen de grote favoriet zijn Zij staan momenteel op een plek die recht geeft op Champions League voetbal en nemen bij een overwinning de 3e plek van grote rivaal AS Roma weer over. Hellas Verona presteert de laatste weken iets beter en lijkt eindelijk de broodnodige punten te behalen in de strijd tegen degradatie. Zij moeten echter nog vol aan de bak, aangezien de achterstand op een veilige 17e plek momenteel 5 punten bedraagt.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Felipe Anderson

Een van de grote meneren van Lazio Roma is Felipe Anderson. De Braziliaan, die ook uitkwam voor West Ham United, was de laatste weken aardig op dreef en bereikte zowaar een reeks van 4 wedstrijden achter elkaar waarin hij wist te scoren. Ondanks dat dit tegen Fiorentina en Juventus niet lukte, is en blijft de baltovenaar een speler van ongekende waarde. Tevens een speler waar Lazio het absoluut van moet hebben. In deze wedstrijd tegen een degradatiekandidaat als Hellas Verona, verwachten wij een Lazio dat hoe dan ook meerdere keren het vijandelijke doel onder vuur gaat nemen. Wij gaan daarom voor meer dan 0,5 schoten op doel van Felipe Anderson. In 10 van de laatste 15 wedstrijden was deze weddenschaap raak. Dit levert je bij Unibet een mooie quotering van 2,17 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën