Bet Builders voor de laatste speelronde

Bet Builders voor de laatste speelronde

26-05-2023

Welkom bij weer een nieuwe Bet Builder preview van OddsBeater. In dit artikel laten we je zien hoe eenvoudig het is om diverse weddenschappen zelf samen te stellen, waarbij je profiteert van de mooiste quoteringen. OddsBeater heeft absoluut het wiel niet uitgevonden, maar kan toch stellen dat het de laatste weken minimaal 1x raak is met de zelf ontworpen betjes. Ook deze week hebben we 3 wedstrijden voor je uitgekozen, waarbij wij een mooie Bet Builder hebben samengesteld. Deze week kiezen we voor Borussia Dortmund - FSV Mainz 05, FC Twente - Ajax en AZ Alkmaar - PSV.

Borussia Dortmund - FSV Mainz 05

We beginnen het Bet Builder artikel met de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FSV Mainz 05. Voor de thuisploeg is dit een kans om historie te schrijven door eindelijk weer eens kampioen van Duitsland te worden. Een gebeurtenis die waarschijnlijk niemand op voorhand had verwacht. Om de Bundesliga uiteindelijk echt te winnen dient er te worden gewonnen van nummer 9 FSV Mainz 05. Voor hen staat er weinig meer op het spel, waardoor wij een zege van de thuisploeg verwachten.

De Bet Builder wedtip

Wij verwachten dat Sébastien Haller vanavond gaat scoren. Dit denken wij omdat hij 5 keer scoorde in zijn laatste 3 optredens. Daarnaast verwachten wij dat Borussia Dortmund meer dan 2 keer gaat scoren, een resultaat dat ze 9 van de laatste 11 duels behaalden. Tot slot zien wij ook FSV Mainz 05 scoren. Dit lukte het in elk van hun laatste 7 wedstrijden op bezoek bij Dortmund.

De Bet Builder Sébastien Haller scoort - Dortmund meer dan 2 doelpunten - Beide teams scoren levert je bij bet365 een quotering van 3,50 op.

FC Twente - Ajax

Zoals iedereen weet staat er vandaag nog bijzonder veel op het programma tijdens de laatste speelronde van de Eredivisie. Ajax moet winnen van FC Twente om nog enige kans te maken op de felbegeerde 2e plaats die recht geeft op Champions League voetbal. Het lijkt echter een lastige opgave te worden, aangezien FC Twente dit seizoen geen enkele thuiswedstrijd in de competitie verloor.

Bet Builder tip FC Twente - Ajax

De afgelopen 2 wedstrijden is Ajax spits Brian Brobbey weer lekker in vorm. Hij scoorde zowel tegen FC Groningen als FC Utrecht. Hierdoor verwachten wij meer dan 1 schot op doel van de sterke spits. Daarnaast zien wij absoluut meer dan 2 goals vallen, een lijn die in de laatste 6 thuiswedstrijden van Twente 6 keer werd behaald. Tot slot denken we dat beide teams gaan scoren. Net als tijdens de laatste 5 onderlinge Eredivisie wedstrijden in de Grolsch Veste.

De Bet Builder meer dan 1,5 schoten op doel Brian Brobbey - Meer dan 2 doelpunten - Beide teams scoren levert je bij bet365 een quotering van 4,20 op.

AZ Alkmaar - PSV

We besluiten het Bet Builder artikel met de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en PSV. Voor beide ploegen staat bijzonder veel op het spel, aangezien de bezoekers hun 2e plek verdedigen en AZ nog kans maakt op de 3e plek. Toch was het vooral laatstgenoemde ploeg die vorige week bijzonder veel in het nieuws kwam door het plotselinge vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij. Kan PSV het koppie rustig houden? Of is de impact van het vertrek van de trainer te groot gebleken?

Bet Builder AZ Alkmaar - PSV

Wij denken dat AZ Alkmaar gaat winnen. De Alkmaarders laten de 2 laatste duels in Nederland zien dat ze in vorm zijn en wonnen eerder dit seizoen in Eindhoven. En dat terwijl PSV een flinke interne klap te verwerken kreeg. Daarnaast denken we dat Jesper Karlsson minimaal 2 keer op doel gaat schieten. Kijk alleen al naar zijn afstandsschoten tegen NEC Nijmegen van vorige week. Tot slot denken we dat Xavi Simons minimaal 1 schot op doel gaat lossen, een lijn die hij bijna altijd weet te halen.

De Bet Builder AZ Wint - Meer dan 1,5 schoten op doel Jesper Karlsson - Meer dan 0,5 schoten op doel Xavi Simons levert je bij bet365 een quotering van 11,00 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën