Beide teams scoren in Almere

Beide teams scoren in Almere

02-02-2024

Zodra je het vrijdagavondprogramma bekijkt, dan kan je de klok erop gelijk zetten dat het tijd is voor voetbal in de Keuken Kampioen Divisie. Herinneringen aan Ronald Hamming, Peter Hofstede en Johan Pater passeren direct de revue en één ding is zeker: spektakel is gegarandeerd. Vandaag staan er, naast Almere City - Excelsior in de Eredivisie, namelijk 8 wedstrijden op het tweede niveau van Nederland op het programma. Wij lichten vandaag de wedstrijden van Willem II en ADO Den Haag uit. Uiteraard voorzien van een drietal fraaie wedtips.

Almere City - Excelsior

Buitenlanders met geringe kennis van de Eredivisie denken wellicht dat de wedstrijd tussen Almere City en Excelsior er ook eentje uit de Keuken Kampioen Divisie is. Niets is minder waar, aangezien beide ploegen momenteel goed presteren op het hoogste niveau van Nederland. Sterker nog, wij krijgen steeds vaker de indruk dat beide ploegen ook volgend jaar actief zijn in de Eredivisie. Wel moeten beide ploegen wat meer punten verzamelen. Wie is vandaag de sterkste in het Yanmar Stadion?

Beide teams scoren - JA

Vandaag baseren we onze wedtip op data. Het blijkt namelijk dat in 6 van de laatste 7 duels van Almere City maar een club op het scorebord verscheen. Alleen tijdens Almere City - Ajax waren het beide ploegen die minimaal een doelpunt wisten te maken. Het kan uiteraard toeval zijn, maar het geeft ons aanleiding genoeg om in te zetten op beide teams scoren - JA. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Willem II - SC Cambuur

In de top van de Keuken Kampioen Divisie zien we dat Willem II de laatste weken net iets vaker morst dan gewenst. Zowel tegen Jong Ajax als Jong PSV kwamen de Tilburgers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Toch magere resultaten als we kijken naar de vorm die men hiervoor etaleerde. Vandaag ontvangen de Brabanders SC Cambuur. De Friezen leken aardig op weg naar de top, maar kregen afgelopen week toch een pijnlijke 1-2 nederlaag in eigen huis tegen TOP Oss te verwerken. Wat doet dit met het vertrouwen van de pupillen van Henk de Jong?

Asian Handicap +0,5 - SC Cambuur

Uit de recente geschiedenis blijkt dat Willem II grootse moeite heeft wanneer men tegen SC Cambuur uit Leeuwarden speelt. Geen van de laatste 4 duels werd namelijk gewonnen. Niet lang geleden troffen beide ploegen elkaar nog in de Eredivisie, waarbij Cambuur zelfs met 1-3 te sterk was in het Koning Willem II Stadion. Wij denken dat Cambuur daarom vandaag absoluut kans maakt op een resultaat. Zeker gezien de laatste resultaten van Willem II. Wij gaan voor een Asian Handicap +0,5 voor de noorderlingen. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,23 op.

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker.

TOP Oss - ADO Den Haag

Naast Willem II lijkt ook ADO Den Haag nog altijd een uitstekende kans te maken op promotie naar de Eredivisie. De ploeg uit de Hofstad kent een fantastische periode en won 4 van de laatste 5 duels in de Keuken Kampioen Divisie. Vandaag reizen de Hagenaren af richting Oss. TOP Oss staat op een 19e plek, maar won afgelopen week verrassend met 1-2 op bezoek bij Cambuur Leeuwarden. Is dit een eenmalige stunt? Of flikken de mannen van Ruud Brood het ook tegen zijn oude ploeg?

Doelpunt Jort van der Sande

Natuurlijk is ADO Den Haag vandaag de grote favoriet. Toch wist TOP Oss de laatste 2 duels knap te winnen. Lukt dit ook vandaag? Wij denken van niet. Wij denken namelijk dat Jort van der Sande enig roet in het eten gaat gooien. Hij scoorde in de laatste 4 duels voor zijn club en lijkt hierdoor in de vorm van zijn leven. Wij gaan daarom voor minimaal 1 treffer voor de in Den Bosch geboren aanvaller. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 2,16 op.

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën