Ajax-Besiktas voorspellingen en tips

Ajax-Besiktas voorspellingen en tips

24-09-2024

Op donderdagavond 21.00 uur gaat het Europese avontuur van Ajax echt van start. Na een lange aanloop naar de groepsfase van de Europa League spelen de Amsterdammers tegen Besiktas in de nieuwe opzet van het ‘tweede toernooi van Europa’. De vraag is hoe Ajax voor de dag komt na de zeperd tegen Go Ahead Eagles. Wij bereiden je voor op deze mooie wedstrijd en geven je wedtips voor Ajax-Besiktas. Let’s go!

€50 aan Free Bets bij BetMGM!

De Europa League gaat van start met drie Nederlandse ploegen: AZ Alkmaar, FC Twente en Ajax. Natuurlijk maakt het wedden op de Europa League dit geweldige toernooi nog leuker. Toch gaat het spelen bij BetMGM nog een stapje verder aangezien je geniet van een daverende welkomstbonus. Als jij €10 of meer inzet, dan krijg je een bonus van €50 die bestaat uit 5 Free Bets van €10. Reden genoeg om je vandaag nog aan te melden en te genieten van deze lekkere boost!

Ajax-Besiktas voorbeschouwing

Bij Ajax is het lastig te voorspellen hoe de ploeg voor de dag komt. Na de overtuigende 5-0 zege op Fortuna Sittard kwamen de hoofdstedelingen goed weg tegen Go Ahead Eagles. Voor het eerst kwam echt aan het licht dat de selectie van de Amsterdammers verre van in balans is. Toch kan het ’s avonds , zeker als de supporters er eens goed achter gaan staan. Kan Ajax winnen van de Turkse grootmacht?

Het is een weerzien tussen het Nederlands voetbal en een held van weleer. De coach van Besiktas is namelijk Giovanni van Bronckhorst. De oud-linksback van Feyenoord, Barcelona en Arsenal doet het momenteel goed bij de ploeg uit Istanbul en staat op een keurige derde plek. Sterker nog, er werd nog geen enkele wedstrijd verloren. En dat is te verklaren als je kijkt naar de aanwezigheid van spelers als Joao Mario, Milot Rashica en Ciro Immobile. Kunnen de Turken ook punten pakken in Nederland? Hier komt onze voorspelling.

Ajax-Besiktas wedtips

Soms is het verstandig om voor een enigszins veilige weddenschap te kiezen. In dit geval gaan we voor een duel met minimaal drie treffers. Zowel de duels van Ajax en Besiktas bestaan namelijk veel uit doelpuntrijke duels. Zo waren er dit seizoen al drie uitduels van de Turken waarin vijf of meer doelpunten vielen. In 80% van de laatste vijf duels van Ajax vielen er ook meer dan 2,5 doelpunten. Deze bet levert je bij bookmaker 711 een quotering van 1,73 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

Ajax-Besiktas odds

Een speler die er steeds beter in lijkt te komen bij Ajax is Bertrand Traoré. De Burkinees scoorde onlangs nog een lekker doelpuntje tegen Fortuna Sittard. Wij verwachten vandaag weer een basisplek voor de behendige linksbuiten. En dat tijdens een wedstrijd in Europa, het podium waarom de Afrikaan in het verleden zo goed speelde voor Ajax. Denk alleen al aan dat duel tegen Lyon in de tijden van Peter Bosz als trainer. Wij gaan voor minimaal een schot op doel van Traoré. Dit levert je bij BetMGM een quotering van 1,84 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën