ADO tegen Roda JC en interlands

ADO tegen Roda JC en interlands

16-11-2022

Terwijl het overgrote deel van ons land al in het teken van het WK in Qatar staat, wordt er ondertussen ook nog gewoon gevoetbald in de Keuken Kampioen Divisie. Vanavond staat de wedstrijd ADO Den Haag tegen Roda JC op het programma. Naast deze wedstrijden tussen twee voormalig Eredivisie clubs, wordt er ook een groot aantal vriendschappelijke interlands gespeeld. Dit geldt als laatste voorbereidingen om het toernooi dat aanstaande zondag begint. Wij hebben een aantal potjes uitgezocht en geven je uiteraard de nodige wedtips.

ADO Den Haag - Roda JC

Het mag geen verrassing zijn dat het weer als vanouds borrelt in Den Haag. ADO staat momenteel op een 16e plek, een rangschikking die zeer teleurgesteld is na het toch sterke seizoen van vorig jaar. Het lijkt dan ook nog steeds een kwestie van tijd voordat trainer Dirk Kuijt zijn biezen mag gaan pakken. Als de club uit de Hofstad zijn ontslagpremie tenminste kan ophoesten. Roda JC begon het seizoen aardig, maar verliest de laatste weken steeds vaker. De Limburgers zijn inmiddels terug te vinden op een 9e plek. Bij winst maken ze overigens de stap naar de 6e positie op de ranglijst.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden in Den Haag staan de laatste tijd vol met doelpunten. Zo vielen er in de laatste 6 wedstrijden maar liefst 5x meer dan 2,5 doelpunten. Wij verwachten dat dit vandaag ook gaat gebeuren. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Holland Casino een quotering van 1,65 op.

Oman - Duitsland

Onze Oosterburen beginnen vandaag aan de voorbereiding op hun WK. Zij nemen het namelijk in Muscat op tegen Oman. De Duitsers beginnen pas op 23 november met het WK, waarin Japan de tegenstander is. Alle ruimte om nog wat laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Oman is zoals verwacht afwezig op het WK, terwijl er de laatste maanden toch uitstekende resultaten zijn neergezet. Zo won Oman eerder dit jaar knap met 2-0 van China. Is Duitsland helemaal klaar voor het WK?

Minder dan 3,5 doelpunten

Als we naar de recente interlands van beide ploegen kijken, dan valt op dat er maar weinig wordt gescoord. Daarbij is het natuurlijk de vraag welke spelers we vanavond allemaal in actie gaan zien. Iedereen wil uiteraard topfit aan de aftrap tegen Japan verschijnen. Ook is het altijd afwachten of er bepaalde spelers gespaard gaan worden. Wij verwachten om al deze redenen dat er vanavond minder dan 3,5 doelpunten gaan vallen. Ook omdat Duitsland waarschijnlijk moet wennen aan de wat hoge temperaturen in het Midden-Oosten. Minder dan 3,5 doelpunten levert je bij Jack's een quotering van 2,02 op.

Saoedi Arabië - Kroatië

Tot slot richten we ons op twee ploegen die allebei naar het WK gaan: Saoedi Arabië en Kroatië. Zij nemen het vanavond tegen elkaar op in Riyadh, Saoedi Arabië. Waar Kroatië de laatste maanden uiterst prima heeft gepresteerd met onder andere winst in de Nations League groep, moeten we Saoedi Arabië zeker niet onderschatten. Zij zijn namelijk alweer 6 wedstrijden op rij ongeslagen en speelden onlangs knap met 0-0 gelijk tegen Amerika, Daarbij zijn de Saoedi's ongetwijfeld iets sneller gewend aan de hoge, klamme temperaturen.

Minder dan 2,5 doelpunten

Er valt iets op aan de resultaten van Saoedi Arabië. In de laatste 11 gespeelde interlands vielen maar 9 doelpunten. Dit is dus een gemiddelde van minder dan 1 goal per wedstrijd. En hier zitten toch gerenommeerde tegenstanders als Colombia, Ecuador en Australië tussen. Wij verwachten om deze reden en de lastige omstandigheden voor de Kroaten, ook vanavond niet al te veel goals. Wij gaan voor minder dan 2,5. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,64 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën