De laatste kans voor Ajax

De laatste kans voor Ajax

26-10-2022

Na een boeiende avond in de Champions League met bijzonder veel goals, kunnen we stellen dat we in vorm zijn wat betreft het geven van wedtips. Van de laatste 15 tips die wij hebben gegeven, waren er toch zomaar 10 goed. Laten we hier vooral mee doorgaan! Te beginnen met opnieuw een heet avondje in de Champions League. 

Vanavond vecht Ajax, enigszins tegen beter weten in, voor de laatste kans voor een plekje bij de laatste 16. In eigen huis nemen de Amsterdammers het op tegen Liverpool. Naast deze pot vecht ook Barcelona voor een laatste kans, waarbij zij in het eigen Spotify Camp Nou moeten opnemen tegen Bayern München. Tot slot kijken we naar de uiterst spannende groep D, waarin Tottenham Hotspur bij winst op Sporting Portugal verzekerd is van een plekje in de achtste finale.

Ajax - Liverpool

Uiteraard beginnen we deze preview met de wedstrijd tussen Ajax en Liverpool. Waar Ajax nog zo denderend aan het Champions League seizoen begon, is dit enthousiasme inmiddels flink afgenomen. De laatste 3 wedstrijden werden verloren, waarbij vooral de twee nederlagen tegen Napoli een doorn in het oog zijn gebleken. Ondanks dat Ajax de laatste wedstrijden in de eigen competitie weer weet te winnen, zien we allemaal dat het verre van potdicht zit achterin. Ergens lijkt het gewoon nog niet te kloppen. Liverpool daarentegen is ook niet wat het moet zijn en verloor afgelopen weekend zeer pijnlijk van toenmalig hekkensluiter Nottingham Forest. Toch heeft Liverpool aan een puntje genoeg om te overwinteren in het Miljardenbal. Pakt Ajax zijn laatste strohalm?

50x je inzet als beide teams scoren!

Heb jij nog geen account bij Unibet en wil je gebruik maken van een wel heel bijzondere aanbieding? Als jij €1 inzet op Beide Teams Scoren bij Ajax en Liverpool, dan ontvang je een quotering van 50,00 (!). Hiermee kan je in één klap €49 rijker zijn. De kans dat beide ploegen scoren is daarbij aannemelijk, aangezien beide ploegen de achterhoede momenteel niet op orde hebben. Maak vandaag nog gebruik van deze extreme boost door via deze link een account aan te maken bij Unibet, toch wel de beste bookmaker op dit moment.

Bij bookmaker Circus lusten ze er ook wel pap van. Bij deze bookmaker krijg je, als nieuwe speler, 50x je inzet als Ajax minimaal gelijkspeelt. Geen gekke gedachte en voor die quotering heel interessant. Check de website van Circus en profiteer ook van deze boost. Zo kun je vanavond twee vliegen in één klap slaan!

Winst Liverpool

Het is pijnlijk, maar wij verwachten dat Liverpool er vanavond met de drie puntjes vandoor gaat. Het is en blijft een ploeg met meer kwaliteit en daarbij hebben zij absoluut iets goed te maken na afgelopen weekend. We hebben daarbij in de heenwedstrijd gezien dat Ajax bij vlagen zoek werd gespeeld. Daarbij moet gezegd worden dat de defensieve kwetsbaarheid van de ploeg van Alfred Schreuder ook tegen ploegen als FC Volendam en RKC Waalwijk ernstig aan het licht zijn gekomen. Hierdoor verwachten wij dat Liverpool wint. Dit levert je bij Unibet een prachtige quotering van 1,98 op. Het doet pijn in ons hart, maar dit kun je niet laten liggen.

Schot op doel - Steven Berghuis

Als we dan toch een lichtpuntje moeten zoeken bij Ajax, dan is het wel Steven Berghuis. De middenvelder speelt de laatste weken eigenlijk fantastisch en is veelvuldig betrokken bij de nodige doelpunten. Zeker afgelopen weekend liet hij weer eens zien te beschikken over een geweldige trap. Wij verwachten dan ook minimaal één schot op doel van Berghuis. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 1,90 op.

€100 Free Bet bij LiveScore Bet

Bookmaker LiveScore Bet is één van onze favoriete bookmakers. Niet alleen vanwege de goede mobiele app, maar ook vanwege het gratis spel SQUADS. Daarmee kun je elke Eredivisie speelronde tot €250 per doelpunt van jouw speler verdienen. En dan hebben ze ook nog eens een geweldige welkomstbonus waar jouw eerste weddenschap wordt verdubbeld met een Free Bet tot €100!

Heb je nog geen account bij LiveScore Bet? Ok, kan gebeuren, maar wacht dan niet langer en pak die Free Bet mee, zodat je vanavond wat extra's hebt tijdens de Champions League. Maak een account aan via deze link en profiteer nu.

FC Barcelona - Bayern München

De tweede wedstrijd die we vandaag behandelen is die tussen FC Barcelona en Bayern München. Waar Bayern al gekwalificeerd is voor de volgende ronde, vecht Barcelona voor z’n laatste kans. Zij moeten winnen van Der Rekordmeister, terwijl Inter op zijn beurt moet verliezen van Viktoria Plzen. Een utopie dus! In de heenwedstrijd in München speelde Barcelona alleraardigst en was het in grote delen van de wedstrijd zelfs beter dan de Duitsers. Echter blijven het Duitsers, waardoor zij uiteindelijk toch eenvoudig met 2-0 wonnen. Voor ons is het hopen dat spelers als Ryan Gravenberch vanavond weer eens de kans krijgt zichzelf te laten zien op het hoogste podium.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Robert Lewandowski

Als we de vorige wedstrijd tegen Bayern erbij pakken, dan viel op dat Robert Lewandowski bijzonder veel betrokken was bij aanvallen van FC Barcelona. Op zich niet gek, omdat hij gewoon veruit de belangrijkste speler van de Catalanen is. Dit laat hij elke wedstrijd zien aan de hand van doelpunten en assists. Wij verwachten dat hij vanavond uit is op eerherstel tegen zijn voormalige ploeg, waardoor hij veelvuldig in de vijandelijke ’16’ te vinden is. Wij gaan dan ook vol voor meer dan 1,5 schoten op doel van de Pool. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Tottenham Hotspur - Sporting Lissabon

We sluiten deze Champions League Preview af met de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Sporting Lissabon. Deze wedstrijd wordt gespeeld groep D, een poule waarin alles nog kan gebeuren. De Spurs staan momenteel op 7 punten uit 4 wedstrijden, terwijl de Portugezen in evenveel wedstrijden 6 punten hebben verzameld. Daarnaast hebben we ook nog Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt die momenteel op 6 en 4 punten staan. In de heenwedstrijden versloeg Sporting Lissabon Tottenham in de slotfase met 2-0. Een resultaat dat de Engelsen deze wedstrijd allesbehalve kunnen gebruiken. Plaatsen de Spurs zich vanavond voor de laatste 16? Een overwinning is hierin voldoende.

Minder dan 2,5 doelpunten

In de 4 wedstrijden die Tottenham Hotspur tot nu toe speelde, vielen er in 3 wedstrijden minder dan 2,5 doelpunten. Dit is iets wat wel vaker zien in wedstrijden van de Spurs die er echt omgaan. Daarnaast zien we ook dat Sporting de laatste wedstrijden moeite met scoren heeft. Zeker als we kijken naar de Champions League. Zo werd er in de twee wedstrijden tegen Marseille maar 1 keer gescoord. Ons gevoel zegt dat er vanavond weinig wordt gescoord, aangezien de spanning enorm op zal lopen. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,15 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën