Ajax tegen AZ in de ArenA

Ajax tegen AZ in de ArenA

08-10-2023

Wat zijn wij blij dat we vandaag nog mogen genieten van binnen- en buitenlands topvoetbal. Na vandaag staat er namelijk weer een interlandperiode op het programma, waardoor iedereen zijn topclub even twee weken niet in actie komt. Gelukkig is het nog niet zover en kijken we vandaag uit naar PEC Zwolle - Feyenoord, Ajax - AZ Alkmaar en Sparta - PSV. Dit betekent een volle zondagmiddag met de traditionele top 3 in actie. OddsBeater bereid je voor op deze wedstrijden, inclusief 3 wedtips.

PEC Zwolle - Feyenoord

We trappen af om 12.15 uur met de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord. De Rotterdammers kenden eigenlijk een zeer succesvolle week als we alleen naar het vertoonde spel kijken in de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Helaas voor de ploeg van Arne Slot gingen de Rotterdammers toch met 3-2 de kuikenbak in. Na een bezoek aan de Spaanse hoofdstad Madrid, speelt de Stadionclub vandaag in Zwolle, een kleine overgang. Weet Feyenoord de goede vorm in Nederland voort te zetten met een zege op het keurig presterende PEC Zwolle?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wedstrijden van Feyenoord zijn de laatste tijd erg prettig om te zien. En dat komt voornamelijk door het grote aantal doelpunten dat er steeds weer valt. In 7 van de laatste 8 duels werd er namelijk minimaal 4 keer gescoord. Wij verwachten dat er vandaag in Overijssel ook weer lekker op los wordt gescoord. Wij gaan voor meer dan 3,5 doelpunten, een weddenschap die je bij Circus een quotering van 1,93 oplevert.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Ajax - AZ Alkmaar

Om 14.30 uur, net na de wedstrijd van Feyenoord, staat de volgende topwedstrijd alweer op het programma. Ditmaal in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Hier gaat nummer 2 AZ Alkmaar op bezoek bij het kwakkelende Ajax. De Amsterdammers hebben geen wedstrijd meer gewonnen sinds 24 augustus en kwamen midweeks tegen AEK Athene opnieuw niet bijzonder goed voor de dag. Weet AZ Alkmaar Ajax nog dieper in het nauw te drukken? Of herpakt Ajax zich eindelijk?

Doelpunt Vangelis Pavlidis

We kunnen eigenlijk niet anders dan een doelpunt van de Griek Vangelis Pavlidis verwachten. De aanvaller scoorde dit seizoen in elke wedstrijd en wist midweeks ook tegen het Poolse Legia Warschau het net te vinden. In de Eredivisie staat de teller inmiddels op 9 treffers, 1 minder dan de totale doelpuntenproductie van Ajax. Wij denken dat hij vandaag weer gaat scoren. Ook omdat we AZ momenteel een stuk hoger inschatten dan Ajax. Een doelpunt van Vangelis Pavlidis levert je bij Circus een prachtige quotering van 3,00 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Sparta Rotterdam - PSV

Natuurlijk noemen we ook Eredivisie koploper PSV Eindhoven in deze laatste preview van de week. De Eindhovenaren gaan vooralsnog ongenaakbaar aan kop en wisten alle 7 wedstrijden te winnen. Vandaag staat de lastige uitwedstrijd tegen Sparta op het programma. De Spangenaren staan opnieuw op een keurige plek in het linkerrijtje, maar gingen vorige week toch matig onderuit tegen Excelsior. PSV pakte in de slotminuten een punt tegen Sevilla in de Champions League en laat zien dat er in Europa toch echt andere dingen worden gevraagd. Wint PSV voor de 8e keer op rij?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Noa Lang

Tegen Sevilla, en in veel wedstrijden daarvoor, liet Noa Lang zien misschien wel de beste PSV’er van het moment te zijn. Zowel in de Champions League als in de Eredivisie drukt de jonge aanvaller zijn stempel op elke wedstrijd en is hij telkens weer levensgevaarlijk. Wij verwachten dat hij het oog de verdediging op het Kasteel lastig gaat maken met minimaal 2 schoten op doel. Meer dan 1,5 schoten op doel levert je bij Unibet via de sectie Uniboost een quotering van 2,60 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën