Community Shield - de wedtips

Community Shield - de wedtips

06-08-2023

Waar Nederland afgelopen vrijdag de seizoensouverture kende in de vorm van de Johan Cruijff Schaal, staat in Engeland vandaag de wedstrijd om de Community Shield op het programma. Deze wedstrijd gaat tussen Arsenal en Manchester City, waardoor het grote publiek opnieuw wordt getrakteerd op het treffen tussen de nummer 2 en 1 van de Premier League van afgelopen seizoen. Krijgt kersverse aankoop Jurriën Timber een kans in de basis bij Arsenal? We komen er snel genoeg achter en kijken uit naar een geweldig begin van het Engelse voetbalseizoen. Hieronder lees je onze 3 fantastische wedtips.

Arsenal - Manchester City

Waar Arsenal zich deze zomer versterkte met een groot aantal dure spelers, kende Manchester City tot nu toe een redelijk rustige transferzomer. Sterkhouder Ilkay Gündogan en wisselspelers Riyad Mahrez vertrokken naar respectievelijk FC Barcelona en Al-Ahli, terwijl Mateo Kovacic en Gvardiol tot nu toe de meest opvallende aankopen zijn. The Gunners versterkten zich met de eerder genoemde Timber en gaven meer dan 100 miljoen uit voor Declan Rice. De Engelse international kwam over van West Ham United. Hiermee bevestigt de Noord-Londense ploeg de ambitie om opnieuw voor de titel te gaan. Wat dat betreft lijkt Arsenal dichter bij City te komen dan ooit.

Draw no bet - Arsenal

Wij gaan voor een verrassende bet. Dit doen we in de vorm van een draw no bet voor Arsenal. De grootste reden hiervoor is dat Manchester City de laatste 2 edities van de Community Shield verloor van Leicester City en Liverpool. Hieruit blijkt volgens ons dat The Citizens de Super Cup niet al te serieus nemen en dat het even duurt, voordat de selectie van Guardiola op volle oorlogssterkte is. Arsenal lijkt er klaar voor, won de Emirates Cup en is daarom (volgens ons) in staat minimaal gelijk te spelen tegen de landskampioen en Champions League-winnaar. Een draw no bet voor Arsenal levert je bij Unibet een quotering van 2,90 op.

Check de actuele Community Shield odds in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten vandaag, net zoals de 2 edities van vorig jaar, de nodige goals. Beide teams zijn zeer aanvallend ingesteld, waardoor we absoluut hoge verwachtingen hebben van deze strijd om de Engelse Super Cup. Zeker omdat de wedstrijd in het adembenemende Wembley wordt gespeeld, waarbij opnieuw duizenden fans aanwezig zijn. Krijgen de 5 en 4 goals in de edities van vorig jaar een passend vervolg? Wij denken van wel. Meer dan 2,5 doelpunten tijdens Arsenal - Manchester City levert je bij Circus een quotering van 1,70 op.

Check de actuele Community Shield odds in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Gabriel Martinelli

Een van de redenen waarom Arsenal vorig jaar zo goed speelde, was de aanwezigheid van de Braziliaanse ster Gabriel Martinelli. De buitenspeler kende een fantastisch seizoen en kwam tot het respectabele aantal van 15 goals in het Premier League seizoen 2022-2023. Ook komend jaar hoop de sierlijke speler het weer goed te doen, waarna hij wellicht ooit een stap maakt naar de absolute wereldtop. Wij verwachten dat hij vandaag, net als tijdens zoveel wedstrijden in het afgelopen seizoen, minimaal 1 keer op doel schiet. Zeker omdat de quotering lekker hoog ligt. Meer dan 0,5 schoten op doel van Gabriel Martinelli levert je bij bet365 een quotering van 2,50 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën