Een avondje Keuken Kampioen Divisie

Een avondje Keuken Kampioen Divisie

14-11-2022

We hebben gisteren kunnen zien dat Feyenoord het jaar 2022 afsluit als winterkampioen. Je hebt er eigenlijk weinig aan, wel is het een teken dat de Rotterdammers het bijzonder goed hebben gedaan. Zeker in tegenstelling tot machtige en rijke ploegen als PSV en Ajax. De ploegen krijgen voorlopig even rust en komen in januari weer in actie. Eerst staat het WK in Qatar op het programma. Wel zijn er nog een aantal interessante potjes in de Keuken Kampioen Divisie deze week. Wij bereiden je hierop voor en geven je uiteraard een aantal fraaie wedtips.

Jong FC Utrecht - MVV Maastricht

Vandaag speelt Jong FC Utrecht tegen MVV Maastricht. De Limburgers presteren uitmuntend en staan bij winst nog maar 1 punt achter Heracles Almelo. De Limburgers wonnen de laatste 3 wedstrijden zeer eenvoudig en neemt het vanavond op tegen de hekkensluiter. Jong FC Utrecht won dit seizoen pas eenmaal en staat al 9 punten achter op de nummer 19. Wat dat betreft zal dit niet al teveel problemen opleveren voor de ploeg van Maurice Verberne.

Winst MVV Maastricht

Tegen alle verwachtingen in ontvang je een bijzonder hoge quotering voor MVV. Wij zien geen andere optie van winst voor de ploeg uit Maastricht en gaan hier dan ook vol voor. Bij Unibet ontvang je hier een quotering van 2,55 voor. Een bet die je wat ons betreft absoluut niet mag laten schieten.

Minder dan 0,5 doelpunten - Jong FC Utrecht

Uiteraard voorzien wij je gewoon gratis en voor niets van nog een tip. Waar Jong FC Utrecht met zeer veel moeite het net weet te vinden, staat de verdediging van MVV als een huis. De Domstedelingen wisten niet te scoren in de laatste 3 thuiswedstrijden, terwijl zij ook in de 2 voorgaande thuiswedstrijden tegen MVV niet wisten te scoren. Daarnaast kreeg MVV maar 2 goals tegen in de laatste 5 potjes. Om die reden verwachten wij dat Jong FC Utrecht vanavond minder dan 0,5 keer gaat scoren. De ‘nul’ houden levert je bij bet365 een quotering van 3,75 op.

Bet365: een bookmaker met hoge odds

Speel jij al bij bet365? Zo niet, dan zou ik dat maar snel gaan doen. Bet365 is een bookmaker waar je regelmatig met hoge quoteringen te maken krijgt. Zeker wat betreft spelersmarkten is er geen bookmaker die hoger inzet dan bet365. Daarnaast ontvang je een geweldige welkomstbonus als jij je vandaag nog aanmeldt. Zo ontvang je namelijk een stortingsbonus die kan oplopen tot maar liefst €100. Meld je aan via deze link en maak hier vandaag nog gebruik van.

Jong Ajax - FC Den Bosch

De tweede wedstrijd in de KKD gaat tussen Jong Ajax en FC Den Bosch. De ploeg van John Heitinga staat momenteel op een 10e plek en ontvangt de ploeg die met 1 puntje minder op de 12e plek bivakkeert. Wat dat betreft kunnen we spreken van een waarschijnlijk gelijkopgaande pot, waarbij de winnaar minimaal twee plekjes zal stijgen. Waar Jong Ajax zoals vanouds wisselvallig is, kunnen we wel stellen dat FC Den Bosch in vorm is. 4 van de laatste 5 wedstrijden werden in winst omgezet. Een prima reeks van de ploeg van Jack de Gier.

Asian Handicap +0,5 FC Den Bosch

Wij zien een Jong Ajax dat al 3 keer op rij niet wist te winnen in de competitie. Combineer dit met een FC Den Bosch dat wel in vorm is en dit zorgt ervoor dat wij denken dat Den Bosch vanavond niet gaat verliezen. Een Asian Handicap +0,5 voor FC Den Bosch, ook bekend als een dubbele kans, levert je bij Jack's een quotering van 2,17 op.

Minder dan 3,5 doelpunten

Jong Ajax stond een tijdlang bekend als de ploeg die in eigen huis met enige regelmaat grote uitslagen neerzette. Dit gegeven is niet uitgestorven, maar toch zien we dat het de laatste tijd behoorlijk anders is. In de laatste 3 wedstrijden vielen 6 goals, wat leidt tot een gemiddelde van 2 goals per wedstrijd. Aangezien Den Bosch niet heel veel doelpunten scoort, durven wij hier ons wel op te focussen. Dit leidt tot de voorspelling dat er minder dan 3,5 doelpunten gaan vallen. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,10 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën