Wedden op de Keuken Kampioen Divisie (KKD)

Al sinds jaar en dag schreeuwt heel Nederland dat de KKD de meest boeiende competitie ter wereld is. Hierin gaat het absoluut niet om de kwaliteit, maar vooral om het geboden spektakel. Elke vrijdag- en maandagavond zit weer vol met blunders, werelddoelpunten, doldwaze doelpunten en een groot aantal doelpunten. Natuurlijk heb jij de mogelijkheid om te wedden op de Keuken Kampioen Divisie. Door het grote aantal wedstrijden, de vele doelpunten en de interessante spelers die er spelen is dit een zeer interessante bezigheid, waaruit jij bijzonder veel plezier haalt.


Het is van groot belang dat jij op de hoogte bent van de vorm van bepaalde ploegen om een juiste inschatting te kunnen maken. Soms zijn er ploegen die alleen maar weten te winnen in thuiswedstrijden, terwijl een andere ploeg juist tijdens elke wedstrijd op vreemde bodem het net weet te vinden. Dit soort statistieken zorgen ervoor dat jij veel beter in staat bent om de juiste weddenschappen te plaatsen. Dit wordt alleen maar beter als jij de Oddsvergelijker van Oddsbeater gebruikt.

Gokken op teams/spelers

Peter Hofstede, Dirk-Jan Derksen en Rik Platvoet. Dit zijn zomaar wat namen van culthelden die de harten van menig Keuken Kampioen Divisie liefhebber jarenlang hebben doen smelten. Het zijn typisch van die spitsen die vooral sterk hebben gepresteerd op het tweede niveau van Nederland. Wel zorgden onder andere zij ervoor dat de Eerste Divisie week in week uit spectaculair te noemen was. Dit zorgt ervoor dat gokken op de Keuken Kampioen Divisie uiterst populair is onder liefhebbers van sportweddenschappen.


In de KKD heb jij wekelijks de mogelijkheid om in te zetten op 10 verschillende wedstrijden. Hierin kan jij inzetten op degene die een bepaalde wedstrijd wint of bijvoorbeeld inschatten hoeveel doelpunten er precies worden gemaakt. Zeker in het seizoen 2022-2023 is de Keuken Kampioen Divisie sterker dan ooit. Grotere clubs als FC Groningen, Willem II en FC Emmen zijn recent gedegradeerd. Naast deze teams zijn er altijd nog geweldige clubs als NAC Breda, ADO Den Haag of Roda JC. Stuk voor stuk ploegen die kampioen kunnen worden en dat maakt het wedden op voetbal zo onvoorspelbaar.


Naast het inzetten op teams in de Keuken Kampioen Divisie, zijn er ook talloze mogelijkheden om in te zetten op de prestaties van spelers. Zo kan je bij elke bookmaker inzetten op doelpuntenmakers. Ook hier is het van groot belang dat jij op de hoogte bent van de vorm van spelers. Zo zijn er spelers die uit het niets 4x op rij weten te scoren. Vaak hebben de bookmakers niet direct door, waardoor de odds zomaar heel hoog kunnen zijn. Het is aan jou om hier als de kippen bij te zijn en te profiteren van deze hoge potentiële winsten.

Wedden op de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie

Een van de meest interessante weddenschappen die je kunt afsluiten is het bepalen van de kampioen van de Eredivisie. Wedden op de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie is zo interessant, aangezien er een groot aantal kanshebbers voor de titel is. Dit zorgt ervoor dat de quoteringen vrij hoog liggen. En dit zorgt ervoor dat jij aan het eind van het seizoen zomaar met een fraaie prijs aan de haal gaat. 

Wie zijn de favorieten?

Zoals eerder gezegd kent de Keuken Kampioen Divisie een groot aantal kanshebbers voor de titel. Normaal gesproken zijn de ploegen die een jaar eerder zijn gedegradeerd uit de Eredivisie direct favoriet voor de titel in het seizoen hierop. Neem een ploeg als FC Emmen als voorbeeld. Zij promoveerden naar de Eredivisie, degradeerden na twee seizoenen en keerden in het seizoen 2022-2023 direct weer terug naar het hoogste niveau van Nederland. Komend seizoen spelen ze echter weer in de KKD, omdat de Eredivisie toch echt te sterk bleek. De grote favorieten in het seizoen 2023-2024 zijn FC Groningen, Cambuur, FC Emmen, Willem II en NAC Breda.


Opvallend is dat je zomaar nog twee of drie clubs aan dit rijtje kan toevoegen. De kwaliteiten liggen dusdanig dicht bij elkaar dat het zeer lastig is om te voorspellen wie er kampioen wordt. Het is daarom zeer verstandig om voorafgaand aan het seizoen alle selecties te bekijken en een inschatting te maken van de kwaliteiten. Mocht een gedegradeerde ploeg bijvoorbeeld alle spelers kunnen behouden, dan weet je dat zij dit seizoen hoge ogen gooien. Dit komt sterk terug in de prestaties van Heracles Almelo en PEC Zwolle in het seizoen 2022-2023.

Meer wedopties uitgelegd

Tijdens het plaatsen van een weddenschap heb jij de mogelijkheid in te zetten op verschillende wedmarkten en dat maakt het wedden op sport zo leuk. Hieronder volgt een lijst van de meest populaire weddenschappen:

  1. 1X2 wedmarkt
  2. Doelpuntenmaker
  3. Meer of minder doelpunten
  4. Handicap
  5. Topscorer Keuken Kampioen Divisie


Naast de 5 bovenstaande wedmarkten heb je uiteraard nog een groot aantal andere mogelijkheden om te wedden op de KKD. Zo kan je voorafgaand of tijdens het seizoen gebruik maken van outright weddenschappen. Hierin bepaal jij de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie of zet je geld in op de ploeg die juist als laatste eindigt.


Ook kun je bijvoorbeeld inzetten op hoe een wedstrijd ervoor staat tijdens de rust. Soms zijn er namelijk ploegen die in een groot deel van hun wedstrijd al voor de rust op voorsprong komen. In de Sportbooks van onze partners kun jij perfect zien van welke wedmarkten jij gebruik kunt maken.

Beste Keuken Kampioen Divisie bookmakers

Wij helpen je maar al te graag met het uitzoeken van de beste bookmakers. Echter kunnen ook wij jou op voorhand niet vertellen bij welke bookmaker je de hoogste quoteringen ontvangt. Het is daarom slim om gebruik te maken van onze waanzinnige tool, de Oddsvergelijker. Met deze tool zie je binnen enkele seconden bij welke bookmaker een bepaalde weddenschap de hoogste quotering oplevert.


Daarnaast is het bijzonder slim om een account aan te maken bij meerdere bookmakers. Ten eerste geniet je van een groot aantal welkomstbonussen zoals Free Bets. Ten tweede geeft dit jou altijd de mogelijkheid om te profiteren van de hoogste quoteringen. Want zeg nu eens eerlijk… het zou toch zijn in te zetten bij bookmaker A, terwijl je bij bookmaker B veel meer geld kunt verdienen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn Free Bets?

Hoe oud moet ik zijn voor het wedden op voetbal?

Hoe kan ik gokken op de Keuken Kampioen Divisie?

Hoe werkt de Oddsvergelijker van Oddsbeater?