Een avondje vol met de KKD

Een avondje vol met de KKD

05-04-2024

Door een midweekse speelronde wordt er vandaag niet gevoetbald in de Eredivisie. Daarnaast is er een klein gebrek aan mooie wedstrijden in het buitenland. En daarom focussen we ons vandaag volledig op de Keuken Kampioen Divisie. Het opvallend goed presterende FC Dordrecht speelt vandaag tegen De Graafschap, terwijl het geplaagde ADO Den Haag op bezoek gaat bij SC Cambuur. We sluiten deze Vrijdag Preview af met MVV Maastricht tegen Helmond Sport. Hier komen de 3 wedtips van vandaag!

FC Dordrecht - De Graafschap

Het mag een klein wonder genoemd worden dat FC Dordrecht momenteel op de 4e plek in de Keuken Kampioen Divisie staat. Hierdoor hebben de Schapenkoppen nog altijd kans op promotie naar de Eredivisie. Vandaag staat er een op papier lastige wedstrijd op het programma, aangezien de Superboeren van De Graafschap naar Zuid-Holland afreizen. De Graafschap staat 6e en wist na 2 nederlagen afgelopen week weer eens te winnen. Wie trekt er aan het langste eind?

Minder dan 0,5 doelpunten - De Graafschap

Het M-Scores Stadion is de laatste tijd een onneembare vesting voor een groot aantal clubs. Dordrecht incasseerde namelijk geen enkel tegendoelpunt in de laatste 5 thuisduels. Wat dat betreft kan De Graafschap de borst natmaken. Ook omdat de ploeg uit Doetinchem maar 1 van de laatste 4 uitduels wist te winnen. Om die reden denken wij dat De Graafschap vandaag niet tot scoren gaat komen. Minder dan 0,5 doelpunten van De Graafschap levert je bij Circus een quotering van 4,55 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker. 

SC Cambuur - ADO Den Haag

Een andere wedstrijd in het linker rijtje van de Keuken Kampioen Divisie is die tussen SC Cambuur en ADO Den Haag. De Hagenaren leken lange tijd op weg naar de Eredivisie, maar lijken toch af te haken. Niet gek als je al 4 wedstrijden op rij niet weet te winnen. SC Cambuur daarentegen kende een matige fase, maar wist de laatste 2 duels wel te winnen. Zowel FC Eindhoven als Telstar ging de bietenbrug op. Weet SC Cambuur vandaag te stijgen op de ranglijst?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wedstrijden in Friesland van SC Cambuur zijn dit seizoen tamelijk doelpuntrijk. In de laatste 6 thuisduels vielen namelijk 26 treffers. Dit is een gemiddelde van boven de 4 doelpunten per wedstrijd. In 3 van de laatste 4 duels van ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie vielen daarnaast ook minimaal 4 treffers. Om die reden gaan wij deze lijn vrolijk volgen. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,43 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker. 

MVV Maastricht - Helmond Sport

We sluiten af in de grauwe middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie. MVV Maastricht staat op een 12e plek, terwijl Helmond Sport het met een 13e plek moet doen. De kansen op promotie zijn zo goed als verkeken, waardoor het rustig uitvoetballen wordt voor de Limburgers en Brabanders. Toch viel er de laatste weken weer iets te lachen in Maastricht, aangezien men de laatste 2 duels wist te winnen. Helmond Sport ging daarentegen onderuit in de laatste 3 duels. Wat dat betreft lijken de odds richting MVV te vallen. 

Minder dan 2,5 doelpunten

Natuurlijk staat de Keuken Kampioen Divisie bekend om het attractieve voetbal en de grote hoeveelheid doelpunten. Toch geldt dit niet voor wedstrijden waarin Helmond Sport als uitspelende ploeg fungeert. Zo vielen er in 4 van de laatste 5 niet meer dan 1 treffer. Wat dat betreft zit het achterin redelijk dicht, terwijl het in aanvallend opzicht bijzonder matig is. Wij denken hierdoor dat er vandaag minder dan 2,5 doelpunten vallen. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 2,55 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorie├źn