De ontknoping in de Premier League nadert!

De ontknoping in de Premier League nadert!

10-05-2024

De grootste competities in Europa naderen hun einde. In Italië, Duitsland, Spanje, Portugal, Nederland en Frankrijk is de kampioen al bekend. Daarom zijn de meeste ogen inmiddels gericht op de Engelse Premier League. Toevalligerwijs misschien wel de mooiste voetbalcompetitie op aarde. Zowel Arsenal, Manchester City en Liverpool maken nog kans op de titel. Arsenal speelt morgen een lastige uitwedstrijd tegen Manchester United. Dat betekent dat Manchester City vandaag langszij kan komen, indien men wint op bezoek bij Fulham.

Daarnaast strijdt Chelsea nog om Europees voetbal, verkeert het in bloedvorm en reist het vandaag af naar Nottingham. Tot slot kijken we naar de verrichtingen van het in degradatienood verkerende Luton Town. Zij spelen de op papier lastige uitwedstrijd tegen West Ham United. Oddsbeater.nl geeft jou 3 wedtips op deze 3 fraaie Premier League duels.

Fulham - Manchester City

De odds vertellen ons dat Manchester City de grootste kans maakt op de titel in Engeland. Dit komt voornamelijk doordat de regerend landskampioen de minste verliespunten heeft. Als zij vandaag winnen op Craven Cottage, dan zijn ze in ieder geval voor een dag koploper in Engeland. The Citizens spelen tegen Fulham, de ploeg van Kenny Tete die op de 13e stek staat. De Londenaren zijn eigenlijk al uitgespeeld, waardoor het lijkt alsof de ploeg uit Manchester een eenvoudige pot te wachten staat. Zeker omdat Fulham maar 1 van de laatste 7 duels won.

Manchester City wint zonder tegendoelpunt

Wij hebben veel vertrouwen in een overwinning voor Manchester City. Het is uitgerekend in de slotfase van het seizoen dat de ploeg van Pep Guardiola onverslaanbaar lijkt in Engeland. In 3 van de laatste 4 duels werd geen enkel doelpunt geïncasseerd, terwijl Fulham 4 keer scoorde in de laatste 5 duels. Kortom, Manchester City lijkt eenvoudig te gaan winnen zonder dat doelman Ederson hoeft te vissen. Manchester City wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 2,25 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Nottingham Forest - Chelsea

We gaan door naar Chelsea, de ploeg die eindelijk de juiste vorm te pakken heeft. Kijk alleen al naar de 5-0 zege op West Ham United. The Blues maken hierdoor nog altijd kans op Europees voetbal, terwijl dit een paar weken terug zo goed als onbereikbaar leek. Vandaag een lastige wedstrijd tegen Nottingham Forest, aangezien The Tricky Trees nog volop bezig zijn om zich te handhaven op het hoogste niveau. Weet Chelsea voor het eerst in lange tijd weer eens een uitduel te winnen?

Meer dan 0,5 stoten op doel - Noni Madueke 

Vorige week liet Noni Madueke zien dat hij een absolute aanwinst voor Chelsea is. Mede door een doelpunt en een assist tegen West Ham United kroonde hij zichzelf tot Man of the Match tegen The Hammers. Wij denken dat Chelsea ook vandaag aanvallend voor de dag zal komen, waarbij de jonge Engels international minimaal een schot op doel gaat lossen. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,97 op. 

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

West Ham United - Luton Town

Afgelopen week maakte David Moyes bekend dat hij West Ham United na een zeer lang dienstverband gaat verlaten. Op zich geen gekke gedachte, aangezien de Londenaren stiekem toch meer hadden verwacht van dit seizoen. Een 9e plek is toch een tegenvaller. Luton Town daarentegen kan dit weekend zomaar degraderen en moet daarom winnen. En dat is toch alweer 5 potjes geleden. Kan Luton Town het al enigszins uitgespeelde West Ham United vandaag verrassen in het London Stadium?

Asian Handicap +0,5 - Luton Town

Dat Luton Town matig presteert in uitduels, is duidelijk. Toch moet de ploeg vandaag punten halen. En dat tegen een ploeg die allesbehalve in goede vorm verkeert. West Ham United won namelijk maar 1 van de laatste 9 duels in eigen huis. Dit betekent dat West Ham ook niet wist te winnen van ploegen als Burnley en Bournemouth. Wij denken daarom dat Luton Town vandaag minimaal een puntje pakt. Al is het alleen maar om de laatste speeldag nog spannend te houden. Een Asian Handicap +0,5 voor Luton Town levert je bij Jacks een quotering van 2,10 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën