Wordt FC Emmen kampioen?

Wordt FC Emmen kampioen?

22-04-2022

Godzijdank, het weekend is bijna aangebroken. De spanning in de nationale competities stijgt op het moment nog harder dan de bankrekening van Elon Musk. Aangezien wij bij OddsBeater zowel ’s ochtends als in het weekend langzaam ontwaken, heeft de KNVB hier een beetje rekening mee gehouden. Daarom staat er vanavond één wedstrijd in de Eredivisie op het schema en hebben we een zevental wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Wij voorzien jou uiteraard weer van de beste tips.

FC Twente - Sparta

Dat Sparta vermoeide benen heeft is een smoes die we helaas niet kunnen inzetten na de inhaalwedstrijd van 6 minuten en 14 seconden tegen Vitesse. Wel was het een opsteker voor de Rotterdammers, aangezien zij de laatste plek hebben overgedragen aan Willem II. Vanavond mogen zijn op bezoek bij misschien wel dé verrassing van het seizoen: het FC Twente van Ron Jans. De ploeg uit Enschede staat momenteel op een vierde plaats met maar 3 punten achter Feyenoord. Om directe plaatsing voor Europees voetbal te verdienen zullen de Tukkers vanavond hoe dan ook de druk willen opvoeren op Feyenoord.

Both Teams to Score - NO

Wat opvalt aan de laatste vier ontmoetingen is dat niet allebei de ploegen tot scoren komen. De meest recente uitslagen zijn dan ook 1-0, 0-0, 0-2 en 2-0. Om die reden verwachten wij ook vanavond geen doelpuntrijke wedstrijd. Sparta kennende gaan ze in eerste instantie tegenhouden, want elk punt is meegenomen. FC Twente daarentegen heeft dit seizoen al meermaals bewezen met een klein verschil een wedstrijd in het voordeel te kunnen beslissen. Het antwoord NEE op beide teams scoren ligt bij bet365 op een mooie 1,75.

FC Emmen – Roda JC

Vorige week stelde Emmen knap de promotie veilig, waardoor ze na 1 jaar weer terugkeren in de Eredivisie. Een erg knappe prestatie van het team van Dick Lukkien, dat daarnaast erg geprezen wordt om het feit dat zij de trainer niet direct hebben ontslagen na de degradatie. Zo zie je maar wat vertrouwen in een goede trainer kan doen. Roda JC is daarentegen bezig aan een sterke opmars en is inmiddels terug te vinden op de 4e positie. Zij maken zelfs nog een hele kleine kans op directe promotie naar de Eredivisie. Goed nieuws is overigens dat de ploeg van Jurgen Streppel al 8 wedstrijden op rij ongeslagen is en momenteel aan de leiding gaat in de 4e periode. Een plek die recht geeft op nacompetitie.

Het kampioenschap voor FC Emmen

Ondanks het feit dat de alcohol ongetwijfeld nog door het bloed van de Drentenaren gutst, staat er vanavond alweer de volgende uitdaging op het programma, het eerste kampioenschap in de clubgeschiedenis. Mocht FC Volendam punten laten liggen, dan kan FC Emmen ook nog eens in eigen huis het kampioenschap gaan vieren. Meer motivatie heb je niet nodig, denken wij.

Als we kijken naar de bookmakers, dan krijg je een ruime verdubbelaar voor een overwinning van Emmen. Bij bookmaker TOTO krijg je een quotering van 2,26, en die kan je niet laten liggen.

Rui Mendes scoort weer

We willen je niet de kans ontnemen nog één extra tip te geven voor de wedstrijd. Rui Mendes, aanvaller van Emmen, tipten wij al eens eerder en inmiddels wist hij in de laatste 8 wedstrijden het net te vinden. Een nieuw doelpunt van de Portugese Duitser levert je bij TOTO een quotering van 3,50 op.

FC Den Bosch – FC Volendam

In en tegen Den Bosch kan FC Volendam vanavond de promotie naar de Eredivisie veiligstellen. Een overwinning is genoeg. Ze zijn bijna het hele jaar aan kop gegaan en verdienen het eigenlijk het meest om weer eens de stap te maken naar het hoogste niveau. Gelukkig voor Wim Jonk, weet Volendam inmiddels weer wat winnen is. En dat toch na een zeer matige periode. Komt de vorm dan precies op tijd terug?

Dubbele kans voor Den Bosch

Om te promoveren moeten zij wel afrekenen met Den Bosch, een ploeg die nog kans maakt op de 4e periode. Gezegd moet worden dat de Oranjehemden absoluut niet goed bezig zijn in uitwedstrijden en al vaker heeft gefaald op het moment suprême. Zo werden de laatste 5 wedstrijden op vreemde bodem niet gewonnen. Den Bosch is daarentegen met 4 ongeslagen wedstrijden in eigen stadion wel in vorm. Wij verwachten daarom een goed resultaat als jij inzet op een dubbele kans 1X voor Den Bosch. Een gelijkspel of winst voor de Bosschenaren levert jou bij Jack’s een quotering van 2,04 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën