AZ-IF Elsborg voorspellingen en tips

AZ-IF Elsborg voorspellingen en tips

24-09-2024

Wat is AZ het seizoen lekker begonnen! Met 13 punten uit vijf duels staan de Noord-Hollanders er uitstekend voor. Toch begint het echte seizoen nu pas, aangezien de Europa League van start gaat en er twee wedstrijden per week worden gespeeld. De eerste krachtmeting is IF Elfsborg. Zij staan na 24 wedstrijden op een zesde plek en zijn inmiddels 12 wedstrijden ongeslagen. Wij vertellen je meer over AZ-IF Elfsborg en geven je mooie wedtips.

€50 aan Free Bets bij BetMGM!

De Europa League gaat van start met drie Nederlandse ploegen: AZ Alkmaar, FC Twente en Ajax. Natuurlijk maakt het wedden op de Europa League dit geweldige toernooi nog leuker. Toch gaat het spelen bij BetMGM nog een stapje verder aangezien je geniet van een daverende welkomstbonus. Als jij €10 of meer inzet, dan krijg je een bonus van €50 die bestaat uit 5 Free Bets van €10. Reden genoeg om je vandaag nog aan te melden en te genieten van deze lekkere boost!

AZ-IF Elsborg voorbeschouwing

Het is inmiddels algemeen bekend dat het format in de Europa League er dit jaar anders uit ziet. Vier wedstrijden thuis en vier wedstrijden uit tegen stuk voor stuk sterke en/of interessante tegenstanders. Vandaag staat op papier een van de minste tegenstanders op het programma in de vorm van IF Elfsborg. Zeker gezien de ongeslagen status die de Alkmaarders nog altijd hebben, lijkt de ploeg van Maarten Martens bij uitstek de favoriet voor de drie punten.

Op papier lijkt de nummer zes van de Zweedse competitie een ploeg die je kan kloppen. Echter laten de resultaten van de ploeg van de 32-jarige oud-PSV’er Oscar Hiljemark zien dat de ploeg moeilijk te verslaan is. De ploeg heeft namelijk al 12 duels op rij niet verloren. Om de vorm nog iets meer aan te dikken zien we dat zeven van deze 12 duels werden gewonnen. Kunnen zij verrassen in het AFAS Stadion? Hier komt onze voorspelling!

AZ-IF Elsborg wedtips

Aan de resultaten te zien lijkt Elfsborg een ploeg waar je niet zomaar drie of vier keer scoort. Sterker nog, In de laatste zes duels die IF Elfsborg dit seizoen speelde in Europa vielen er geen één keer meer dan twee treffers en hielden de Zweden vijf keer de nul. Het laat zien dat Oscar Hiljemark de boel in verdedigend opzicht goed heeft neergezet. Wij gaan voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij BetMGM een quotering van 2,48 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

AZ-IF Elsborg odds

Afgelopen week liet Ibrahim Sadiq zien over geweldige kwaliteiten te beschikken. De 24-jarige Ghanees uit Accra in Ghana kwam toevalligerwijs in 2023 over uit Zweden en kent een lekker seizoen. Kijk alleen al naar zijn tweede doelpunt van afgelopen vrijdag tegen PEC Zwolle. Wij gaan opnieuw voor een doelpunt van de rechtsbuiten. Dit levert je bij bookmaker 711 een quotering van 2,70 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën