De eerste kwartfinales in de CL

De eerste kwartfinales in de CL

09-04-2024

We zijn aangekomen bij de apotheose van het Europees voetbal. De kwartfinales van de Champions League staan op het punt van beginnen, waardoor wij onszelf dinsdag en woensdag de hele avond op de bank parkeren. Vandaag staan de kwartfinales Arsenal - Bayern München en Real Madrid - Manchester City op het programma. Kortom, een programma dat zomaar als halve finale zou kunnen fungeren. Wij bereiden je voor op beide wedstrijden en geven je 2 wedtips per duel. Veel plezier!

Arsenal - Bayern München

De supporters van Bayern München kijken vandaag wellicht met enige angst naar het treffen met Arsenal. Naast het feit dat Arsenal uitstekend presteert in Engeland, is het juist Bayern München dat een draak van een seizoen kent. De Duitsers kunnen de titel wel uit hun hoofd zetten en gingen tot overmaat van ramp onderuit tegen FC Heidenheim. De klad zit er flink in onder Thomas Tuchel en dat lijkt te betekenen dat Arsenal momenteel net even een maatje te groot is. Toch mag je een ploeg als Bayern München nooit, maar dan ook nooit onderschatten. Want je raadt het al… het blijven Duitsers.

Winst Arsenal

Arsenal is het jaar 2024 als een dijk gestart. The Gunners gaan aan kop in de Premier League en wonnen afgelopen weekend zeer overtuigend met 0-3 op bezoek bij het lastig te bespelen Brighton & Hove Albion. Bovendien had men een week eerder Manchester City flink in de tang. Bayern München daarentegen is flink aan het tobben geslagen. De laatste 2 duels in Duitsland gingen verloren, waardoor men ongetwijfeld een klein gebrek aan vertrouwen heeft. Daarom gaan wij voor een zege voor Arsenal. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,74 op. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Leandro Trossard

Een speler die in bloedvorm verkeert is Leandro Trossard. De Belg is bezig aan zijn eerste seizoen in het Emirates Stadium en was al meermaals goed voor belangrijke treffers. Wat te denken van de enige treffer in de recente overwinning op FC Porto? Ook afgelopen week deed hij van zich spreken door een doelpunt tegen Brighton te maken. Eerder tegen Manchester City schoot hij 1 keer op doel. Wij denken dat hij dit laatste vandaag herhaalt. Meer dan 0,5 schoten op doel van Leandro Trossard levert je bij LeoVegas een quotering van 1,74 op. 

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker. 

Real Madrid - Manchester City

Eigenlijk is het jammer dat de wedstrijd tussen Manchester City en Real Madrid al relatief vroeg in het toernooi wordt afgewerkt. Wij hadden dit zelfs een zeer fraaie finale gevonden. Toch nemen we binnenkort afscheid van een van deze grootmachten. Beide ploegen verkeren in goede vorm en maken nog veel kans op het winnen van de landstitel. Beide ploegen zijn al maanden ongeslagen en dat betekent dat we ons ongetwijfeld gaan opmaken voor een zeer spannend duel. Weet Pep Guardiola Real Madrid weer eens pijn te doen?

Meer dan 2,5 doelpunten

Manchester City en uitduels in de Champions League is doorgaans een garantie voor doelpunten. In de 4 duels op vreemde bodem die men dit seizoen speelde in het Miljoenenbal vielen constant 4 of meer treffers. In de laatste 3 thuisduels van Real Madrid in de Champions League vielen daarnaast in totaal 11 treffers, een gemiddelde van 3,67 doelpunten per duels. Wat dat betreft gaan wij opnieuw voor goals. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op. 

Doelpunt Vinicius Junior

Als er een speler in vorm is bij Real Madrid, dan is het wel Vinicius Junior. De nog altijd jonge Braziliaan is momenteel dé superster van De Koninklijke en scoort er de laatste weken flink op los. Naast het feit dat hij in 2 van de laatste 3 Champions League duels in eigen huis scoorde, wist hij 6 keer te scoren in zijn laatste 5 duels voor zijn club. Om die reden gaan wij voor een nieuw doelpunt van de Braziliaan. Ook omdat Manchester City dit seizoen in geen enkel Champions League uitduel de ‘0’ wist te houden. Een doelpunt van Vinicius Junior levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op. 

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën