Drie prachtige Bet Builders

Drie prachtige Bet Builders

19-05-2023

Welkom bij de volgende Bet Builder artikel van dit prachtige voetbalseizoen. Middels deze artikelen willen wij je laten inzien dat er geld valt te verdienen met door jezelf samengestelde weddenschappen. De quoteringen kunnen aardig oplopen, terwijl jij de wedstrijden op een nog intensere manier beleeft. Ook deze week hebben we de 3 meest boeiende potten uitgezocht. Hierin hebben we opnieuw wat moois gebouwd. Uiteraard met behulp van de handige tools van bet365. Let’s go!

Bayern München - RB Leipzig

De meest boeiende wedstrijd van de zaterdag gaat tussen Bayern München en RB Leipzig. De nummer 1 en 3 van de Bundesliga hebben beiden nog voldoende om voor te spelen, waardoor puntverlies eigenlijk niet tot de mogelijkheden behoort. Bayern moet winnen om nummer twee Dortmund achter zich te houden, terwijl Leipzig er alles aan zal doen om een plek bij de eerste 4 veilig te stellen.

Bet Builder Bayern München - RB Leipzig

Wedstrijden tussen beide ploegen staan garant voor spektakel. Kan jij je die fantastische goal van Arjen Robben nog herinneren tijdens de 5-4 overwinning van Bayern München? Dit is een doelpuntenaantal dat we de laatste edities veel tegenkomen. Daarom starten we met meer dan 3 doelpunten. Daarnaast is Serge Gnabry van Bayern in bloedvorm, waardoor wij denken dat hij voor de 4e keer op rij gaat scoren. Tot slot denken wij dat sterspeler Dominik Szoboszlai meer dan 0,5 keer op doel schiet. Net als in zijn laatste 2 duels.

De Bet Builder Meer dan 3 doelpunten - Doelpunt Serge Gnabry - Meer dan 0,5 schoten op doel van Szoboszlai levert je bij bet365 een quotering van 6,00 op.

Manchester City - Chelsea

Manchester City is hard op weg de vorig jaar behaalde titel te prolongeren. Een overwinning op Chelsea is hiervoor voldoende. Chelsea staat op een dramatische 11e positie, waardoor een thuiszege voor de hand ligt. Dit is voor The Citizens de kans om de eerste van de 3 nog mogelijke prijzen binnen te halen. Lukt het City om net zo te vlammen als tegen Real Madrid?

Bet Builder Manchester City - Chelsea

Wedstrijden tussen beide ploegen leveren zelden doelpunten van beide ploegen op. In 7 van de laatste 8 onderlinge duels was er namelijk maar 1 ploeg die tot scoren kwam. Hier gaan wij vrolijk in mee, waardoor beide teams scoren - nee van toepassing is. Daarnaast verwachten wij dat Manchester City meer dan 2 keer gaat scoren. Dit lukte hen namelijk in 9 van de laatste 10 thuisduels. Tot slot gaan we voor een poging op doel van Gundogan. De City-middenvelder laat zijn doelgerichtheid wekelijks zien, waardoor wij er ook vandaag weer vol voor gaan.

De Bet Builder Beide teams scoren - NEE - Meer dan 2 doelpunten Manchester City - Meer dan 0,5 schoten op doel Gundogan levert je bij bet365 een quotering van 5,50 op.

FC Augsburg - Borussia Dortmund

We sluiten deze Bet Builder Preview van bet365 af met FC Augsburg tegen Borussia Dortmund. Nummer 2 van de Bundesliga, Borussia Dortmund, kent een ijzersterke periode en maakt tot ieders verbazing nog altijd kans op het kampioenschap. Hiervoor moet vandaag worden gewonnen van FC Augsburg, de nummer 13 van de Bundesliga. Zij zijn bijna veilig, waardoor ook de oud-ploeg van Paul Verhaegh de punten goed kan gebruiken.

Bet Builder FC Augsburg - Borussia Dortmund

Allereerst beginnen we met meer dan 1,5 schoten op doel van Jude Bellingham. Dit is een prestatie die de Engelse middenvelder week in week uit weet te behalen. Daarnaast verwachten wij dat Dortmund deze wedstrijd gaat winnen. De druk is hoog, maar toch werden 13 van de laatste 17 duels in winst omgezet. Ook gaan we voor minimaal 1 schot op doel van Sébastien Haller. De aanvaller verkeert in een goede vorm en scoorde 3 keer in zijn laatste 2 duels.

De Bet Builder Dortmund wint - Meer dan 1,5 schoten op doel Jude Bellingham - Meer dan 0,5 schoten op doel Sébastien Haller levert je bij bet365 een quotering van 7,00 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën