Dé topper in de Premier League

Dé topper in de Premier League

10-03-2024

Maak je op voor een fantastische dag in de Premier League. Met toppers tussen Liverpool en Manchester City en in mindere mate die tussen Aston Villa en Tottenham Hotspur staan we voor wedstrijden op het allerhoogste niveau. Natuurlijk blijven we ook actief in ons eigen land waar we regerend landskampioen Feyenoord in de Kuip tegen Heracles Almelo zien spelen. Ondertussen speelt Ajax de op papier eenvoudige thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Kunnen de Amsterdammers de 2e zege op rij in de Eredivisie boeken? Wellicht helpen onze wedtips jou met het vullen van de wedstrookjes.

Feyenoord - Heracles Almelo

Feyenoord heeft afgelopen week eens goed bij kunnen komen na een bomvol programma. Hierdoor hebben de Rotterdammers zichzelf de hele week kunnen voorbereiden op het treffen met Heracles Almelo. Feyenoord stevent af op de 2e plek, waardoor de ploeg van Arne Slot ook volgend jaar actief zal zijn in de Champions League. Heracles Almelo lijkt er redelijk voor te staan, maar moet nog altijd enigszins rekening houden met degradatie. Daarom is elk punt meer dan welkom voor de ploeg uit Overijssel. Kunnen de Heraclieden vandaag voor een kleine stunt zorgen?

Feyenoord wint zonder tegendoelpunt

Dat Feyenoord vandaag de 3 punten in Rotterdam gaat houden lijkt een duidelijk verhaal. Daarnaast laat Feyenoord in 2024 zien dat ze het defensief fantastisch voor elkaar hebben. Zo hielden ze in de laatste 3 thuiswedstrijden in de Eredivisie constant de ‘0’. Heracles Almelo wist juist niet te scoren in de laatste 2 duels op vreemde bodem. 1 + 1 = 2 zou je dus kunnen zeggen. Wij gaan daarom voor Feyenoord wint zonder tegendoelpunt. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,73 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Ajax - Fortuna Sittard

Vanaf Rotterdam is het via de A4 een klein uurtje rijden naar Amsterdam. Hier speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Na een zeer matige periode in februari liet Ajax vorige week tegen FC Utrecht enig teken van herstel zien. Met name in defensief opzicht gaf de ploeg van John van ’t Schip weinig weg. Fortuna Sittard kent een prima seizoen en staat redelijk stabiel in de middenmoot. De veilige 33 à 34 punten zijn bijna binnen, waardoor de kans levensgroot is dat de Limburgers ook volgend jaar weer in de Eredivisie te bewonderen zijn. Bovendien werden de laatste 2 Eredivisie-duels knap gewonnen tegen RKC Waalwijk en Excelsior.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Kaj Sierhuis

De laatste tijd is Kaj Sierhuis de grote man aan de zijde van Fortuna Sittard. De oud-Ajacied scoorde een hattrick tegen Excelsior en tekende hierdoor voor zijn 4e treffer in zijn laatste 2 duels. Ondanks dat Ajax mede door de inbreng van Ahmetcan Kaplan verdedigend beter voor de dag kwam dan voorheen, denken wij dat Sierhuis vandaag minimaal 1 schot op doel gaat lossen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Kaj Sierhuis levert je bij LeoVegas een quotering van 2,23 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Liverpool - Manchester City

Om precies 15 minuten voor 5 staat de mooiste wedstrijd van de dag op het programma. Het gaat om Liverpool - Manchester City, een Premier League duel die bij menig voetballiefhebber al maanden met rood omcirkeld in de agenda staat. Het gaat momenteel op de nummers 1 en 2 van Engeland, waardoor we kunnen spreken van een absolute topper. Beide ploegen verkeren in een absolute bloedvorm en boeken de ene na de andere zege in Engeland. Zo won Liverpool alweer 4 wedstrijden op rij, terwijl The Citizens het met 3 zeges op rij ook meer dan prima doen. Wie trekt er vandaag aan het langste eind op Anfield? En welke rol zullen de Nederlanders vandaan spelen?

Doelpunt Mohamed Salah

Dat wedstrijden tussen Liverpool en Manchester City op het scherpst van de snede worden gespeeld wordt tijdens elke editie weer bevestigd. Niet voor niets gaat het om de 2 succesvolste Engelse ploegen van het moment. Opvallend genoeg is er een speler die bijna altijd scoort wanneer hij met zijn club tegen de andere club speelt. Mohamed Salah scoorde namelijk in de laatste 5 thuiswedstrijden op Anfield tegen Manchester City. Een ongekende prestatie. De Egyptenaar is terug van een blessure, waardoor wij een nieuw doelpunt voor de hand vinden liggen. Een nieuwe treffer van Mohamed Salah tegen Manchester City levert je bij Circus een quotering van 2,65 op. 

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën