De Bet Builder van bet365

De Bet Builder van bet365

23-04-2023

Er zijn van die wedstrijden waarop je het liefst meerdere weddenschappen tegelijk plaatst. Neem de wedstrijd van PSV - Ajax als voorbeeld, waarbij je graag inzet op winst voor PSV met een doelpunt van Luuk de Jong. En dat beide teams ook nog eens het net gaan vinden. Dit soort weddenschappen heten Bet Builders, een soort weddenschap dat je lang niet bij alle Nederlandse bookmakers kunt plaatsen. Gelukkig kan dit zeer eenvoudig bij bet365. Bet Builders leveren je vaak hogere odds op. Odds die nog hoger worden door de Bet Builders Boosts die bet365 toepast. Ben jij benieuwd hoe dit werkt? We vertellen het je in onderstaand artikel en geven je Bet Builder tips voor PSV - Ajax en Feyenoord - FC Utrecht.

Wedden bij bet365

Bet365 is een bookmaker die zijn oorsprong kent in het Verenigd Koninkrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stoke-on-Trent, de plek waar onder andere de legendarische darter Phil Taylor het levenslicht heeft gezien. Als jij met grote regelmaat de previews van OddsBeater leest, dan weet je dat we bet365 regelmatig de bookmaker is die de hoogste odds biedt voor weddenschappen. Dit alleen al is een reden om gebruik te maken van het eenvoudig te gebruiken bet365. 

Heb jij al een account bij bet365? Registreer je via deze link en ontvang een welkomstbonus tot €100!

Wat is een Bet Builder?

Tijdens het wedden op sport heb je vast wel eens een ‘error’ gezien als je 2 weddenschappen op 1 wedstrijd aan je betslip toevoegt. Een domper, aangezien dit juist zo interessant is. Gelukkig biedt bet365 de Bet Builder aan, waardoor je eenvoudig inzet op meerdere gebeurtenissen tijdens een wedstrijd. Denk hierbij aan de winnaar van de wedstrijd, het aantal doelpunten en een doelpuntenmaker. Soms zijn de odds voor alleen een overwinning van de favoriet in een wedstrijd zo laag, dat het amper de moeite is om hierop te spelen. Als je hier echter een Bet Builder van maakt, waarbij een doelpunt van de topscorer en minimaal 1 schot op doel van een behendige aanvaller vereist is, dan zul je zien dat deze weddenschap opeens zeer interessant is. 

Ben jij benieuwd naar onze Bet Builder tips voor de wedstrijden PSV - Ajax en Feyenoord - FC Utrecht? Lees dan vooral door!

De Bet Boosts van bet365

Je ziet snel dat de odds bij Bet Builders zeer aantrekkelijk worden. Maar zoals we van een bookmaker als bet365 mogen verwachten, doen zij hier met alle liefde een schepje bovenop. Ze maken namelijk gebruik van zogeheten Bet Boosts. Deze Boosts zorgen ervoor dat de odds nog hoger worden, waardoor jouw potentiële winsten simpelweg nog groter worden. Bet365 zorgt dagelijks voor een aantrekkelijke Boosts op de mooiste wedstrijden in binnen- en buitenland. Goed nieuws, deze Boosts worden ook toegepast op de Bet Builders, waardoor quoteringen af en toe de pan uit rijzen. Kijk vandaag nog naar het uitgebreide aanbod van deze geweldig opgekrikte odds!

Wist je dat OddsBeater dagelijks de mooiste Boosted Odds weergeeft? Hierdoor profiteer je van de hoogste quoteringen en weet je direct bij welke bookmaker je moet zijn. Reden genoeg om een account aan te maken bij meerdere bookmakers, zodat je direct profiteert van een groot aantal welkomstbonussen.

Wedden op manier van scoren

Wed jij vaker op doelpuntenmakers? Dan ben je ongetwijfeld bekend met bet365. Niet voor niets geven zij vaak de hoogste odds voor de goalgetters. Een Bet Builder maakt dit gegeven echter nog interessanter. Je kunt namelijk niet alleen voorspellen WIE er scoort, maar ook HOE er gescoord wordt. Zo ontvang je voor een doelpunt van Luuk de Jong een quotering van 2,87, terwijl een doelpunt met een kopbal je 6,00 oplevert. Bij bet365 kies je uit een kopbal of een doelpunt van buiten het strafschopgebied. Interessant, toch? Genoeg geluld, laten we snel naar de Bet Builder tips van vandaag gaan!

Bet Builder op PSV - Ajax

Vandaag staat voornamelijk in het teken van de wedstrijd tussen PSV en Ajax. De nummer 3 en 2 van de Eredivisie strijden om een plek in de voorronde van de Champions League. Reden genoeg om een weddenschap op PSV - Ajax te plaatsen. En waarom maak je niet meteen gebruik van zo’n Bet Builder van bet365? Zo kan je momenteel een weddenschap plaatsen waarbij Ajax wint en Steven Berghuis en Steven Bergwijn beiden meer dan 0,5 keer op doel schieten. Hier ontvang je een quotering van 7,00 voor. Geloof jij meer in een succesje voor de Eindhovenaren en zie jij Luuk de Jong de gehavende verdediging van Ajax verschalken? Voor winst van PSV, meer dan 2 doelpunten in de wedstrijd en een doelpunt van Luuk de Jong ontvang je bij bet365 een quotering van 6,50

Bet Builder op Feyenoord - FC Utrecht

Feyenoord, de aanstaand kampioen van de Eredivisie, speelt vandaag in eigen huis tegen FC Utrecht. Wedstrijden van Feyenoord zijn over het algemeen lekker doelpuntrijk, waarbij er met grote regelmaat wel een tegendoelpunt wordt geïncasseerd. En hoe passen we de recente statistieken van Santiago Giménez hier in hemelsnaam toe? Dit is inderdaad weer een mooie reden om gebruik te maken van een Bet Builder. Denk jij dat Feyenoord wint en dat Gimenez en Kokcu beide meer dan 1,5 schoten op doel lossen? Dan ontvang je hier bij bet365 een quotering van 7,00 voor. Zie jij Utrecht minimaal een puntje uit het vuur slepen met meer dan 0,5 schoten op doel van topscorer Douvikas en middenvelder Boussaid van FC Utrecht? Dan ontvang je daar odds van 12,00 voor. 

Klaar om een bet te bouwen?

We hopen dat middels dit artikel duidelijk is wat een Bet Builder is. Het geeft je simpelweg de mogelijkheid zeer eenvoudig meerdere weddenschappen op 1 wedstrijd te plaatsen. Waarschijnlijk beleef je deze wedstrijd vanaf de bank nu nog intenser, terwijl jouw mogelijke winsten absoluut niet misselijk zijn. Ben jij benieuwd naar het Bet Builder aanbod van de wedstrijden van vandaag? Ga dan als de brandweer naar bet365 en leef je lekker uit! Zorg in ieder geval dat je een account hebt en profiteer van die prachtige welkomstbonus van €100!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën