Absolute krakers vanavond!

Absolute krakers vanavond!

22-03-2024

Zaterdag 23 maart staat net als een dag eerder in het teken van vriendschappelijke interlands tussen de beste voetballanden op aarde. Vandaag zien we onder andere de wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland, Engeland en Brazilië en tot slot Ierland en België. Oddsbeater.nl is in het leven geroepen om jou het wedden op sport zo gemakkelijk mogelijk te maken en daarom vertellen we je ook waar je de beste odds vindt. Althans, voor de wedtips waarop wij je trakteren. Veel plezier!

Frankrijk - Duitsland

In Decines-Charpieu, bij velen onbekend, staat vandaag de oefeninterland tussen Frankrijk en Duitsland op het programma. Frankrijk presteert al jaren op de toppen van hun kunnen, terwijl de verrichtingen van Duitsland met enig recht zorgwekkend kunnen worden genoemd. De Duitsers spelen daarnaast weinig serieuze duels omdat EURO 2024 dit jaar in het land van onze oosterburen wordt gespeeld. De recente nederlagen tegen Turkije en Oostenrijk dragen hier overigens ook niet aan bij. Kan Duitsland enige vorm van herstel laten zien in Frankrijk?

Winst Frankrijk

Wij kunnen ons vanavond niets anders voorstellen dan een zege voor Les Bleus. Puur vanwege het feit dat Frankrijk thuis zo goed als onverslaanbaar is en daarnaast omdat de Fransen ongetwijfeld revanche willen nemen voor de oefennederlaag tegen de Duitsers van afgelopen september. Om die reden denken wij dat Kylian Mbappe en co het kunstje vandaag relatief eenvoudig gaan klaren. Winst voor Frankrijk levert je bij Jack’s een quotering van 1,87 op.

Check de actuele Oefeninterland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Engeland - Brazilië

Aan de andere kant van de Noordzee staat er op Wembley een andere fantastische wedstrijd op het programma. Engeland speelt namelijk in wellicht het meest iconische stadion op aarde tegen Brazilië. Waar Engeland zich opmaakt voor EURO 2024, start voor de Goddelijke Kanaries vandaag de voorbereiding op de Copa America. Dat er iets moet veranderen bij de Brazilianen is duidelijk. Van de laatste 4 interlands werd er namelijk geen enkel duel gewonnen. Sterker nog, de laatste 3 wedstrijden gingen verloren tegen respectievelijk Uruguay, Colombia en Argentinië. En Engeland? Die zijn als vanouds weer outsider voor de EK-titel.

Doelpunt Harry Kane

Van de laatste 7 duels waarin Engeland op papier de thuisspelende ploeg was, was Harry Kane maar liefst 6 keer trefzeker. De topscorer van de Bundesliga ondergaat een fantastisch seizoen bij Bayern München en was onlangs de eerste speler die in zijn debuutseizoen de grens van 30 goals passeerde. Maar het kampioenschap? Dat lijkt er ook dit jaar niet in te zitten voor de ‘Hurricane’. Wij denken dat hij vandaag wel scoort, omdat Brazilië het momentum simpelweg niet heeft. Een treffer van Harry Kane levert je bij Unibet een quotering van 2,35 op.

Check de actuele Oefeninterland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Ierland - België

Waar België zich al langzaam mag gaan opmaken voor een nieuw eindtoernooi, blijven de Ieren deze zomer lekker thuis. Ierland, dat in de groep van Nederland als 4e eindigde, mist hierdoor het toernooi in Duitsland en ziet zichzelf steeds verder wegzakken als voetbalnatie. België begint vandaag tegen Ierland met als doel om een eenheid te kneden voor EURO 2024. Hier nemen de Rode Duivels het op tegen Slowakije, Roemenië en een nader te bepalen tegenstander. Wat dat betreft past Ierland aardig in het rijtje.

Winst België

Het is en blijft lastig te voorspellen hoe bepaalde spelers voor de dag gaan komen tijdens een oefeninterland. Toch hebben wij de indruk dat België eenvoudig gaat afrekenen met de Ieren. De Ieren hebben eigenlijk niets om voor te spelen. Ierland won maar 1 van de laatste 5 duels, terwijl België alweer 11 wedstrijden ongeslagen is. Een simpele optelsom leert dat België dit duel haast niet kan verliezen. Winst voor België levert je bij Circus een quotering van 2,07 op.

Check de actuele Oefeninterland quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën