De achtste finales gaan beginnen!

De achtste finales gaan beginnen!

13-02-2024

Yes! Het Europese voetbal is er weer, wat betekent dat er vanavond weer twee Champions League affiches op het programma staan. Nog geen Nederlandse clubs in actie, maar wel zien we dat Manchester City naar het Deense FC Kopenhagen afreist. Daarnaast ontvangt het RB Leipzig van Xavi Simons het in vorm verkerende Real Madrid. Het zijn de eerste van de achtste finale wedstrijden, waardoor we de komende weken weer verzekerd zijn van Europees topvoetbal van het hoogste niveau. Houd de laatste ontwikkelingen van OddsBeater weer goed in de gaten en profiteer dagelijks van de hoogst mogelijke odds die je in Nederland vindt. 

FC Kopenhagen - Manchester City

We trappen deze CL Preview van de dinsdag af met de titelverdediger. Het Manchester City van Pep Guardiola is weer helemaal in vorm na een matig slot van het jaar 2023. De koppositie ligt weer voor het grijpen, terwijl men in de Champions League gaat proberen om de titel te verdedigen. Te beginnen met de op het oog eenvoudige ontmoeting met FC Kopenhagen, de grootste club van Denemarken. Zij zitten momenteel in de winterstop van de Deense Superliga en staan op een ietwat teleurstellende 3e positie. Weten zij het de sterren uit Manchester lastig te maken? Wij geven je 2 wedtips.  

Minder dan 0,5 doelpunten - FC Kopenhagen

Kopenhagen lijkt Manchester City helaas op het verkeerde moment te treffen. Erling Haaland scoorde afgelopen weekend weer eens 2 doelpunten en lijkt hiermee weer in vorm te komen. Daarnaast gingen de laatste 10 duels allemaal gewonnen. Door deze huidige vorm denken wij dat FC Kopenhagen niet gaat scoren. Net als tijdens de laatste 2 edities tussen beide teams. Minder dan 0,5 doelpunten voor FC Kopenhagen levert je bij Circus een quotering van 1,72 op. 

Meer dan 1,5 schoten op doel - Erling Haaland

Na een lange blessure en flinke droogte aan doelpunten lukte het Erling Haaland zoals gezegd afgelopen weekend om weer eens te scoren. Dit deed hij direct 2 keer in de met 2-0 gewonnen wedstrijden tegen Everton. Hiermee lijkt de ban weer gebroken, waardoor we allemaal benieuwd zijn of hij zijn oude vorm weer weet te herpakken. In deze wedstrijd verwachten wij vanzelfsprekend een dominant City dat de nodige kansen krijgt. Wij gaan voor meer dan 1,5 schoten op doel van Haaland. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.  

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker. 

RB Leipzig - Real Madrid

Voor RB Leipzig is het alle hens aan dek met betrekking tot het bereiken van de Champions League in het voetbalseizoen 2024-2025. Het loopt namelijk bijzonder moeizaam voor de ploeg van Xavi Simons. Men staat op een 5e plek in de Bundesliga en won hierin maar 1 van de laatste 6 duels. En dan komt Real Madrid op bezoek, de ploeg die afgelopen weekend zo keihard afrekende met titelkandidaat Girona. Kunnen de Duitsers het de Spanjaarden lastig maken? Of krijgen we te maken met een wedstrijd vol eenrichtingsverkeer? 

Doelpunt Rodrygo

Wie afgelopen weekend heeft genoten van de galavoorstelling in Santiago Bernabeu, heeft gezien hoe goed de voetballer Rodrygo. Dit jaar vallen zijn prestaties voor in de Champions League op. Als jij immers in 3 van de 4 laatste wedstrijden in het Miljardenbal weet te scoren, dan ben je een grote meneer. Wij verwachten een overtuigend Real Madrid met opnieuw een treffer van de ontketende Braziliaan. Dit levert je bij Circus een quotering van 3,25 op. 

Meer dan 1,5 schoten op doel – Lois Openda

De grote meneer bij RB Leipzig is momenteel zonder twijfel Lois Openda. De Belgische oud-aanvaller van Vitesse kent een fantastisch seizoen in de Duitse Bundesliga en scoorde alleen al in zijn laatste 4 duels in de Bundesliga. Bovendien is deze bedrijvige aanvaller in staat om vanuit alle hoeken en standen te scoren. Om die reden verwachten wij meer dan 1,5 schoten op doel van Openda. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 3,05 op.  

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën