De KKD gaat maar door

De KKD gaat maar door

18-11-2022

We zitten nog twee dagen voorde eerste WK-wedstrijd tussen Qatar en Ecuador en toch focussen wij ons nog even op de Keuken Kampioen Divisie. Het is namelijk nog altijd een van de meest boeiende competities van Europa. Ondanks het relatief lage niveau, gebeurt er namelijk altijd wat en zitten de wedstrijden altijd vol met verrassingen. Vandaag staan er twee potjes op het programma, waarbij we ook met een schuin oog kijken naar de oefeninterland tussen België en Egypte. Natuurlijk geven we je per wedstrijd een wedtip.

FC Eindhoven - Telstar

We beginnen met de wedstrijd tussen FC Eindhoven en Telstar. Het gaat hierbij om de nummer 4 tegen de nummer 12, waarbij vooral de hoge klassering van Eindhoven het hele jaar al opvalt. Echter gaat het de laatste weken een stuk minder. Niet voor niets verloor de ploeg van Rob Penders afgelopen vrijdag met 5-2 van PEC Zwolle. Hierdoor is de achterstand op de koplopers flink opgelopen. Telstar presteert naar behoren en is al 8 wedstrijden ongeslagen. Een knappe prestatie van de ploeg van Mike Snoei.

Van de laatste 5 uitwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie speelde Telstar er 3 gelijk en won het er 2. Opvallend hierbij is dat er maar 2 tegendoelpunten werden geïncasseerd. En dit is toch knap te noemen tegen tegenstanders als VVV-Venlo en Almere City. Eindhoven presteert thuis op een gelijkwaardige manier behaalde exact dezelfde resultaten als de bezoekende ploeg in de laatste 5 potjes.

Asian Handicap +0,5 voor Telstar

Wij verwachten echter dat FC Eindhoven vanavond niet gaat winnen. Ze hebben vorige week een aardige tik op de broek gehad, terwijl Telstar al ruim 2 maanden ongeslagen is. Een Asian Handicap +0,5 (hetzelfde als een dubbele kans) voor Telstar is wat ons betreft een prima bet. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,70 op.​

Helmond Sport - De Graafschap

De tweede pot van vandaag gaat tussen Helmond Sport en De Graafschap, de nummer 19 en 13 van de Keuken Kampioen Divisie. De Superboeren boeken de laatste weken weer prima resultaten na een absoluut rampzalig begin van de competitie. Daar moet echter wel bij worden gezegd dat het binnenhalen van punten vooral op de eigen Vijverberg gebeurd. Helmond kende torenhoge ambities, maar staat momenteel toch echt op de een na laatste positie. Een tamelijk troosteloos seizoen ligt hierdoor voor de hand.

Meer dan 2,5 doelpunten

In de laatste 5 duels van beide ploegen vielen elke keer meer dan 2,5 doelpunten. Dit laat zien dat scoren absoluut mogelijk is voor beide ploegen, maar dat het vooral achterin regelmatig schort aan de nodige scherpte. Hierdoor gaan wij ook vanavond ook voor meer dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,72 op.

Egypte - België

Tot slot kijken we naar de laatste oefeninterland van De Rode Duivels. Zij nemen het vanavond in Koeweit op tegen Egypte. Het is en blijft jammer dat we een speler als Mohamed Salah de komende maand niet in actie gaan zien komen op het WK in Qatar. Gelukkig mag hij het vanavond nog een keertje laten zien tegen de op het eerste oog veel sterkere Belgen. Zij beginnen volgende week woensdag aan hun WK en nemen het hierin op tegen Canada. Kunnen zij nog eenmaal de laatste puntjes op de ‘i’ zetten?

Minder dan 2,5 doelpunten

We hebben afgelopen week aan Kroatië en Duitsland kunnen zien dat het echt even zoeken is naar de juiste vorm. Dit heeft voor een groot deel met de hitte te maken. Daarnaast geloven wij er heilig in dat veel spelers het nog enigszins rustig aan willen doen om geen risico’s te lopen voor de wedstrijd tegen Canada. Om die reden verwachten wij vanavond weinig goals. Wij verwachten dat dit er minder dan 2,5 gaan zijn. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,12 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën