Almere City-FC Groningen voorspellingen en tips

Almere City-FC Groningen voorspellingen en tips

30-08-2024

FC Groningen is het Eredivisie seizoen wervelend gestart en op zaterdagmiddag gaan de Groningers op bezoek bij het kwakkelende Almere City. Blijft FC Groningen ongeslagen? In deze preview blikken wij vooruit op Almere City-FC Groningen en geven wij onze voorspellingen voor deze spannende wedstrijd. 

Pak 7 Free Bets van €11

Bookmaker 711 biedt sinds kort sportweddenschappen aan! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en BetMGM en heeft fantastische promoties. Als nieuwe speler krijg je namelijk 7 Free Bets van €11 als je een eerste weddenschap plaatst van €10. Dit is toch een fantastisch aanbod?! Deze kans kun je niet laten liggen, dus maak hier een account aan en grijp die Free Bets!

Almere City-FC Groningen voorbeschouwing

Het Eredivisie seizoen is drie wedstrijden onderweg en nu al zijn er verschillende conclusies te trekken. Het begin van Hedwiges Maduro bij Almere City is nog geen onverdeeld succes, terwijl FC Groningen mag spreken van een droomstart. Almere City pakte nog geen enkel punt en werd afgelopen week met 1-7 afgedroogd door PSV. FC Groningen daarentegen staat op een 2e positie en kent een geweldige comeback op het hoogste niveau in Nederland. Hier komt onze voorspelling.

Hedwiges Maduro zal toch met hogere verwachtingen zijn begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De oud-assistent van Almere City en Ajax neemt sinds afgelopen zomer de honneurs waar in Flevoland, maar verloor de eerste drie voetbalwedstrijden. Daar moeten we wel bij vermelden dat twee van deze duels tegen AZ Alkmaar en PSV waren, duels die een club als Almere City doorgaans ook verliest. De 3-0 nederlaag tegen Fortuna Sittard daarentegen was er wel eentje om jezelf achter de oren te krabben. Kan Almere City vandaag de eerste punten van het seizoen pakken?

Ruim een jaar geleden stond de Trots van het Noorden in de fik. De plaatselijke FC presteerde erbarmelijk en moest het een seizoen lang laten zien in de Keuken Kampioen Divisie. Na een weifelende start wisten de Groningers zich uiteindelijk toch bij de beste twee te mengen, waarna directe promotie naar de Eredivisie een feit was. Dit alles onder leiding van Dick Lukkien. In zijn eerste drie Eredivisieduels als trainer van FC Groningen pakte hij zeven punten. Er werd gewonnen van NAC Breda en RKC Waalwijk, terwijl men afgelopen weekend een knap punt pakte tegen AZ Alkmaar. Komt er een goed vervolg in wedstrijd vier? Hier komen onze Almere City-FC Groningen wedtips.

Almere City-FC Groningen voorspelling

De wedstrijden van FC Groningen en Almere stellen qua amusementswaarde zeker niet teleur. In de drie door FC Groningen gespeelde wedstrijden ligt het gemiddelde op 2,67 doelpunten, terwijl datzelfde gemiddelde bij Almere City op 4 doelpunten ligt. Mede daardoor verwachten wij ook vandaag een aantrekkelijke pot met minimaal drie doelpunten. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij BetMGM een quotering van 1,88 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Almere City-FC Groningen odds

Het aantal tegendoelpunten van Almere City in de eerste drie duels is opvallend te noemen. 11 tegendoelpunten is namelijk te veel, ook als de tegenstander PSV was. FC Groningen daarentegen scoorde erop los tegen NAC Breda en RKC Waalwijk. Hierin was er een speler die zelfs in beide duels wist te scoren: Jorg Schreuders. Aangezien wij hoge verwachtingen hebben van FC Groningen, gaan wij voor een nieuwe treffer van Schreuders. Dit levert je bij bookmaker 711 een quotering van 4,60 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën