Wordt het nog spannend?

Wordt het nog spannend?

13-04-2022

De eerste halve finalisten zijn bekend. Gauw door naar de volgende, want ook vanavond staan er weer twee wedstrijden in de Champions League op het programma. Manchester City neemt een 1-0 overwinning mee naar Atlético Madrid, terwijl Liverpool zo goed als zeker een plek in de halve finale gaat bemachtigen. Zij wonnen de heenwedstrijd in Lissabon tegen Benfica met 3-1. Er moet een Godswonder plaatsvinden wil het team van Klopp dit nog weggeven. Ondanks het feit dat de spanning er maar bij één van de twee wedstrijden echt nog op staat, neemt dit niet weg dat we weer een viertal goede bettips voor je hebben.

Atletico Madrid – Manchester City

Onder andere door een geweldige invalbeurt van Phil Foden won City de heenwedstrijd met minimaal verschil. Een prachtige assist van de Engelsman ging vooraf aan het doelpunt van Kevin de Bruyne. Verdiend mogen we wel zeggen. City is van alle overgebleven teams in de Champions League misschien wel het team dat het meest gebrand is op de eindoverwinning. Na alle ingepompte miljoenen en de recent verloren finale kunnen ze bijna niet nóg meer gemotiveerd worden. Om die reden is de verwachting dan ook dat de Engelsen van ‘Pep’ doordringen tot de halve finale.

Een overwinning voor City

Sterker nog, ook in Madrid verwachten wij een overwinning van de ploeg uit Manchester. Om een of andere vreemde reden presteert de ploeg van Diego Simeone deze editie van de CL dramatisch in thuiswedstrijden. City daarentegen is in uitwedstrijden regelmatig op dreef en wist zelfs al tweemaal 5 doelpunten te maken in een wedstrijd op vreemde bodem. Een overwinning in het Wanda Metropolitano levert je vanavond bij BetCity.nl een quotering van 1,78 op.

Doelpunt voor d’n Kev

Net als vorige week verwachten wij dat Kevin de Bruyne vanavond het net gaat vinden. Net als in de heenwedstrijd wist hij afgelopen weekend in de kraker tegen Liverpool ook het net te vinden. Daarnaast is het nog de vraag of Mahrez in de basis zal staan. Zo niet, dan zijn ook de penalty’s een prooi voor de Belg. Vooral de quotering voor een doelpunt van d’n Kev valt op. Bij Jack’s ontvang je maar liefst een quotering van 4,00 voor een goal van die, met alle respect, rooie biet.

Liverpool - Benfica

Het was vooraf al een klein beetje te verwachten, maar het is een feit dat Liverpool het tweeluik na één wedstrijd al zo goed als beslist heeft. Op zich jammer voor de neutrale kijker. Aanhangers van The Reds zullen echter nog meer bier gaan drinken en vooral hopen op een mooie loting in de halve finale. Benfica zal er uiteraard alles aan doen om het tij toch te doen keren, aangezien je het nu eenmaal nooit weet. Wie weet trekt Virgil van Dijk wel twee keer zijn broek uit, krijgt hij vervolgens rood en scoort Vertonghen met een pegel vanaf de middellijn. Met rechts.

Een schot van Darwin

Als er één speler gebrand is om zichzelf van zijn beste kant te laten zien, dan is het wel Darwin Nunez. De Uruguayaanse topspits maakte afgelopen weekend alweer zijn derde hattrick van het seizoen en staat daarom bij meerdere topploegen in de belangstelling. Een goed optreden in de kwartfinale CL zal deze clubs alleen maar meer overtuigen. Dat de spits een neusje voor de goal heeft, is zo klaar als een klontje. Bij Jack’s levert je meer dan 0,5 schoten op doel, 1 schot dus, een quotering van 1,65 op.

Liverpool scoort in beide helften

De laatste tip die je voor vanavond geven, en dan houden we echt op, is de verwachting dat Liverpool zowel in de eerste als tweede helft een doelpunt gaat maken. Een Liverpool in vorm staat namelijk altijd garant voor meerdere goals. En veelal verspreid over twee helften. Bij bet365 levert je dit een quotering van 1,73 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën