loading...

Het WK 2022 in Qatar

Wedden op het WK in Qatar

Op zondag 20 november om 17:00 uur begint dan eindelijk het WK voetbal in Qatar! In de openingswedstrijd komt het gastland Qatar in actie tegen Ecuador. Deze twee landen zitten in dezelfde poule als het Nederlands elftal, dus voor de Nederlanders is het een interessante wedstrijd.

Qatar als gastland van het WK 2022 is een veelbesproken keuze geweest. Weinig mensen konden de keuze van de FIFA begrijpen en als klap op de vuurpijl wordt het ook nog eens in de winter gespeeld vanwege de verstikkende warmte. In de zomerhitte valt er niet te voetballen, dus mogen we ons opmaken voor het eerst WK in november en december ooit! 

Het Nederlands elftal komt op de tweede dag in actie, op maandag 21 november. Senegal is dan de tegenstander en dat belooft een taaie pot te worden. Het Nederlands Elftal, gecoacht door Louis van Gaal, moet er in de eerste wedstrijd meteen staan. Door de korte voorbereidingstijd zal het meteen een spannende wedstrijd worden.

Vergelijk alle odds van het WK 2022

Bij alle bookmakers met een Nederlandse licentie kun jij terecht voor jouw weddenschap op het WK in Qatar. Denk jij dat Nederland de finale gaat halen of misschien zelfs wereldkampioen wordt? Plaats dan jouw weddenschap bij de bookmaker met de hoogste odds. Via de OddsBeater Oddsvergelijker kun je de quoteringen van elke wedstrijd van het WK in Qatar vergelijken en kun je daarmee het hoogste rendement behalen tijdens dit WK. 

De bookmakers zien dit WK natuurlijk als een buitenkansje om nieuwe klanten binnen te halen. Via de Bookmaker pagina kun je alle welkomstaanbiedingen zien en kijken bij welke bookmaker je nog een mooie Free Bet kunt scoren. Ook kun je zien welke waardering OddsBeater aan een bookmaker geeft, zodat je de beste keuze kunt maken.

De data en speeltijden

De beschikbare bookmakers tijdens het WK

Wedtips en voorbeschouwingen

DAGELIJKSE WEDTIPS
BESTE BOOKMAKERS IN NEDERLAND